Kinn, kindkage: fødselsdagsfest med hestekage – Katharina Schnitzer

Jeg kan godt lide at bage og lave mad, så længe tiden og lejligheden tillader det. I god tid tænker jeg på, hvordan jeg kan designe mine bagefaciliteter. Denne gang vil jeg gerne præsentere en meget speciel kage, som jeg fik lov til at oprette til min datters fødselsdagsfest: en glad hest med vildt hår og gule hovedtøj!

Takket være de mange cookies og mere, har jeg været tilbage i dille siden december. Dette stopper kun for mig i slutningen af ​​januar, for da ligger ikke kun jul, men også forskellige familie fødselsdage bag mig. Så selv det nye år starter med vores datters fødselsdag – og vi ved alle, at der skal bages en masse kage på børnenes fødselsdage! Inden jeg gik ind på den lovede pony-kage, var varianten for skolevenner med på planen i begyndelsen af ​​kagekampen. Her holdt jeg lidt tilbage og brugte en enkel, farverig papegøjekage, men børnene var tilfredse med resultatet: en farvet arkkage i farverne grøn, rød, gul og brun fik mange små øjne til at skinne.

For mig var det allerede klart på forhånd, at kagen til den faktiske børns fødselsdag måtte være langt mere kreativ end en simpel arkkage. Fordi en af ​​hendes store lidenskaber handler om heste, ponyer og ridning, besluttede min datter at have en hestefest i år. Men vent, en hest i form af en kage?

Dette var på en eller anden måde et vanskeligt krav til min bagekunst, især da dette år på grund af vores juleferie var alt timet lidt nærmere, og jeg oprindeligt ville holde indsatsen inden for grænser. Tilfældigt fik jeg et fantastisk tilbud fra MeinCupcake.de på nøjagtigt det rigtige tidspunkt, hvor jeg var i stand til at teste udvalgte produkter efter eget valg i en bestemt værdi. Da jeg undersøgte sortimentet, inspicerede jeg webshopets webshop med fascination, fordi udbudet af tilbud praktisk talt indeholder alt, hvad en hobbybagerers hjerte ønsker. Så brummer tusind ideer hurtigt gennem mit hoved, hvad jeg ellers kunne have gjort. Men jeg besluttede uden videre at koncentrere mig om det centrale emne: heste, ponyer og ridning.

Ved hjælp af søgefunktionen og det tilsvarende søgeord kom jeg hurtigt til det produkt, jeg ledte efter: Jeg var især begejstret for Wilton-bagepanden. Sammen med det viste produktbillede opfyldte det mine forventninger i forhold til mængden af ​​arbejde. Når alt kommer til alt ønskede jeg ikke at modellere den hesteformede kage med hånden. Matchende bagepanden, modtog jeg også madfarve gel i de to brune nuancer af kastanje og brun fra Rainbow Dust og gul fondant fra Renshaw til hovedtøjet. Produktet blev leveret meget hurtigt i løbet af få dage og ankom til tiden til "Horse Cake" -projektet.

Pakken er ankommet!

Indholdet var komplet til at tackle bageprojektet!

De to brune toner fra Rainbow Dust i kastanje og brun

Fondanten, der bruges til at behandle hovedtøjet, kunne bruges direkte.

Skabelonen som et mål og på samme tid som instruktioner.

Et hurtigt kig på den anden side af formen, inden vi kunne starte.

Bagepanden var tilsvarende lys, og instruktioner, som selv begyndere let kunne forstå, var også inkluderet. Under alle omstændigheder bør fræk hestefans af det engelske, franske eller spanske sprog være i stand til at forstå forslagene. Sprogfærdigheder ville imidlertid ikke være absolut nødvendige, fordi produktbilledet i instruktionerne allerede viser sig at være et tilstrækkeligt forslag. selvfølgelig på dette tidspunkt måtte jeg beslutte, hvilken kage vi ville bage.

Uden videre har jeg bedt om vores datters mening: Selvfølgelig tog jeg hensyn til hendes ønske om at bage en chokoladekage til fødselsdagsfesten. Jeg fandt hurtigt den rigtige opskrift på en rigtig saftig chokoladekage, der blev blandet i tilstrækkelige mængder til bageformen i min personlige opskriftssamling. Til den senere dekoration valgte jeg en smørfrostning, som kunne hærdes vidunderligt efter tørring. Som et resultat holdt dekorationen meget godt og blev ikke smurt ud. Men først opskriften, før den går til de enkelte trin i forberedelse og dekoration:

ingredienser

 • 200 g blødt smør
 • 250 g sukker
 • 4 æg
 • 200 ml appelsinsaft
 • 300 g mel
 • 1 pakke bagepulver
 • 4 spsk kakaopulver
 • 100 g revet chokolade
 • Madolie (til smøring af bagepanden)
 • 480 g pulveriseret sukker
 • 100 g blødt smør
 • ca. 2 tsk vaniljeessens
 • 3-4 spsk mælk

forberedelse

Chokoladekagen blandes øjeblikkeligt:

 1. Pisk sukker og æg indtil fluffy og omrør derefter det bløde smør og appelsinsaft.
 2. Bland melet med bagepulveret og omrør blandingen sukker-æg-smør.
 3. Tilsæt derefter kakaopulveret og den revne chokolade, og fold den ind.
 4. Spred madolien på bagepanden, og hæld dejen i den, så kagen let kan komme ud af formen.
 5. Bag kagen dejen i den forvarmede ovn ved 200 ° C (top / bundvarme) i cirka 50 minutter

Dejen til chokoladekagen blandes.

Klar til ovnen.

Kagebadet passer perfekt med hensyn til mængde og kagen fungerede vidunderligt. Desværre blev der dannet en lille bul i midten, men fænomenet med ujævn varmefordeling ses ofte, når man bager. Jeg skar kagen af ​​glat før jeg faldt ned.

Kagen, før den falder uden en glat ryg.

Kagen faldt uden problemer: intet brød, og hestemotivet blev øjeblikkeligt genkendeligt. Dette var meget nyttigt til det efterfølgende arbejde med frosting, fordi det gjorde det muligt for mig at se direkte hvor øjet, ører og hovedtøj hørte hjemme, og hvor manken adskiltes fra pelsen. Wilton-bagepanden havde mestret sin opgave som basis for kagen med flyvende farver!

Den friskbagte chokoladekage efter fald.

Efter at kagen var afkølet, var det tid til at begynde at pynte – og det var da, at frostingen startede. Først blandede jeg det bløde smør med det pulveriserede sukker. Da massen bliver meget fast, tilrådes det at tilføje 3-4 spsk mælk, så smørfrostningen bliver fin og cremet at arbejde med. Først dekorerede jeg det hvide øje og ører. Jeg havde stadig frosting (også fra Wilton) tilbage til det sorte i øjet, så jeg kunne afslutte øjet meget hurtigt.

Det dekorerede øje.

Det næste trin var at farve frostingen. Jeg halverede først frostingen.

Klar til at farve frostingen.

Den ene del Derefter farvede jeg den med farven "kastanje". Jeg kunne virkelig godt lide farveresultatet. Som billedet tydeligt viser, resulterede dette i en smuk brun nuance til pelsen. Jeg havde ikke engang brug for meget af madfarven. En klatring var nok til at få den ønskede brun nuance, svarende til fotografiet i instruktionerne eller emballagen på bagepanden. Jeg dyppede pelsen den ene efter den anden på kagen med en klassisk blomsterudløb. Jeg var allerede begejstret med de første resultater.

Hestens pels er dekoreret.

Derefter var dekorationen af ​​hovedtøjet med den gule gumpaste på min agenda. Jeg rullede den langstrakt ud, sektion kanterne på de individuelle længder til hovedtøjet og læg det på kagen. Denne del af dekorationen gik endda ret hurtigt, og fondanten var meget let at arbejde med. Sikker, til tider kan fondant være meget sej, men jeg havde ingen problemer med dette produkt. De to cirkler til hovedtøjet blev også hurtigt udskåret og dekoreret forbindelsespunkterne mellem de enkelte hoveddel.

Hesten med hovedtøjet

Ved den efterfølgende sprint var manken tændt. Jeg farvede hurtigt den anden halvdel af frostningen med den anden brune nuance. Igen var en lille mængde nok til at få den ønskede skygge. Derudover var forskellen mellem de to brune nuancer åbenlyse – beviset findes på billedet. I modsætning til illustrationen i instruktionerne besluttede jeg desværre at bruge en rigtig tynd tud, hvilket fik manedekorationen til at strække sig ganske lidt. Jeg anbefaler, at du tager en lidt bredere tud, når du bager for at dekorere manken mere generøst og lidt vildere. Ikke desto mindre blev der til sidst vist et imponerende resultat, som jeg var i stand til at trylle frem i fred:

Hesten i slutresultatet!

Til sammenligning: originalen og resultatet med det dekorationsmateriale, der blev brugt til at dekorere kagen.

Konklusion

Både forældrene til vores gæster og børnene selv var meget imponeret over kagen – især vores datter, selvfølgelig. Bagepanden giver en tilstrækkelig mængde kage til at fodre mindst ti personer (i vores tilfælde 8 børn og 2 voksne) på en fødselsdagsfest. Vi fik endda lov til at tage noget med hjem, men den friske kage smagte meget godt to til tre dage senere. For vores små gæster var der naturligvis en eller to delikatesser ved fødselsdagen – fordi børnene syntes det var en skam, at den smukke kage skulle klippes op til distribution på pladerne, men det blev hurtigt aftalt, at selv en Kage i form af et hestehoved er beregnet til at spise. Alt i alt var denne bagningskampagne en fuldstændig succes, og takket være produktudbuddet fra MeinCupcake.de var den meget let at implementere. I fremtiden vil jeg helt sikkert købe den ene eller den anden der, især da til min store glæde nu er der en Cake Mart-filial i Köln.

Den var klar til at blive spist på fødselsdagsbordet, og det var også lækkert!

Udgivet af Katharina Schnitzer

Mor til tre, der er interesseret i marketing, sociale medier, design, fotografering, rejser, mad&co og alle de små ting i live, som gør livet lettere.

Relaterede emner

 • Kage »opskrifter

  16. februar 2015 af Andy · Offentliggjort 16. februar 2015 · Sidst ændret 16. februar 2016 Chocolate Kitkat Smarties fødselsdagskage Den årlige…

 • Kage skattekiste

  Opskriften på en dejlig kage, der ligner en skattekiste. Denne smukke kage skattekiste er meget alsidig. den…

 • Kage barn fødselsdagsdreng

  Spil og udformningstips til børns fødselsdagsfest. Hvorfor bage detaljerede kager, når blommer i disse muffins kommer til live efter kort tid?…

 • Bagtøjstest 2019, den bedste bagtøj

  Der er ingen grænser for bagning med bagepande. Uanset om brødpande, springformspande, brownie-pande eller gugelhupf-pande – der er noget for enhver opskrift…

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: