Hartan raceroplevelse – graviditetsgruppe

Hej sammen,
min mand og mig ønsker gå bestil klapvognen i morgen. Vi valgte faktisk Hartan Racer. Er der nogen, der har nogen erfaring, og kan fortælle mig, om det ville være et godt valg, eller om der er bedre alternativer?

Mange tak og
LG

Svar (8) Efterlad en kommentar

Jeg syntes ikke, at Hartan Racer var så flot, men jeg kiggede ikke nærmere på den, fordi jeg ikke kan lide at røre ved dette gummierede greb. Jeg er lidt der ;-)

Vi bestilte en Teutonia Mistral S. Jeg blev lige forelsket i øjeblikket. Men er ikke den letteste og optager meget plads i bagagerummet. Men for mig er de eneste ulemper.

Vi købte også en brugt Hartan Racer med adapter til Römer babybilsæde og er meget tilfredse med det.

Ja tak Alle indlæg var meget hjælpsomme. Håndtaget er sandt. Men det bange os ikke så meget. Fordelene opvejer simpelthen, synes jeg.

Det er også relativt let eller?

Hartan første valg for mig, Gesslein og Bagaboo var også med på planen. Men Racer er langt bedst til vores * behov.

* Daglige gåture i skoven og marken takket være de aflåselige hjul, men også gode på flade stier. Suspensionen efterlader heller intet at ønske.

Vægt og dimensioner er også meget behagelige.

Alt i alt anbefales Hartan Racer stærkt.

Mange tak!
Du hjalp mig meget!

vi har også en Hartan Racer. Jeg er helt tilfreds med det, det kan nemt foldes sammen, håndtaget kan justeres i højden for min høje mand og far, under der er plads til z. B. Shopping, det ovennævnte liggende område er fantastisk, babyprogrammet (også som håndbagage) til at tage med dig (f.eks. Til lægen, hvor bilen ikke passede i toget) er fantastisk, kan nu bruges som sportsvogn, markskov og engstier helt fantastisk, alt vaskbart
havde købt det brugt, desværre er en samling nu revet, så jeg må passe på, at den kan udskiftes. Hvem ved, hvor du kan gøre det ?

Hvad mere ønsker kvinden? ?!

Seneste indlæg i graviditetsgruppen

Dit emne er ikke inkluderet? Opret en ny.

Se, hvordan din baby udvikler sig.

graviditet gruppe

Redaktører
Gruppemedlemmer (25556)
Gruppedetaljer

8992 indlæg
Oprettet: 8/19/11

  • Pakk klinikposen
  • Hjælp mod vandopbevaring
  • Hvordan genkender jeg sammentrækninger?
  • Hvor stor er min baby?
  • Sæt kreativt: Jeg er gravid
  • Værktøj: Søg i 12.000 fornavne
  • Alt om kvalme ved graviditet
  • Hvad betyder spotting?

Ophavsretten til alt indhold ligger hos BabyCenter, L.L.C. 1997 – 2020. Alle rettigheder forbeholdes.

Dette websted tilbyder information af generel karakter og er kun beregnet til uddannelsesmæssige formål. Hvis du er bekymret for dit eget helbred eller helbred din Barn, bør du altid konsultere en læge eller anden sundhedspersonale. Læs brugsbetingelserne, før du bruger dette websted. Din brug af hjemmesiden viser, at du accepterer vilkår og betingelser.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: