Hvorfor jeg vil lyve oftere – jeg lever grønt!

Hvorfor jeg vil lyve oftere

Jeg er en dårlig sanger og kan spille et instrument ligesom en blodig begynder. Hvor mange gange var jeg i tvivl i mine skoledage, mens jeg underviste i min klasse. Luk jeg mine bukser? Taler jeg højt nok? Ser du måske, hvor spændt jeg er? Skal jeg rødme? Der er tusinder af situationer, der ikke kun gør mig usikker. Mange mennesker er i tvivl om sig selv. Frem for alt er det situationer, der er nye og ubehagelige for en. En spændende og effektiv måde at hjælpe dig selv på er optimistisk selvvurdering. Med andre ord selvløgnen. Hvem er jeg, hvad kan jeg gøre? Jeg kender optimister, der ser alt lyserødt og flagigt. Jeg spekulerer på, om de nogensinde har negative tanker. Alt virker så let. Jeg kender også godt kroniske pessimister. De er stort set deprimerede, har tendens til rædselscenarier og undrer sig konstant over, hvad hvis Jeg bemærker, at optimister er bedre til at styre deres liv. De er generelt gladere og gladere. Skal jeg foregive at være noget oftere? Det lyder ret dumt. At lyve er igen et så negativt ord. Ud over den optimistiske selvvurdering er der også det fine maleri. Uanset hvad du kalder tingene, hjælper det meget med at komme videre. Lad os sige, at jeg vil synge bedre nu. Indtil nu tænkte jeg, at jeg bare ikke kan synge. Men hvad nu hvis jeg ikke er så slem? Måske synger jeg godt? Måske kunne jeg endda være en af ​​de bedste sangere, hvis jeg træner lidt? Når alt kommer til alt er der kun et par naturlige talenter i verden, og de fleste arbejder hårdt for deres præstation. Lægger du noget til? Allerede vil jeg gøre min sang smuk. Og det er ikke så forkert. Faktisk føler jeg mig mere motiveret til at begynde at synge – selvom jeg ikke rigtig ville have det. :-)

Denne optimisme får mig til at se tingene i et fristende lys. Du bliver mere motiveret, mere selvsikker og får mere indre kraft til at tackle svære ting. Og på en eller anden måde føler du dig bedre, end du virkelig er. Jeg formoder, at en sådan støtte kan være en fordel i vigtige situationer. Vi hører konstant: "Vær ærlig over for dig selv!". Men er det virkelig godt? Er vi ikke så hårde mod os selv? Så mange har en tendens til at være mere kritiske, og ved at gøre det nedbryder vi så mange broer. En lille løgn her og der vil ikke skade, hvis du håndterer den omhyggeligt. Vores fantasi er så stærk, at den ikke kun forbedrer vores evner, men den kan også helbrede os. Jeg har allerede skrevet dette i min artikel om skjoldbruskkirtlen og selvhelbredende kraft. Selvfølgelig er en permanent selvligning ikke en fordel. Men der er situationer, der SKAL ses i et bedre lys for at tage springet ned i det kolde vand.

Du er måske også interesseret:

Dette indlæg blev udgivet af Lisa Albrecht den 11. december 2016.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: