Julekort med sjov engel

Velkommen til min kreative workshop

Julekort med sjov engel

Jeg må give dig de klassiske julefarver i interaktion selvfølgelig lad os vise. I dag er de i form af et julekort. Motiverne: engle og stjerner er selvfølgelig også traditionelle. Men se selv.

Englestemplet er fra Kaleidoskop Stempelschmiede, og bogstaver julen kommer fra værtinde sæt "Hilsen året rundt" af Stampin ‘UP. For det "Glædelig" Jeg valgte en punch fra sættet med Thinlits Christmas Words (SU).

Så det var min idé i dag. bare gå ind i morgen, jeg ville være glad! Jeg linker dette indlæg på X-Mas tirsdag nr. 16.

med kærlighed Hilsen fra min kreative workshop før jul,
Christiane

Populære indlæg fra denne blog

Babykort til Sofia

I weekenden har jeg et babykort til dig. Barnet skulle fødes i december, så jeg kan nu vise dig med tillid.

Jeg brugte Word Punch Board til navn bogstaver. Motivstemplerne er fra beemybear og tekststemplerne (nogle gamle) fra Stampin ‘UP.

Jeg ønsker dig en dejlig weekend. Måske vil det være en kreativ ?! O)

Med venlig hilsen fra min kreative workshop,
Christiane

Den gode hyrde – Første nattverdskort

Der er bestemt mange, der allerede er midt i forberedelserne til første nattverd eller bekræftelse, så jeg vil give dig et forslag til et kort, der også kan bruges som invitationskort. blot med andre tekststempler.

Alle anvendte frimærker er fra et sæt af Charlie & Paulie. Min kæreste gav mig frimærkesættet, hvilket gjorde mig meget glad. det er virkelig godt og alsidigt, fordi fårene f.eks. også godt til et påskekort.

Nu siger jeg tak for at besøge mig, ønske dig en dejlig søndag og sende hilsener fra mit kreative værksted,
Christiane

Regnbue til nattetid og bedring

Jeg ville virkelig hente de nye Rainbow Framelits fra Stampin ‘UP. Jeg købte den uden det rigtige frimærkesæt. jeg finde de kan bruges på forskellige måder, og frem for alt er de også smukke til kirkefeiringer som dåb, nattverd, konfirmation og konfirmation. Derfor viser jeg dig i dag foruden et gendannelseskort med et "Jeg tænker på dig", også et nattverdskort. Jeg kan også forestille mig invitationskort til en sådan begivenhed som en variant.

Som du kan se, blev de nye epoxy accenter brugt tydeligt og glitrende. Jeg brugte et gammelt SU-stempel på kortet ovenfor. Jeg brugte en fra Athena til kortet nedenfor, og fuglen er fra en sorgsætning af Charlie og Paulchen.

Til regnbuen brugte jeg kun min resterende boks. Papirfarverne (undtagen regnbuens farver) er hviskende hvid og himmelblå, med kortet ovenfor også savanne.
Så …

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: