Hvis disse navne er pinlige, svarer yahoo

Jeg er heldigvis tilgivet et stykke tid og ønsker senere at få børn med min partner. som vi er piger mest af tiden, tænker vi på navnene på forhånd. Jeg har et par ideer her – men jeg er ikke sikker på, om jeg let kan ringe til mit barn senere?

så kom venligst hit med dine meninger ;-)

1. sommer (min favorit sæson)

Som du måske har bemærket, kan jeg ikke lide traditionelle tyske navne. ;-)

pinligt ved, at andre børn driller min datter: "haha du blev opkaldt efter en sæson" eller noget lignende. den dumme ting ville være med efternavnet, der starter med s for både os og barnet, så f.eks. skal skrive sine initialer og derefter "S, S." ville komme ud. Jeg ved, at jeg tænker for meget

37 svar

Jeg finder personligt alle tre guti.

Men hvad jeg spekulerer på, hvorfor tænker du på, hvad andre synes om det?

Hvis børn vil drille, vil de altid finde noget.

Du kan altid formidle den nødvendige selvtillid til dine børn. til sidst giver du dit barn navnet, fordi det har en særlig betydning, ligesom dit barn.

  • Log ind for at besvare svarindlægget

disse navne kan være pinlige, hvis de ikke stemmer overens med efternavnet

  • Log ind for at besvare svarindlægget

det er ikke et problem, så længe efternavnet passer og er anderledes end Meier Müller Schulze eller Lehmann, bare noget i den retning!

Efter min mening bør fornavn og efternavn harmoniseres!

Ellers er det pæne navne

  • Log ind for at besvare svarindlægget

Hvorfor skulle de være generede? De er bare ikke så almindelige med os.

  • Log ind for at besvare svarindlægget

Hvis du kan lide navnet, passer det også dit barn på en måde. Jeg synes, at for- og efternavnet bør harmonisere, men det er lettere sagt end gjort, hvis du f.eks. Har det (pæne) navn Niederhuberl. Når jeg navngiver, ville jeg sørge for, at den ikke findes på andre sprog bare et kønsorgan eller lignende udpeget.

Hvis børn vil drille andre børn, gør de det alligevel. Hvis navnet ikke er godt til det, tager du bare frisyren … Det forekommer mig bare, at den sabiske familie fortalte mig, at m.E. smukt navn "Astrid" med dem som "Spark i balderne" lyde.

Et par til ting du tænker måske på:

1. Kan du lide navnet, når det betyder en 80-årig dame? Når alt kommer til alt vokser alle op.

2. Hvor langt er navngivningen underlagt den aktuelle mode? Jeg bemærkede, at det i den tidligere DDR for 30 år siden var ret populært at give dine børn engelske navne. Det er ikke at sige, at du strengt imod det, og de unge kaldes derefter Bernulf eller Trude, bare at du tænker over det.

3. Jeg ville vælge et navn, der ikke behøver at være stavemæssigt stavet for alle formaliteter (kontorer, fiktiv universitetsudstilling osv.), Som også kan forstås og udtales internationalt.

4. Der er visse talemelodier. For eksempel, for et efternavn med én stavelse, vil jeg vælge et tre-stavelses fornavn.

5. Hvis et navn har en bestemt betydning, f.eks Sommer eller Andreas (manden), i hvilken grad kunne dette passe til forskellige karakterer? Hvis jeg havde et barn, der mere var en misantropisk enker, ville navnet være "buzzer", "Joy", Felix (den heldige) passer ikke så godt. Hvis det bliver så dumt som halm, er det bedre ikke at blive døbt Sophia (visdomselskeren) eller Socrates.

Så mit indlæg blev lidt længere, hvilket skyldes, at jeg har tænkt på emnet i et stykke tid (selvom jeg ikke er en pige).

Hilsen og endelig: Jeg synes, at dine forslag alle er meget smukke, jeg synes, sommer er min favorit. Dog har du så brug for et andet, kønsbestemmende fornavn, så vidt jeg ved.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: