Hannah Walker – Britisk racercyklist i et interview med Hike Bike

Hannah Walker: Cyklist i fuld tid i Matrix Fitness Prendas-teamet

Hannah Walker, Matrix Fitness Team / Prendas / Paolo Martelli (c)

Hannah Walker: Cyklist i fuld tid i Matrix Fitness Prendas-teamet

Interview om cykling og adidas rejse 2013

Vi mødte Hannah på adidas rejser 2013 i Sydtriol ved at cykle med adidas en uge fra Bolzano til Venedig. Hannah er en britisk fuldtids-cyklist, der har løbet tør for Storbritannien i løb på nationalt niveau såvel som europæiske løb som Tour of Brittany. Hun boede i Belgien et kort stykke tid i 2012, racing i UCI-løb såvel som Kermesses. Hannah er tre gange national mester i Storbritannien. Efter at have cyklet til Mendel-passet nær Bolzano, havde vi en hurtig snak med os om cykling og adidas-rejser.


Du begyndte at cykle for fem år siden, og du er nu en ret succesrig landevejscyklist i England. Hvad årsagen til, at du vælger at cykle som din yndlingssport?

Fra 7 års alderen konkurrerede jeg i atletik og løb langrend, indtil jeg var 14 år, blev jeg såret. Jeg havde gigt i knæet, hvilket tvang mig til at skulle holde op. Min mor besluttede at tage mig med til Manchester Velodrome, og jeg nød det virkelig, så jeg gik tilbage igen og igen. Min bedstefar var en racercyklist, så han plejede at komme til mig med alle mine løb og træning. Jeg begyndte at løbe på banen først, derefter begyndte jeg at løbe, da jeg var første år junior i 2009.

Du er tre gange national mester i England og kun 21 år gammel. Hvad er dine planer og mål i den nærmeste fremtid?

I den nærmeste fremtid har jeg Senior National Track Championships, der kommer op i slutningen af ​​september, så jeg håber at klare mig godt, hvor jeg håber på en top 5 eller bedre. Jeg kører i Scratch Race, Points Race og Madison.

adidas har valgt dig som et vidnesbyrd for deres brand, og du er et af "mine piger" ansigt til adidas. Hvordan og hvornår startede dette forhold?

Det skete, da jeg så, at der var en casting i London til ‘et stort sportsmærke’ i november 2012, så jeg gik med, da hørte jeg ikke tilbage fra dem et stykke tid. Jeg sagde, at jeg skulle til Manchester for genbesætningen, så næste dag havde jeg et telefonopkald, hvor de sagde, at de ville komme til min placering og hvor jeg laver det meste af min træning. En dag senere havde jeg et telefonopkald, der sagde #mygirls og filmoptagelse ville starte om en uge. Jeg lavede optagelserne til #mygirls i januar 2013, og lige siden Adidas har været virkelig støttende især med #adidasjourneys-turen til Dolomitterne, Italien.

adidas har inviteret dig til at være en del af adidas-rejser. Otte dages smerte eller otte dages sjov?

Det var bestemt 8 dages sjov, smerten var en god smerte, alle hjalp med at motivere hinanden på bjergpas, det var en følelse af præstation og glæde. Der var ikke noget kedeligt øjeblik, jeg kom til Bolzano, og jeg kendte ingen, men da jeg gik, ventede jeg bare på dig i oktober ! Jeg tror ikke, jeg nogensinde har lo så meget på en uge!

Efter at have cyklet en uge i dolomiterne med et team på otte cyklister fra hele Europa. Hvordan har du oplevet ugen i holdet?

10 år, så i starten føltes det som en smule skræmmende, men jeg fik at vide alle virkelig godt. Personen i teamet er fabelagtig, en der kæmper op ad bjerget.

Hannah, cykling udendørs sæson er næsten forbi. Hvad er dine planer for næste år?

I løbet af vintermånederne vil jeg være klar til 2014, forhåbentlig er jeg tilbage til Bremen og Berlin 6 dage i januar. Jeg vil mest være på farten i sommermånederne i England og i udlandet i Europa.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: