Mit barn kan se tv! Barn 2 år har lov til at se tv – dig og dit barn

Skandaløs udsagn, er det ikke? Og så selvsikker … ”Mit barn kan se tv! – Barn 2 år har lov til at se tv "… Det lyder på en eller anden måde helt naturligt! … men det er det ikke. Det er heller ikke selvtillid. Fordi jeg fortsætter med at diskutere med mig selv, om det virkelig er okay at "parkere" mit barn foran fjernsynet.

Da Mini-Me netop blev født, og jeg så andre forældre se deres småbørn se tv, var jeg rasende! Hvordan kan du lade et lille barn overvåges??

Barn 2 år har lov til at se tv – Whaaaat.

Parker blot barnet foran fjernsynet. Selvisk forfølgelse af din egen mor har brug for og ikke ser på barnet … Paaahhh! Jeg vil aldrig gøre sådan noget …

Tænkte … I dag ved jeg, at jeg ikke burde have dømt andre forældre. For i dag føler jeg mig meget ens. Jeg satte også mit barn foran fjernsynet for bare at have lidt "luft". Eller bare hurtigt lave noget. Eller for at kunne børste tænderne. Nogle gange bare fordi Mini-Me bare vil se tv.

Så hvorfor ikke?

En meget kær ven af ​​mig lader ikke hendes søn se tv. Hun er underviser og har et hjerte af guld. Ofte, da vi mødtes, tænkte jeg bagefter, at jeg skulle ændre noget. Hendes følsomme og tålmodig måde – i enhver situation – imponerede mig meget.

Men så meget som jeg prøvede, kunne jeg bare ikke få den lille til at sidde foran fjernsynet. På et tidspunkt føler jeg mig super dårlig og spekulerede på, hvad denne mor gør anderledes end mig …

Svaret var mere end let …

Hele din familie hjælper med at "opdrage børn". Det betyder, at når mor er træt, kan barnet gå til bedstemor og bedstefar. Hvis mor og bedstemor ønsker at gå væk, tager far bare det. Hvis far har forkølelse, og mor har en aftale, kan barnet gå til bedstemor eller bedstemor ophold.

Og jeg har ikke alt det. Mit barn forbliver sjældent alene med sin far, heller ikke med bedstemor eller endda bedstefar. Familien bor undertiden langt væk og kan ikke reagere meget nyttigt i en nødsituation.

De ydre omstændigheder er besværlige og kan ikke sammenlignes med de af mine venner. hvorfor kan jeg sammenligne mig med hende? Da jeg blev opmærksom på dette, prøver jeg ikke at sammenligne mere og føler mig ikke skyldig på grund af et par minutters tv om dagen.

fordi hvad er værre for mit barn? Når han ser tv i 10 eller 20 minutter, eller når jeg råber på ham overvældet? Vi læser meget og tilbringer meget tid udendørs hver dag. Mini-Me sidder ikke kontinuerligt foran telefonen og kan drysse.

Hvad er din mening om emnet: "Barn 2 år kan se tv"? Hvordan håndterer du tv hos småbørn? Jeg ser frem til dine kommentarer!

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: