Mor på farten – med eller uden børn

… med eller uden børn. Til nær og fjern.

Når du kommer hjem, og dit barn er i båren med en anden kvinde. For mange kvinder i verden hverdagen. Det tager nogle at vænne sig til mig.

Akklimatisering? Slippers? Sund spisning? Hvad der er normalt i den børnehave, hvor Wutzi rejser til Wien fra september, overvejes slet ikke i børnehaven i Peru. Vi besluttede stadig at sende ham der.

Leder du efter en destination i byen Lima med 10 millioner indbyggere til små børn? Fundet! Zoologisk have i San Miguel-distriktet er bestemt øverst på listen. En stor forandring på hver Peru tur.

… og for første gang to nætter væk fra børnene (1 og 3). Jeg har tre fulde dage til mit arbejde og for mig selv. Skal jeg ikke savne børnene frygteligt? Vil jeg være i stand til at sove Farvel er virkelig vanskelig. Jeg bliver næsten hjemme.

Især med små børn er en ti-timers rejse fra Lima til Trujillo med en nattebus på sydamerikanske veje mere behagelig (og billigere) end med bil.

Takket være forskellige mobiltelefon-apps såsom Uber, Cabify, Beat og Co., er taxakørsel i Lima en sikker og bekvem måde at komme rundt på. Hoppalas kan stadig ske. Fra førerflirting forsøg på at indtaste den forkerte hjemmeadresse i appindstillingerne.

I den sydlige del af Lima er der nogle landsbyer med weekend- og feriehuse, som Limeños (læs: Limenjos) bruger i sommermånederne. Husene er tomme om vinteren. Vi går alligevel …

Hvad giver jeg min 1-årige, når jeg rejser, hvis jeg ikke får (god) frisk mælk? Takket være en indledende test derhjemme i Østrig ved jeg, at vi med HiPP KOMBIOTIK børnemælk er godt forberedt til turen.

En dagstur med storfamilien. Endelig ud af byen – og op ad en bakke. Lomas de Lúcumo ved Pachacamác er perfekt til to og en halv times vandretur og med det rigtige udstyr let gennemførligt med små børn.

Først tre timer fra Wien til Madrid, derefter 12 timer til Lima i Peru. Sådan med to Småbørn om? I sidste ende: overraskende godt!

Nye kommentarer

  • Fødselen – mor på vej i fødhuset "fra begyndelsen"
  • Julia Diksaitis ved 1. fødselsdag
  • Margit Atzler ved Laufen
  • Astrid K. løber
  • Margit Atzler på barselsorlov

OM MIG

Margit Atzler

Freelance redaktør og filmskaber. Mor siden 2016, to gange siden 2018 – også en bonusmor og dating med en sydamerikansk.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: