Kina – rejseskildringer, kinablogg, tip og informationer

Kina - rejseskildringer, kinablogg, tip og informationer

porcelæn

Taiji, akupunktur, den kinesiske kejser – vi har mange ideer og stereotyper om Kina. Men vi kan næppe forestille os, hvordan landet ser ud i virkeligheden. Her vil jeg gerne give en lille indsigt i dette enorme land og give dig nogle nyttige tip til Kina.

guide

I min guide har jeg skrevet mine oplevelser og tip til de byer i Kina, som jeg har besøgt og kender.

Hangzhou

Hangzhou er en meget berømt by i Kina med en meget lang historie. I den lille by (8 millioner indbyggere &# 128.512; Der er mange attraktioner. Den mest berømte er sandsynligvis West Lake. Omkring det er smukke te bjerge. Generelt er te en specialitet i Hangzhou. Hangzhou ligger omtrent midt i Kina på østkysten, ikke langt fra Shanghai (1,5 time med ekspresstog).

Jinan

Jinan er hovedstaden i Shandong-provinsen og har en meget lang historie. Der er nogle meget berømte kilder, en lige så berømt sø og et bjerg med omkring 1.000 Buddha-statuer. Jinan er beliggende i det nordlige Kina. Det tager cirka 1,5 time med tog fra Beijing.

Wenchang (Hainan)

Wenchang ligger på Hainan, en ø ud for den sydlige kyst af Kina. På grund af det subtropiske klima og de mange palmer, kaldes det ofte Hawaii of China. Wenchang er en lille by nordvest på øen mere er blevet skånet for masseturisme og giver et indblik i det originale øliv. Her er der en palme, hvor 80% af alle kokosnødetræer i Kina er.

rejse rapporter

Kina er som mit andet hjem for mig. Her har jeg oplevet nogle af mine største eventyr.

Skøjteløb i Kina

I 2006 var jeg på mit skateboard i Kina. Jeg skøjte i blandt andre Tibet! Og jeg mødte en stor skate-konkurrence i Shanghai.

porcelæn

Midtlandet er utroligt fascinerende. De store, rige byer på kysten og interiøret er ekstremt forskellige. Derudover gennemgår Kina så hurtig ændring, at det genopfinder sig praktisk talt hvert år.

mere

Kinesiske ambassader i Tyskland

Hvis du vil rejse til Kina, behøver du ikke gøre det mere via en meddelelse, men via det nyoprettede Visa Servicecenter:

Visa til Kina

Som EU-borger har du brug for et visum, hvis du ønsker at komme ind i Kina. Det er bedst at ansøge om dette i Tyskland. Bemærk, her har du tid nok til at planlægge. Det tog mig et par dage at hente visumet. Visumet anvendes nu ikke længere direkte på ambassaden, men på outsourcede visumcentre. Disse er placeret i Berlin, Frankfurt, Hamborg og München. Mere information om siderne findes på det officielle websted: http://www.visaforchina.org/.

Hvis du taler kinesisk, kan du også se på den kinesiske del af min side. Have det sjovt!

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: