Liiviundliivi: afslappet børnemode genindlæst

kommentarer:

Åh wow, fantastisk stationvogn. Er du helt god * gg * Jeg synes, denne Okar-farve er helt smuk. (kaldes det * forædling *)
Med venlig hilsen
Vivi

Men dette er virkelig blevet en super fantastisk kombination!
Og curryen er sååå smuk, især kombineret med resten!
Lg Kristina

Smukke! (Og jeg kan især godt lide rørsystemet :-). ) Jeg ser frem til dine yderligere kopier!
Med venlig hilsen,
Steffi

ja stationvognen ser ud som sommer :-)

Jeg kender The Well – vores midterste kan ikke lide nogen af ​​dem "sej" Sæt bukser på ;-) Jeg er bare virkelig begejstret for det (lidt anderledes) syede sektion Aurelia (blanding af farver). Syet i blødt vævet stof, bukserne er hyggelige og gør stadig alt med. Hvis du gerne vil kigge, her er mit eksempel: http://freudenkind3.blogspot.de/2014/03/my-kid-wears-wunderbare-bequemhose.html

Selv hvis jeg allerede kender kombien fra prøvesyning, er jeg nødt til at skrive til dig igen, hvor gode jeg synes, bukser og trøjer er. Dejlig stofkombination og en sukker-sød model.
Med venlig hilsen Karina

Tak for at du sy, kære Maarika!

Tak for at du sy, kære Maarika!

Det ser virkelig behageligt ud. Jeg må gå gennem Yvonne. Jeg elsker også rørsystemet. Meget sød!
Med venlig hilsen
jana

Hach, så fine dele igen: D Jeg kan især godt lide bukserne!

Venlig hilsen, Kati

I den sandeste forstand af ordet: afslappet! Ser virkelig godt ud, og jeg synes farvekombinationerne er meget, meget succesrige! Jeg ville klæde mine børn med det samme :-)
Med venlig hilsen
Johy

Meget flot farverig kombination – jeg synes farverne er fantastiske! Jeg har også en lille oprør derhjemme, der sætter tonen, når det kommer til tøj. Desværre har jeg endnu ikke fundet ud præcis, hvad hun orienterer, når det kommer til tøj. Vi har en række blomstrere i skabet, som hun strengt nægter. Det er en skam, når jeg ser på dine kreationer!

Dette er en anden kombination, som jeg kan lide din blog så meget til. Jeg finder din stil umiskendelig og meget vidunderlig.
Venlig hilsen Steffi

Jeg synes Puli er smuk, jeg kan især godt lide disse lyse farver. Hilsen tråd Miss

Stationvognen er meget flot! Jeg kan forstå, at det er behageligt. Jeg bærer personligt kun leggings (med et jeansudseende som muligt) og leggings. Til mit krøllede hoved er der kun behagelige bukser, der ikke begrænser. Jeg vil bare ikke gøre det mod ham, selvom der er super flot bukser :-D Din datter er heldig, at hendes mor viser forståelse for det!
Med venlig hilsen
Fenna

Kombinationen inklusive farver er blevet virkelig stor! Jeg har syet bukserne i årevis, og min søn er også super glad for benrummet :)
Hilsen fra Østrig
Sarah

Hvis du kommenterer min blog, sendes de formulardata, du har indtastet (og muligvis også andre personlige data, f.eks. Din IP-adresse) til Google-servere. Du kan finde flere oplysninger i min privatlivspolitik og i Googles privatlivspolitik.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: