Kroppen efter graviditet: Jeg behøver ikke at elske mig selv

Kroppen efter graviditet: Jeg behøver ikke at elske mig selv.

Jeg har tænkt i længe på at skrive denne tekst. På den ene side er det ligeglad med nogen, men på den anden side taler alle ufiltreret i dag om nettet på alle mulige emner, og for en smule er denne blog nøjagtigt der. Det handler om min krop. Til kroppen efter en graviditet: Efter Baby Body, som det kaldes smukt. Grusom beskrivelse. Er det ikke en babylegeme?.

Vær stolt af din krop, du har født et barn. Har jeg det?

En krop ændrer sig i løbet af livet. Mest alvorligt efter en graviditet. Ikke hver krop vender tilbage til sin oprindelige form. For mange kvinder er det okay, andre har svært ved at vænne sig til det nye omslag. Selvom vi alle ved, at vores krop hører til os alle alene, er vi ikke fri for påvirkninger udefra, såsom reklametavler eller berømtheder, der stolt erklærer, at de allerede havde drømmedimensioner fire uger senere, bare sådan. Eller bloggere, der viser os deres tricks og produkter, hvordan man hurtigt kan slanke sig.

Og så er der disse andre stemmer, der siger: Elsk din krop. Han har gjort store ting. Vær stolt af det. På Instagram præsenteres strækmærkerne med stolthed, kropspositiviteten fejres og næsten mindes om, at man skal passe på det, kroppen og graviditeten er et mirakel.

Begge stemmer ikke for mig. Jeg lignede aldrig en super model, bestemt ikke efter graviditeterne. Men jeg hører heller ikke til dem, der siger, åh hvad gør 10 kilo mere. Hallöchen-buste, som er blevet lidt større. Strækmærker er bare striberne af en tiger, de gør min krop smukkere. Nu kan du sige: hvad har hun fået? Hun har tre sunde børn! Sådan er det. Skal hun lave sport? Eller nej, bare accepter hende som hun er, for hey, hun var tre gange gravid. Vær en rollemodel og sig højt ind i verden: Jeg er ikke interesseret i påståede drømmeorganer, jeg er stolt og glad.

I sidste ende tæller kun én ting: find dig selv smuk. Ligegyldigt hvordan vejen er.

I slutningen af ​​dagen er jeg nødt til at se alene i spejlet. Jeg behøver ikke være for grumset, men jeg vil have det godt. Jeg vil sige, klart, at jeg ikke har nogen modelmålinger, men hej, jeg er ret acceptabel. Jeg kan godt lide mine ben eller mine bryster eller min mave. Man skal finde sig selv smuk for sig selv. Ikke for manden. Ikke for Instagram, ikke fordi magasinerne fortæller mig det. Og til sidst betyder det ikke noget, hvor ideen kommer fra, hvordan jeg vil se ud som mig selv. Måske er jeg påvirket af medier, af smukke kvinder. Men jeg ved også, hvordan jeg så ud før graviditeterne. Jeg ved, at jeg aldrig vil bære en XS, og jeg vil ikke. Men jeg ved også, at det ikke er nok for mig at være stolt af min krop, fordi den har gjort så meget.

Min vej til min krop: en plastisk kirurgi

Sidste år gjorde jeg kun noget for min krop: Jeg fik min fedtsugning suget af, og for et par uger siden gjorde jeg en brystreduktion. Og jeg køber stadig tøj i størrelse 40/42, og jeg passer ikke længere i størrelse 36 i dette liv. Og det behøver jeg ikke. Jeg gjorde det kun for mig selv. Og det hjalp ikke, at læger fortalte mig; Mand til din størrelse, de fleste kvinder forstørrer deres buste størrelse. Det hjalp ikke, at manden finder mig smuk, at mit miljø ikke opfatter min mave eller buste som forstyrrende. I øvrigt er der ingen ordsprog på la "Nå med mig kan du hellere udfylde noget rent end hvad der er skåret væk." Aha. Hvad skal jeg gøre nøjagtigt med det? Hvad vil du fortælle mig? Også er det stadig "værre". Jeg ved det. Men det handler ikke om andre, det handler om min krop. Fordi jeg står foran spejlet igen og stadig finder mig ikke perfekt, men jeg har det godt. Jeg kigger i spejlet og står lige op, tager på mig en kjole og spekulerer på, hvordan jeg gemmer overkroppen igen. Jeg ryster ikke, når jeg ser billederne.

Nej, jeg behøver ikke at acceptere min krop, som den er, bare fordi det bliver forplantet. Fordi jeg ikke skulle ledes af nogen skønhedsidealer, og fordi jeg formodes at være stolt, eller fordi andre har meget større problemer. Forhåbentlig lever jeg med min krop i meget lang tid, og jeg tog ikke beslutningen om disse to interventioner hensynsløst eller natten over. Dette er operationsstuer, der er forbundet med risici. Du gør ikke engang det forresten. Men jeg ved, hvad jeg tager det til: for min indre lykke.

Hvorfor fortæller jeg dig dette? Fordi alle har lov til at være lykkelige, som han og hun vil. Fordi du ikke behøver at være stolt, bare fordi du har børn. Fordi du ikke behøver at se slank ud 4 uger efter fødslen, bare fordi andre viser det ud. Ingen skulle være nødt til at bære en bestemt størrelse tøj for at være lykkelig. Ingen SKAL se perfekt ud. Og hvem bestemmer hvad der er perfekt? Heidi om? Men har det godt og accepter, vi bør prøve. Pas på os og accepter os. Og hvis det ikke længere er bæredygtigt, skal ingen have dårlig samvittighed for at sige: Nej, jeg kan stadig ikke lide det, selvom min gravide krop er et mirakel. Så skal det være op til dig at ændre noget, hvis du vil. Ligegyldigt hvad andre siger. Og nogen har altid noget at sige.

Så hvad jeg virkelig bare vil videregive til dig i slutningen af ​​denne lange tekst: I behøver ikke at være glade bare fordi nogen siger, at vi skal elske hinanden, som vi ser ud. Du behøver ikke at passe ind i nogen kjole størrelse, fordi det siger magasiner, familie eller partner. Men hvad ville være nyttigt: Tag det, du ser ud. Og hvis det ikke fungerer, ændrer sig noget. Med en diæt, med sport eller med en intervention. Uanset hvad det er for dig. Og jeg føler mig ikke modig, for det er det, jeg taler om, fordi jeg måske bryder et tabu. Nej, jeg føler mig glad. Og endelig føler jeg mig attraktiv igen og tilbage i min krop derhjemme. Også med strækmærker, for flad rumpe og cellulite. Det er bare sådan. Og det er helt okay for mig, og det vil ikke være mere perfekt.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: