Hvem vi er – vestlige ridetimer

rideferie for børn

adresse

Ch. Des Coucous 21

Vores ridecenter, hvor vi tilbyder børnenes rideferie og ridekurser for voksne, ligger i Bernese Jura på Moron 1300 m over havets overflade. På toppen af ​​bjerget administrerer vi en gård med 22 ha jord. Cirka 20 heste / ponyer og moderkøer bor på vores gård. For 20 år siden byggede vi en indendørs ridearena, der beskytter os mod vind, regn og fugt. Sammen med min mand og vores elever / praktikanter sørger vi for vores gæster og vores dyr i rideferien. Hestene har ledsaget os siden barndommen, de har haft en stor indflydelse på alle vores beslutninger i livet. Min mand Daniel og jeg ledte efter et paradis for vores børn og heste og fandt dette her på Moron. Tilbage i 1991 i kantonen St. Gallen opgav jeg mit job som CO-hjemmechef og blev selvstændig som rideinstruktør og westerntræner. Daniel, min mand overtog landbruget, og jeg overtog rideområdet. I Ernetschwil SG på vores lille gård gav jeg ridetimer og kurser. I 1998 flyttede vi til Berner Jura og i dag dyrker vi 22 ha jord og masser af skov. Vi har tilbudt rideferier for børn og ridekurser for voksne i 20 år. Da vi er afsondret, er vores firma ikke egnet til individuel ridetimer, endnu mere til rideferie væk fra hverdagen.

Et par stop fra mit liv

  • Børnehageseminar 1977
  • HF sygeplejepsychiatri 1982
  • siden 1983 mor og familie kvinde
  • Dipl. Ridelærer SV-HPR 1989 (hesteassisteret terapi)
  • Uafhængighed af vores firma som ridelærer SV-HPR 1991
  • Klubtræner Western SVPS 1998
  • Afsluttet uddannelse som SWRA B-træner i 2003
  • SWRA diamanttest 2011
  • Speciallærer på Zollikofen erhvervsskole til vestlig ridning fra 2010 til 2015
  • Deltagelse i undervisningsmateriale og undfangelse den højere faglige undersøgelse af OdA hesteprofessioner

Mine bedste lærere er og var mine heste, med og fra dem lærte jeg at være tålmodig og leve mere i her og nu. Jeg er fascineret af hestenes stræben efter harmoni, deres tolerance, som vi nærmer os mennesker, er eksemplarisk; de er uvurderede og helt klare på deres kropssprog. min kærlighed for de ædle dyr har gjort mig til en lærende og tænkende rytter. "At lære at ride er aktiv dyrebeskyttelse" – blev mit motto i livet, læringen fortsætter og fortsætter.

Vestlige rideundervisning

Vores heste takker os med godt sundhed og god atletisk præstation. Jeg har arbejdet med mennesker og heste i over 30 år. Jeg startede som rideinstruktør og gav altid vestlige ridetimer. Min mand og jeg elsker kreativiteten og sorten på vores gård. Møder med forskellige mennesker i rideferien er et stort aktiv. Vi elsker at tackle nye udfordringer, og vi er altid nysgerrige efter, hvad livet har at byde på. Fra april til november tilbyder vi mange forskellige ridekurser. Rideferie for børn og teenagere i skoleferien, se datoer. Certificeringskurser og ridekurser for voksne efter aftale. Da vores gård er meget afsides, er kurser, der varer flere dage, egnede. I vintermånederne tilbyder vi også gulvarbejdskurser og for erfarne ryttere i det smukke vinterlandskab.

Monika med Painthorse Coco

kontakt

Monika Locher Scheifele Western træner SVPS

Dipl. Ridlærer hesteassisteret terapi

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: