Lyserød rød lille verden: patchwork skildpadde til børn lavet af gamle jeans

For længe siden opdagede jeg en lappedejlsskildpadde til at sidde i et magasin til små dværge. Desværre kunne jeg ikke finde mønsteret mere. Men da jeg stadig har magasinet, brugte jeg billedet til at oprette et mønster. Det var ikke så svært. Det havde jeg mange flere slidte jeans til at lyve. Jeg var i stand til at bruge dette meget godt til den lille skildpadde. Med det mønstrede denim, som jeg stadig havde i min resterende æske, ville jeg tilføje lidt farve. Jeg adskilte etiketterne fra de gamle jeans og syede dem på skildpaddeskallen.
I dag var dagen. Vores lille elskede fejrede sin første fødselsdag og overtog den lille skildpadde med det samme. Jeg var meget glad for, at han virkelig kunne lide skildpadden. Det hårde arbejde var det værd.

kommentarer:

Meget, meget smuk. Virkelig stor.
Med venlig hilsen,
Petra

Meget cool! Jeg er nødt til at begynde at indsamle gamle jeans med det samme ;-)
LG Johanna

OMG !! Det er den øverste hammer !! Hvor længe tak, sad du der? Jeg ville vedtage dem øjeblikkeligt * grin * SOOO fantastisk!
Hvad har du dem med? "foret" ??
Med venlig hilsen

Åh det er fantastisk. Jeg vil virkelig efterligne det for mine børnegrupper og skærer allerede stoffet. Men jeg er stadig temmelig usikker i hvilken rækkefølge eller med hvilken ledetråd du syede de enkelte panserdele sammen. Kan du hjælpe mig måske, så jeg ikke ender i kaos ?! ;) Mange tak og venlig hilsen Andrea

Tak for din interesse i lappedejlsskildpadden.
Først syede jeg den øverste del af tanken sammen med den nederste del. Stoffdelene blev derefter syet sammen for at danne en ring. Stryg altid sømmene ordentligt. Nu er hovedet, den lille hale og fødderne syet, fyldt med bomuldsuld og jævnt fastgjort til underkanten af ​​den allerede syede tank (ring) med symaskinen. Derefter sys ryggen (sædet), til dette formål placeres stofdelene (øverste del af ringen og den lille cirkel) lige til højre og sy sammen. Nu sys maven (stor rund cirkel) på den nederste ring. For at gøre dette skal stofstykkerne foldes fra højre til højre, og stoffstykkerne (hoved, ben, hale), der allerede er fastgjort, skal også placeres til højre. nu maven (større cirkel) sys på. Tænk på en vendende åbning. Skildpadden trækkes gennem svingåbningen. Nu kan tanken fyldes tæt med meget bomuld. Sy drejeåbningen med hånden. Runde knapper eller løse øjne knapper kan bruges til øjnene.
Held og lykke med at sy. Skal Hvis du har spørgsmål, skal du rapportere.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: