Gnome dværg spørgeskema

Her er nissen dværgen

Onsdag 23. oktober 2013

Nicholas Secret Santa

nu er det tid igen, og jeg må tænke på følgende spørgeskema.
Jeg prøver at besvare spørgsmålene så meningsfuldt som muligt. Hvis du har brug for mere information, er du velkommen til at læse gennem mine gamle spørgeskemaer.

interesser: Filtning, strikning, hækling, syning, brodering, det ville være kunsthåndværk. Jeg elsker at læse kriminalromaner, lytte til lydbøger, i det øjeblik er jeg meget begejstret for fantasy. Jeg har altid min iPod touch med mig i huset til rengøring af hus og fastgjort den til mit tøj i en midlertidig pose med en sikkerhedsnål. Nogle gange har du bare ikke bukselommer; o) Jeg er nødt til at se efter en bedre løsning.

Te eller kaffe: Jeg kan godt lide begge dele, siden vores ferie i East Frisia har vi mere og mere østfrisisk te med en ægte østfrisisk fløde ske, ellers kan jeg faktisk godt lide alle typer te, selvfølgelig også fine blandinger.

Sko størrelse: 39.5 ja på en eller anden måde vokser mine fødder stadig

passion for indsamling. Åh kære, jeg holder bestemt for meget, fordi du kan bruge alt på et tidspunkt. (Til min mands sorg) Ja, jeg har svært ved at adskille ting Men jeg kan ikke give dig noget specifikt. At være. Så i de senere år har jeg lavet flere og flere individuelle vedhæng til vores juletræ, f.eks. B. en engel med en julekugle, det ser ud som om den flyver væk med bolden (du kan finde den på min blog forresten) et lille tøjhus, tromme osv. Jeg vil gerne hvert år tilføj en ny partikel. Så en ny hver jul og efter mange, mange år kan jeg når jeg er 100 år år fortæller mine oldebørn historier om hver jul.
: O)))))

Mit hjem: meget moderne, hvid, grå og rød dominerer, individuelle antikviteter og min lille syrum er hvid, lys blå, lyserød med roser, hjerter lidt lurvede for pigen i mig: o) og er langt fra klar og er utroligt tilfreds med fantastisk udsmykning.

Foretrukne Fragrance: Rose, lavendel

allergier: ingen

Badekar eller bruser: kære brusebad

dekorationer: Sølv, guld, perle
Øreringe de fleste stik, kæde mest med et vedhæng

Julefarver: Hvid, rød, toadstool " Jeg elsker jul, åh, det kunne tage hele året: o))"

Hvad jeg kan lide: Ting, du kan føle, at der er mange tanker og kærlighed i det.
Hvad jeg ikke kan lide: cigaretrøg

Speciel anmodning: ingen

Hvis du stadig ikke får en god idé med mit spørgeskema, er et andet tip:
Du kan aldrig have nok indkøbsposer: o))

Alt det bedste for dig og glad forberedelse

Mandag den 11. februar 2013

Mit skatteskema-spørgeskema.

Hej min kære alv,

nu har jeg endelig tid til at udfylde dit spørgeskema. Du kan finde en masse information om mig her på bloggen, men helt sikkert.

spørgeskema:

Interesser: Håndarbejde af alle slags, læse kriminalromaner, børnebøger, jeg kan godt lide mennesker og deres historier. og meget mere
Te eller kaffe: begge kan lide det, men især te
Favoritfarve: hvid, lyserød, blå
Sko størrelse: 39
kan du lide sød eller salt: begge dele
Indsamling af lidenskaber: Åh, meget, meget, i det mindste set ud fra min mand. Du kan stadig bruge så meget. o)) men bestemt kan jeg ikke sige nej til gamle børnebøger.
mit hjem: moderne, hvid, sort. Mit lille hobbyrum: hvid, blomster, dikkedarer, eventyr, lidt lurvede.
Foretrukne dufte: rose, lavendel
Hår: brun til mørk blond, ja du kan ændre tider; o))
Hud: normal
Allergier: ingen
Badekar eller bruser: begge dele, men foretrækker bruser
Smykker: sølv, perle
Hvad kan du ikke lide, eller har du nogen intolerance: Jeg er bestemt glad for din alf skattekiste.
Har du et meget specielt ønske? Nej, men du skulle vide, at jeg for tiden forbereder min søns nattverd, og jeg er bordmor til 6 meget sære nattverdens drenge (det vil sige, jeg har ledsaget drengene i deres gruppetimer siden november gennem deres forberedelser til nattverd).

Så nu håber jeg, at mine svar vil hjælpe dig.

Alt det bedste, og jeg ser frem til det.

Claudia

Søndag 28. oktober 2012

Hej min kære alv!

Tiden løber, og nu er der en anden alv ved døren. Du vil allerede finde en masse forskellige spørgeskemaer om andre alves handlinger, som helt sikkert vil hjælpe dig med at lære mig lidt bedre at kende.
Men selvfølgelig er der også Santa Gnome-spørgeskemaet.

her er han:

interesser: Jeg kan godt lide at læse, jeg kan godt lide at lytte til lydbøger i bilen, mest thrillere.
Jeg kan godt lide at arbejde meget, meget og er altid åben for nye ideer. Min største lidenskab er naturligvis toving, og det er her min filtblog kom fra. Jeg er en meget stor elsker af børnebøger og meget ofte finder mine filtfigurer også deres oprindelse der. Figurativ filtning i kombination med historier, det er min verden.

te eller kaffe: Jeg drikker begge dele, men uden min te (uanset om urter, grøn te, sort te, frugt osv. Kan jeg ikke være det.) B. altid medbringe en stor flaske te på arbejde.

yndlingsfarve: Selvfølgelig refererer jeg til jul nu. Rød og hvid uden dem er ikke jul for mig

skostørrelse: 39

passion for indsamling: Børn og billedbøger og meget mere.

min hjem: er meget vigtig for mig. Jeg er sikker og beskyttet der. Virkelig derhjemme.

foretrukne dufte: Rose, lavendel og selvfølgelig de mange hyggelige lugte til jul (gran, kanel, honning, kakao, ingefærbrød osv.)

allergi: ingen

badeværelse eller bruser: begge foretrækker brusebad

smykker: Perle, sølv, guld

jul: klassisk rød med hvid og noget guld, legende z. B. slikrør, paddestole, små fugle.

hvad jeg ikke lignende: Svær. mhhhh kitsch! Men hvis det er noget, du har lavet selv, er du sikker højre. Et andet tip: Jeg kan godt lide Tilda-ting og min iPad kunne bruge et hjem, og mit hobbyrum har stadig meget bare vægge.

Så nu håber jeg meget at have givet dig nogle gode oplysninger om mig selv.
Jeg ser virkelig frem til St. Nicholas Day.

Lørdag 14. juli 2012

Sea Imp spørgeskema

Min kære alv,

nu skal jeg endelig udfylde mit spørgeskema. Jeg har haft det meget travlt de sidste par dage og uger (museumsudstilling, arbejde og familie), men nu er tiden inde.
Du har sandsynligvis allerede drillet dig selv lidt i de andre spørgeskemaer og har været i stand til at få et lille billede af mig.
Så nu den aktuelle version:

interesser: Meget meget, men splinterny opdagede jeg quiltning i foråret. Dynetæppet har jeg været på udkig efter i lang tid " Mit hus " fra bogen Tildas Haus af Tone Finnanger blev skabt i det fineste håndværk og trods mange stikkesår og nu hornhinden på fingerspidserne er jeg helt begejstret og allerede ved det næste dyne, men denne gang designet jeg det selv; o)))
Te eller kaffe: Jeg drikker begge dele, men for det meste te om morgenen 1 gryde med grøn te, og dagen kan begynde
Favorit farver: Hvid, magenta, lyserød og nu turkis til sommeren
Sko størrelse: 39
Sød eller salt: begge
Lidenskab til indsamling: SDa jeg har syet og broderet mere i de senere år, er min stofbutik fyldt markant op (besøg på stofmarkedet osv.). Så jeg vil også identificere mig som en samler af stoffer.
Mit hjem: er smuk i mine øjne og gør mig glad. Mit hobbyrum tager langsomt form, men gode ting tager tid, ret. Så det er allerede klart at se den hvide, lurvede, rosenrøde note.
hår: lang og brun
hud: Kombination hud, lys, følsom overfor solen
allergier: ingen
Bad / brus:begge
Foretrukne Fragrance: Rose og lavendel
dekorationer: i øjeblikket sølv, perler,
Hvad jeg kan lide eller ikke / og et meget specielt ønske: findes ikke rigtig, fordi ideen og de tanker, der er i hånden, fungerer for mig.
Så nu har du læst meget og stadig ikke har haft det let; O))

Et tip: Jeg kan godt lide Tilda, jeg købte en I-Pad, jeg ville bare have en, (Nej, ikke rigtig, vi købte den til vores ferie), og han har stadig brug for et dejligt hjem.

Så nu ønsker jeg dig en masse sjov med alverne, jeg er så ophidset.

PS: Jeg sender dig en e-mail via Susi.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: