Gila og Andrea: “Det er altid spørgsmålet, om folk slutter sig til skabsdørene”

Gila og Andrea: "Det er altid spørgsmålet, om folk slutter sig til skabsdørene"

Gila og Andrea kigger i andres tøj >

Da de to af dem, hvis familie inkluderer i alt fem børn og tre hunde, for nylig kiggede på vores garderobeskabe (Claudia / Isa), inviterede vi dem til frokost og et interview, hvor de blandt andet fortalte os, hvordan de kom ud af deres blog ønsker at gøre en forretning.

Capital Mutti: Hvordan kom du på idéen til bloggen?

Gila: Da vi kender hinanden, har vi altid talt om projekter. Andrea har baggrund som fotograf, og jeg kommer fra marketing, så lige fra starten tænkte vi på, hvad vi ville gøre sammen. Det var altid tydeligt, at vi ville gøre noget sammen.

Andrea: Ligesom dig vil vi også have et liv ved siden af ​​moderrollen – vi er mødre, men ikke dem, der tilbringer hele dagen i fleece. Det kan du gøre i et år, men så er det også godt. Både Gila og jeg har aldrig mistet vores ego, den person, vi var inden vi blev mødre. Personligt har jeg altid fundet dette look i fremmede skabe altid godt. Jeg ser også showet "Shopping Queen" kun fordi jeg er interesseret i skabe og historier. Det er ikke det, jeg spørger overalt, om jeg måske kigger i skabene. Selv Gilas lærte jeg meget sent at kende.

Gila: Under alle omstændigheder indså vi hurtigt, at der er smukke historier i skabene, og så tænkte vi på, hvordan vi kan hæve det moderne.

HSM: Hvordan kender du hinanden??

Gila: Jeg er flyttet ind i det gamle land, og der fandt vi hinanden også gennem børnene.

Andrea: Jeg har faktisk aldrig søgt kontakt med andre mennesker, jeg er altid mere tilbøjelig til at gå i børnehave og komme ud hurtigt. Jeg havde også meget at gøre med tre børn og to hunde. På et tidspunkt indså jeg, at Gila er på min bølgelængde.

Gila: På et tidspunkt sad vi sammen i bilen og talte om projekter. Om illustrerede bøger og hvor smukke de er. Derefter troede vi, at garderobeskabe i en illustreret bog også ser godt ud. Sådan blev ideen til bloggen født.

Capital Mutti: Er billedbogen stadig?

Gila: Sure. En efter en. Bloggen er kun ni måneder gammel, indtil videre har vi, tror jeg, omkring 15 fotograferede skabe.

Capital Mutti: Går I altid sammen??

Andrea: Vi går altid som et hold. Jeg fokuserer mere på billederne, men Gila har det bedre overblik. Hun har øjnene overalt. For eksempel spurgte hun denne mand med garderobeskabet med glemte brudekjoler. Dette er brudekjoler, der betales, men aldrig hentes. Det var fantastisk klasse.

Capital Mutti: Har du allerede oprettet en typologi og luk kvinden i skabet?

Andrea: Nej. Men vi blev undertiden chokeret, fordi skabet for eksempel pludselig var meget kedeligere end forventet.

Capital Mutti: Men det er altid spændende, når folk åbner sig for dig?

Gila: Ja, det er åbenlyst, hvad der sker, når du fotograferer folk. Det er altid spørgsmålet, om folk slutter sig til skabsdørene. Det er meget privat, og det er altid spændende at se, hvor mange forskellige mennesker der viser sig, når dørene er åbne.

Andrea: Mange forstår ikke, hvorfor vi virkelig ønsker at se der. Eller du vil først rydde op.

Gila: Du kan allerede høre mange historier – for eksempel når nogen husker en bestemt kjole til deres eks-kæreste.

Andrea: Nogle gange er vi virkelig sjæls blikkenslagere og tænker: Åh Gud, du behøver ikke at fortælle os alt om det!

Capital Mutti: Hvis bloggen nu er din virksomhed, vil du tjene penge med den?

Gila: Ja, det er planen. Men det er vanskeligt, fordi vi ikke har bred viden om vores emne. Ikke desto mindre er der måder.

Andrea: Vi udvikler i øjeblikket koncepter til samarbejde. Det er vigtigt, at du ikke mister sig selv og holder dig med det, du vil vise. Vi har ikke noget tidspress. På siden arbejder jeg stadig som fotograf, men vi ser selvfølgelig efter samarbejde med mærker, hvis produkter derefter kan placeres i skabet. Eller møbler. Det er vores tur.

Capital Mutti: Har du fastlagt en tidsramme??

Andrea: Vi ønsker, at det skal starte i år. For det første er vi nu indarbejdet i hele emnet. Vores blog er ganske speciel, så det klassiske samarbejde næppe tilbyder.

Capital Mutti:Måske kunne du gøre noget med forsendelse, med Zalando? At der muligvis er en kasse i skabet?

Gila: Det overbeviser mig ikke lige nu. Eller noget, du lægger eller lægger i skabet? duft ting?

Capital Mutti: Rengøringsmateriel til spejlet?

Andrea: mølpose!

Capital Mutti: Ja, præcis, du kan hæve det også helt sjovt. Delvis er du blogger som et rigtigt lille agentur. Men hvis du så udvikler sådanne koncepter for virksomhederne, skal prisen være den rigtige.

Capital Mutti: Hvordan ser dine garderobeskabe ud??

Gila: Din er fyldigere.

Andrea: Men klart. Når jeg tænker på, hvad vi allerede har set til skabe … er det virkelig pænt for mig. Og din er atletisk.

Gila: Sporty, ja. Og heller ikke proppevoll eller overfyldt. Jeg bærer altid den samme ting alligevel.

Capital Mutti: Er du allerede inspireret af mange skabe? Beklædning eller opbevaringsteknologi?

Gila: Disse IKEA skabe er fantastiske, så mange funktioner! Jeg ved ikke, om det var inspireret af vores blog, men jeg sorterede to tredjedele af min garderobe sidste år.

Andrea: Jeg sorterede mine tøj efter farve, og det hjalp mig meget. Så du har et bedre overblik. Jeg er en Adidas jakkeopsamler, og de ligger altid rundt i mit skab et eller andet sted. Gila bemærkede dette på et tidspunkt, og så lagde jeg hende op, så jeg kunne se hende, for det er den eneste måde, jeg lægger hende på. Gila havde også en dejlig idé: Hun plejede at tage billeder af sine tøj, da hun ikke vidste, hvad hun skulle have på sin kontortid. Jeg troede også, det var en god idé. I sit skab har hun også fotos af en kvinde, hvis stil hun synes er godt. Det er inspirerende, når du ikke ved hvad du skal bære.

Tak, Gila og Andrea!

interview: Isa Grütering / Claudia Kahnt // Foto: Andrea Heinsohn // tekst: Yvonne Vávra

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: