Meninger om abc design pramy luxe

 • Tilstrækkelig 3.1
 • 1 test

Kundeanmeldelser (15) på ABC Design Pramy Luxe

En bombefly på vejen tåler storm og er velegnet til brug i enge

 • Fordele: let håndtering, store dæk, tyk blød madras, stor indkøbskurv, vind- og stormtæt, uforglemmelig, fleksibelt konvertibel, funktionel, vanskelig at vælte, blød taske kan bruges godt op til 7. måned (71 centimeter), stabil i skarer, sikker følelse
 • Ulemper: stive drejninger, hjulprofil slides hurtigt, svagheder i udførelsen, dårlige instruktioner, vanskelig montering, mange muligheder, indkøbskurv vanskelig at nå
 • Velegnet til: lange ture, piger, korte ture, babyer og småbørn
 • Jeg er: forældre

Jeg tænkte på, hvilken model jeg skulle købe i lang tid. Og i sammenligning med de andre vanvittigt dyre sportsmodeller, tror jeg, han kan holde trit godt. Der er altid fordele og ulemper.
Min datter er nu i den syvende måned og vejer 73 kg ved 71 cm. Den passer stadig godt i den bløde taske og har stadig plads. Men i den syv måned ønsker børnene at se mere, så jeg genopbyggede endda modellen uden instruktioner. (Instruktionerne er virkelig dårlige. På det tidspunkt var jeg ikke i stand til at indstille klapvognen, selvom jeg har meget god teknisk ekspertise. Videoinstruktionerne ser også meget lette ud, men de er det ikke.) Dyremodeller kan ofte let flyttes rundt Storm eller storm er en ulempe. Moren til en dyr Hartan-model kan ikke køre lige ud ved siden af ​​mig. Hun kører os i klapvognen hele tiden. Det sker med "bombefly"-Ikke Pramy Luxe. Det er en tank på vejen og er vanskeligt at styre i skarpe svinger.
Indkøbskurven er stor, men den er vanskelig at nå. Jeg har skadet mig meget, når jeg rydder ind og ud. Der er simpelthen ikke nok plads til håndteringen. Dette er vanskeligt at vurdere, før du køber.
Min klapvogn var lidt skæv fra starten, men jeg var bange for at udveksle den monster-store emballage. Med den aktuelle konvertering til en buggy (det lykkedes mig alene uden problemer) var et bælte i fodområdet meget for kort og kunne ikke fastgøres. En trykknap i fodområdet var helt bøjet og kunne ikke bruges. Modellen, jeg købte, er lavet i Kina. Dækene lugtede så slemt, da de blev leveret, at jeg måtte opbevare dem uden for lejligheden i et stykke tid. Slidstyrken er også enorm. Mine forældre skældte meget ud, fordi klapvognen, der blev kørt mange kilometer, allerede er nået ned af sin profil. Ellers kan jeg godt lide det "bombefly" og jeg er nysgerrig efter, hvordan buggy-tiden vil være nu. Jeg håber, at dækkene stadig gør det. Jeg tog det med mig over pinde, enge og sten, da jeg ledte efter svampe sidste år og også for nylig i skoven og heden. De store, høje hjul gjorde det muligt for mig at krydse et oversvømmet broområde i mosen godt og tørt. ;-)

Meget god bil

 • Fordele: let håndtering, enkel konstruktion, god kvalitet, god til terrængående brug, god affjedring, store dæk, absolut funktionel
 • Velegnet til: drenge, lange ture, piger, korte ture, småbørn, babyer, spædbørn og småbørn
 • Jeg er: multiple mor

Vi brugte Pramy Luxe hos vores datter, og vi er meget tilfredse med det.

Med hensyn til design, funktionalitet og kvalitet er bilen på ingen måde ringere end de betydeligt dyrere modeller fra andre producenter!

På et tidspunkt blev jeg forstyrret af, at forhjulene ikke kan drejes, hvilket ville have bidraget til markant mere kørekomfort. Da vi købte bilen online og ikke "testdrevet" det bemærkede vi ikke.

Ellers absolut TOP

super tør

 • Fordele: let håndtering, enkel konstruktion, god kvalitet, god til off-road brug, god udførelse, god ophæng

så jeg er super glad. min datter 4 måneder passer 2 gange i bæreposen, så jeg kan ikke klage over en bærepose, der er for lille. ophænget er fantastisk på polere, når du kører på fortovet, og barnet ikke vågner op. Så jeg har allerede testet 3 klapvogne i de fire måneder, og det er det bedste af alle ^^

Jeg ville ikke købe det mere.

 • Fordele: god til off-road
 • Ulemper: ryglæn vanskelig at justere, ikke for lille bagagerum
 • Velegnet til: drenge, lange ture, piger, korte ture, småbørn, babyer

Vi kiggede ikke nok på det tidspunkt. Vi havde en gammel, og da den nye klapvogn ikke skulle være for dyr, besluttede vi Pramy Luxe. I begyndelsen var alt godt, og om sommeren var vores søn så stor, at han lå i bilen uden en blød taske. Første gang han mumlede og sparkede, kiggede han bagpå under hætten. Jeg troede, det var meget farligt. Da han derefter forsvandt på vores gulv, tog jeg ham ud igen på vores anden. Det er i en så fantastisk optisk stand. Om vinteren sætter han den ind, men der var næppe plads. Men han sov godt. Nu er han tilbage uden en taske, og jeg faldt næsten ud af den bagpå. Jeg har ikke været i stand til at finde ud af, hvad de to trykknapper på ydersiden af ​​ryglænet er til. Pladsen til indkøbskurven er også uacceptabel. Det er en god størrelse, men hvad godt er det, hvis du ikke kan få det.

svar

Hvis du ikke spænder dit barn op, kan du forvente, at det glider med konstant bevægelse.

svar

Trykknapperne er der for at fastgøre den bageste del af hætten og dermed det "for at undgå, at barnet glider baglæns;)

meget god klapvogn

 • Fordele: let håndtering, holdbar / stabil, let, enkel konstruktion, god kvalitet
 • Velegnet til: lange ture, spædbarn
 • Jeg er: forældre

Jeg har denne klapvogn i 8 måneder nu, og mit barn passer stadig ind i den bløde bæreseng!
Bilen er let og let at transportere.
Jeg bruger klapvognen dagligt og kan ikke klage over, at noget ikke fungerer, eller som nogle skriver, de Federung låner.
Du kan køre bilen godt i ujævnt terræn, inklusive i vinter næppe problemer.

Dog finder jeg den lille åbning til "indkøbskurv", men du kan også få venner med det.

Jeg synes, du altid skal vide, hvad du har brug for bilen til!

En gang og aldrig mere. en stor fejltagelse!

 • Jeg er: forældre

Vi valgte ABC klapvogn baseret på prisen – en fejl! Vores baby passer kun kort i den alt for lille blød taske. Så gled den baglæns. Af ren nødvendighed syede jeg den liggende overflade til den sammenklappelige top, indtil vores barn kunne sidde. Efter kun 1 1/2 år er ophænget slidt ud, så hele det liggende område hælder bagud.

Til klapvognen har du brug for mindst en stationvogn til transport.

Super klapvogn.

 • Fordele: let håndtering, holdbar / stabil, let, enkel konstruktion, god kvalitet
 • Ulemper: uegnet til meget små biler, men det er alle kombi-vogne
 • Velegnet til: drenge, lange ture, piger, korte ture, småbørn, babyer
 • Jeg er: multiple mor

Min søn er nu to, han blev født i august 2006, han var en stor, tung baby, han overlevede endda den første vinter i totalposen med den matchende barnevognpude, så kom mundmuffertiden, det var fantastisk. Jeg har 5 børn, jeg kørte 4 forskellige klapvogne, det var det bedste. Bæreposen er så stabil, at du måske tror, ​​det er et karbad. Jeg solgte bilen videre til en rigtig ung mor til at være, hun blev straks forelsket i denne bil.

Top KiWa

Så jeg er super tilfreds med, hvordan en forgænger skrev, at han er god på skov og eng;)

Den eneste mako er båren, men jeg finder ud af, at du stadig kan holde øje med;)

svar

Jeg er også imponeret over bilen. Jeg forstår virkelig ikke, hvorfor vurderingen er så dårlig. Det er sandt, at det viser sig en smule i det indre! Men børnene sidder meget hurtigt i bilen og transporteres ikke længere i bæreposen fra 6 måneders alder. (I det mindste var det sådan med os). Jeg købte den brugte bil, og stadig var den i perfekt stand. Jeg har også skubbet klapvogne fra dyre producenter, der er bedst bedømt og blev forfærdet af den dårlige manøvrerbarhed. Desuden var designet ikke særlig pænt, fordi ABC-designet let kunne følge med.
LG Dany

alt for lille

Vores datter er kun fem måneder gammel og passer ikke længere i den bløde taske. Derudover kører vi altid det forreste venstre hjul, og ingen er i stand til at reparere det. Gudskelov, vi købte den brugte bil, ellers ville jeg have været totalt irriteret. Vi er nu skiftet til Hartan, men også meget større og mere stabil, indtil videre har vi ikke haft problemer.

Hertwig

Hej, denne klapvogn har alt, hvad du ville forvente af en klapvogn. Den er let, let at folde og passer i den mindste bagagerum (Renault Twingo). Det er også godt sprunget og tilbyder god komfort selv på ujævne skovstier. Barnet har mere plads i bredden end med mange andre. Den eneste ting at klage over er længden på den bløde bæreseng. Dette er ikke kun tilfældet med denne klapvogn, men også med f.eks. Hartan og mange andre. Den store indkøbstaske er meget positiv. Alt i alt er vi mere end tilfredse med bilen og kan kun anbefale den.

super klapvogn

meget stabil meget god kørefølelse blød polstret

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: