Forældre stolthed – fra gode forældre

Forældre stolthed - fra gode forældre

forældre stolte

Mine forældre læste mine blogindlæg. Og de finder altid alt godt, som de ofte fortæller mig sprudlende. Nogle gange tror jeg, at de kunne være lidt mere kritiske og også ærligt sige, hvis teksterne ikke er så søde. Gør det ikke. Der er altid dage, hvor du skriver bedre eller værre. Men mine forældre kan godt lide alt, og min søster og jeg synes, hun altid har det godt. Måske ønsker de den ene eller den anden beslutning anderledes – som at flytte fra mig til Berlin – men dybest set finder de, hvad deres børn gør virkelig godt.

Det var det, jeg var nødt til at tænke på for nylig, da jeg sad i stuen med en enorm stak malede, udformede og skrevne kunstværker af vores børn. Dette ønskede jeg endelig at sortere i en håndterbar skala. Men hvert af disse billeder eller ordene var vidunderlige og specielle for mig. Jeg kunne kun læse et par blade, fordi jeg altid er stolt af, hvad vores børn maler, skriver eller fremstiller til os eller for sig selv. Bare fordi jeg er så stolt af disse børn. Det er denne forældremyndighed, at outsidere ofte ikke kan forstå ved at hænge børnenes allerførste udefinerbare tegninger på køleskabet. Andre kender ikke noget i det bortset fra lidt rynker, men vi forældre ved det faktum, at barnet malede en kanin under en regnbue. Og vi er stolte over, hvor godt det har gjort det.

Vi græder af følelser, selvom barnet ved den første guitar-koncert gentagne gange mistede eller helt sammenfiltrede i den teaterforestilling. Forældre ser deres børn med denne forældres syn, der opdager noget vidunderligt i alt. Du er ikke træt af at se på dine sovende børn i slutningen af ​​dagen, og dit hjerte er overfyldt af glæde og stolthed over at du muligvis er forældre til disse vidunderlige små mennesker.

Og også fra et barns synspunkt er det lidt godt, at der er disse mennesker, der synes, de er så gode. Jeg tror ikke, at du senere overvurderer dig selv senere – fordi de virkelige og barske kritikere kommer så hurtigt nok i livet. Og lige så er det en god følelse, når der er mennesker, der elsker så ubetinget, at de opdager noget vidunderligt i den største Krickelei eller de mest forvirrede ord. Og bare fordi vi ikke kan opdele vores børns billeder i "smukke" og "grimme", vil vi ikke prise dem inflationære 24 timer i døgnet og dermed pleje en senere narcissisme. Friktion, konflikter og endda negative følelser er lige så almindelige i hverdagens familieliv. Men den dybe grundlæggende følelse af, at barnet, og hvad det gør, er grundlæggende god, giver et nyttigt grundlag for at håndtere selv vanskelige situationer

Derfor på dette tidspunkt en tak til dig, kære mor og kære far. En tak for at du altid har fundet "alt godt", selvom "kan lide" nogle gange kan tale et andet sprog. Det er lige det samme med vores børn. Jeg ser også altid noget specielt i dem og deres handlinger, og jeg håber, at det vil vare livet. Fordi forældreskab er en temmelig dejlig følelse – for begge sider.

Related Posts

 • Foretrukne mennesker – fra gode forældre

  foretrukne mennesker I dag har to mennesker fødselsdag, hvilket er især tæt på mit hjerte. Da vi forpligtede os til at blogge for næsten fire år siden,…

 • Fødsels kærester – fra gode forældre

  Fødsel veninder Som jordemoder fik jeg lov til at ledsage mange fødsler. Hver af dem var unik, rørende og vidunderlig – på sin måde. Men så er der de…

 • Uterine hjemlengsel – fra gode forældre

  uterin hjemve Ikke så sjældne forældre spørger mig i de første dage af fødsel: Tror du, at vores barn stadig kan være en skrivende baby? . Nogle ved, at…

 • Nødstilstand – fra gode forældre

  undtagelsestilstand Den sidste weekend begyndte med et ophold i akutthuset på et stort Berlin-hospital. Sønnen var så uheldig mod opvarmningen, da han…

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: