Hold, tandlæge lindeman zeven


Vi er der for dig som et team – for de bedste behandlingsresultater

Som et praksishold arbejder vi hver dag for at gøre atmosfæren og behandlingerne positive for dig. Hvert medlem af praksisholdet er involveret i denne proces. For altid at give dig som vores patienter de bedste strukturer, up-to-the-minute information og avancerede medicinske tjenester, træner vi alle regelmæssigt.

Vores mål er at give dig holistisk pleje som patient i hver fase af din behandling. Så velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller problemer.

Mareen Vægtræ

”Jeg er et organisatorisk talent. Med en række selvansvarlige og
I selvstændige aktiviteter organiserer jeg processer på en sådan måde, at hele teamet kan arbejde effektivt og med glæde. "

Loreen Orlandea

Tandassistenter: Behandlingshjælp / fotoofficer

”At arbejde med mennesker – patienter, men også kolleger i teamet – er det, jeg kan lide ved mit job. Jeg nyder at give folk et stykke livskvalitet. I praksis Lindeman kan jeg fortsætte med at studere og uddanne mig, for eksempel inden for fotodokumentation af patientsager. "

Heike Schmitz

Tandlæge
videreuddannet inden for profylakse

"I denne praksis kan jeg forkæmpe den behagelige side af tandhelse: til sundhedsvæsenet. Således kan jeg profylaktisk beskytte mange patienter mod tandsskader og orale sygdomme gennem en individuel metode til professionel tandrensning. Den bedst mulige pleje af vores patienter og gode arbejdsforhold i denne praksis motiverer mig meget i mit job. "

Stephanie White

Tandlæge
videreuddannet inden for profylakse

"I denne praksis – ligesom mig personligt – er TANDSUNDHED meget vigtig. Mit mål: Med en masse empati vil jeg opnå den højeste patienttilfredshed. Til dette kombinerer jeg et stort engagement med menneskeheden, personligheden og en høj ekspertise. Hvad er det, der begeistrer mig for denne opgave? De daglige nye udfordringer gør mit arbejde så varieret som udfordrende."

Alena Cernienko

”Jeg kan virkelig godt lide mit job, fordi jeg elsker både praktisk arbejde og hvordan man skal håndtere mennesker. Især vores små patienter er vigtige for mig. Jeg kan godt lide at arbejde i behandlingshjælpen, for her kan jeg tage sig af patienternes velbefindende personligt. "

Verena Vila Regalo

Øv organisering og administration

”Med min venlighed, engagement og organisatoriske evner tager jeg mig af den glatte praksis. Tilfredshed med vores patienter og vores praksishold kommer først for mig. Jeg er meget glad for at være en del af teamet fra Mr. Lindeman siden 1. august 2019. "

Ayla Altin

”Min beslutning blev truffet fra begyndelsen: Jeg vil være her! Den store atmosfære i det hjælpsomme team, tilliden og den respektfulde interaktion med hinanden er meget speciel i denne praksis. Jeg er motiveret af erhvervets forskellige opgaver og den brede vifte af behandlinger, der tilbydes af Praxis Lindeman: fra proteser til periodontologi, implantologi og mundkirurgi – her kan jeg lære alle terapierne at kende i EN praksis. "

Lisa-Marie Bargfrede

”Da jeg vil lære et særligt alsidigt og varieret erhverv, har jeg besluttet at uddanne mig som tandlæge. Opgaverne er bred: Fra de mange sofistikerede behandlingsmetoder på laboratoriet og administrative opgaver til empatisk håndtering af mennesker er der alt, hvad der interesserer mig. Jeg er begejstret. Og i denne træningsorienterede praksis kan jeg helt sikkert lære meget. "

Azhar Alhami

”Jeg synes, at tandlægeassistentens alsidige aktiviteter er meget interessante. Jeg nyder at arbejde med mennesker, fordi venlighed og empati er meget vigtig for mig.
Jeg ser frem til de mange oplevelser, som jeg skal samle, og glæder mig nu til at være en del af dette hold. ”

Tilbagekaldstjeneste

Du vil gerne arrangere en konsultation direkte?

Brug vores aftaleformular, eller lad os ringe tilbage til dig.

Tandpraksis Marten Jan Lindeman
Øvelse til tandlæge

Im Neuen Kampe 31 · 27404 Zeven

åbningstider

MON 8-12: 30 og 14: 30-17 ur
DI 8-12: 30 og 14: 30-18 ur
Ons 8-13: 00
DO 8-12: 30 og 14: 30-18 ur
FR 8-12: 00 og 12: 30-14 kl

© 2019 Tandpraksis Marten Jan Lindeman Impressum Privacy

Related Posts

 • Hold, tandlæge lindeman zeven

  Vi er der for dig som et team – for at sikre de bedste behandlingsresultater Hver dag arbejder vores tandlægehold for at give dig en positiv atmosfære og…

 • Job, tandlæge lindeman zeven

  Er du en holdspiller? Kan du lide at hjælpe andre mennesker? Derefter slutte sig til os på Lindeman tandlæge i Zeven! Vi er altid interesseret i…

 • Øv dig Lindeman, tandlæge Zeven

  velkommen i tandlægen Lindeman i Zeven! Din strålende latter med sunde tænder – din livsglæde – er vores mål I tandlægepraksis Lindeman er vi forpligtet…

 • Tandlæge lindeman, tandlæge zeven

  Velkommen til Lindeman tandlæge i Zeven! At give dig et strålende smil med sunde tænder og en livsskild – det er vores mål. Vi i Lindeman Dental Practice…

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: