Hörgeräte-i-sammenligne-og-Stennweiler-messenger

Nyheder og synspunkter fra Saar

Du hører og læser meget om høreapparater på radio og tv. Den ene har brug for dig, den anden ikke. Jeg spurgte mig engang, hvor god høringsfrekvens er, fordi du kan se meget på tv fra Kind-selskabet og fra Geers-selskabet, med at Sayings bedre lytter uden omkostninger, og hvad der ellers er så mange ordsprog.

Da jeg også har problemet med ikke at høre særlig godt i det ene øre, tænkte jeg med mig selv, så prøv det. Ikke før sagt end gjort, jeg tilmeldte mig en Geers-artikel ved hjælp af online-formularen som PROBANT til at teste et sådant høreapparat. Kort efter registreringen fik jeg et opkald fra Geers, der aftalte en aftale med mig til filialen i Volklingen, for øvrig det eneste Geers-firma i Saarland.

Den dag kørte jeg til Volklingen. At få en parkeringsplads var der en prøvelse, da hovedgaden foran butikken er næsten umulig. Parkeringshuset på det tidspunkt så overfyldt uanset.

Da jeg ankom butikken, blev jeg mødt meget høfligt af en medarbejder, og efter en kort samtale startede det. Horde test med ord på begge ører, den ene efter den anden i forskellige mængder. Derefter skulle jeg gentage ordene, som nogle gange var meget vanskelige, da min hørelse var værre, end jeg troede.

Så fik jeg en tone på begge ører, hvor lydstyrken blev indstillet lidt mere og mere, indtil det punkt, hvor det hele gjorde mig ubehagelig, hvilket var den højeste grænse for gevinsten for min prøvehøringsfrekvens.

Efter alle prøver blev øret derefter sprøjtet med en masse, så øreproppen, der kom ind i øret for at overføre støj, kunne frembringes i øret. Så alt var klar, og jeg måtte vente i ca. 1 uge, indtil enheden var der. Jeg bestilte straks en enhed til at prøve det, som ikke var det normale kasseapparat, da dette blev anbefalet til mig, selvfølgelig ønskede jeg selvfølgelig også at prøve kasseapparatet for at kunne sammenligne, men dette var ikke længere muligt af helbredsmæssige årsager fra min side.

Derefter hentede jeg denne enhed i filialen i Volklingen. Der blev høreapparatet specielt tilpasset mine behov, og jeg kunne teste det i flere uger. Jeg var meget tilfreds med enheden. Det har bragt min høring næsten 100% tilbage. Du opnår ikke 100%, men succesen har været meget god, sagde medarbejderne i Geers-virksomheden, som ellers rådgav mig meget godt i alt. Her er et billede af høreapparatet.

Som en sammenligning for størrelsen lagde jeg en gang en euro på 2 euro mellem høreapparatet.

Fortsæt nu med firmaet Kind Horgerate.

Jeg lavede også en aftale der. Jeg lavede dette telefonisk med medarbejderen i filialen i Ottweiler. Filialen er ikke langt fra min Væk hjemmefra og var derfor EN af de Årsager, hvorfor jeg valgte selskabsbarnet i slutningen, men ikke kun.

Alle disse tests blev også udført der, som allerede beskrevet ovenfor. Også der blev ørepropperne specielt lavet til min lydkanal, og jeg måtte også vente ca. 1 uge der. Der prøvede jeg først kassarammen, og jeg må sige forskellen fra det Kasseapparat, hvor den forsikrede ikke havde nogen omkostninger for den bedre model fra Geers-virksomheden var skræmmende.

Lyden af ​​kassarammen er meget dæmpet, men ifølge medarbejderne kan du justere den lidt. For tv er kassarammen ikke nødvendigvis egnet, fordi jeg i det mindste ikke fik den rigtige lydstyrke fra lydstyrkeniveauet i mit tilfælde, men jeg tror det er individuelt forskellige. I alle tilfælde skal du først teste kassarammen, inden du beslutter dig for noget andet.

I sidste ende besluttede jeg også der for den variant, som du skal betale med, som jeg også testede hos Geers. Nu skal du ærligt sige, at begge modeller, både Geers-selskabet og Kind-firmaet på ingen måde er ringere. Begge modeller er ækvivalente. Et billede af denne model også.

Forskellen, som igen var betydelig for mig, var øreproppen, som jeg kalder den, med rette kaldet otoplastisk. Den nederste fra firmaet Kind efterlader luft inde i øret, hvilket er meget vigtigt for mig, da jeg sveder meget, også på øret. Geers-selskabets havde dækket hele ørens indre. Igen fra mit synspunkt er et plus for høreapparat til børn.

Men nu er det vigtigste, priserne for enhederne. Jeg skriver de regelmæssige priser her (jeg havde gemt et par euro hos Geers-firmaet, fordi en kampagne kørte) for at sammenligne forskellen. For som allerede skrevet er høreapparaterne Både LIGE.

Geers eget bidrag Selv høreapparat 1.850,50 1.240,50 pr. Øre

Otoplastik (ørepropstykke) 133.50 100,00 pr. Øre

Fast pris for reparation koster 120,00 00,00 pr. Øre

Beskyttelsesbrev sikkerhed 299,00 i 5 år PER ØR

13 pakke batterier a. 6 stk. 71,00 71.00

Rengør og tør boks (for at fjerne fugt) 59,00 59,00

Børns eget bidrag

Selve høreapparatet 1.325,00 675,00 pr. Øre

Otoplastik (ørepropstykke) 33.50 00,00 pr. Øre

Fast pris for reparation koster 120,00 00,00 pr. Øre

Beskyttelsesbrev sikkerhed 75,00 i 5 år per øre

13 pakke batterier a. 6 stk. Ved høreapparat til børn til batterier og

Rengør og tør boks (for at fjerne fugt) rengøringsboks sammen 81,00

Som forsikret er du nødt til at bære 81 euro for rengøringssættet og 150 euro for den 5-årige forsikring, men det skulle være det værd for mig.

Hos Geers-firmaet fik jeg 200 euro på høreapparatrabatten, 200 euro på beskyttelsesbrevrabatten og 30 euro rabat på batterierne, så jeg ET EGNE AKTIER TIL BETALING AF HATT AF LATURER 2.979,00 euro. Lidt voldelig for mig, da jeg desværre er tidligt pensioneret. Jeg var i stand til at finansiere disse 2.979,00 euro i 12 månedlige rater, hvilket heller ikke var muligt for mig.

Jeg betaler hos Kind uden rabat 1.446 euro for begge enheder.

Til prisen for 428,00 euro Jeg købte et tv-apparat og et telefonsæt, som jeg kan oprette forbindelse til fjernsynet, oprette forbindelse til min telefon derhjemme, og så har jeg lyden gennem høreapparatet. Ligeledes kan jeg også tilslutte fjernbetjeningen til disse to enheder til min mobiltelefon via Bluetooth og dermed have telefonen i øret, selv mens jeg kører, og behøver IKKE HÅNDFRI ENHED MERE FOR BILEN. Med de ekstra enheder betalte jeg lige 1.874 euro og kan betale op til 36 månedlige rater, selvfølgelig tilføjes en vis procentdel af renter, som også er rentefri hos Geers, men kun 12 måneder. Efter 12 måneder betaler jeg ikke renter hos Kind.

Jeg håber, at jeg kan hjælpe nogle, der muligvis har brug for et høreapparat. Med det i tankerne. Jeg har to børn i øret.

2 tanker om "høringsfrekvens i sammenligning (FA.Geers og FA.Kind)"

har et tilbud fra børn over 3294,40 € samme enheder på Fielmann 1480,00 €
og få batterierne i 1 år fri fra Fielmann.

God eftermiddag,
dette er en meget informativ artikel.
Jeg har ofte tænkt over dette emne.
Det er vanskeligt at finde differentierede oplysninger om det online.
Dette vil hjælpe mig mine Forskning i denne sag kan være meget nyttig. Jeg har dog hørt, at forkvalificering af horakustik spiller en vigtig rolle, før du køber en sådan enhed.
Jeg takker dig.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: