Fødselsdag ønsker på engelsk – på engelsk

Engelsk online

Fødselsdag ønsker på engelske eksempler med oversættelsen

Fødselsdagsønsker på engelske eksempler:

Tillykke med fødselsdagen! – tillykke med fødselsdagen!

Fødselsdagshilsener – fødselsdag ønsker

Jeg ønsker dig al lykke på din specielle dag – Jeg ønsker dig alt godt på denne specielle dag

Må din store dag være så speciel som du er – Må din store dag være så speciel som dig

Mange glade afkast! – tillykke med fødselsdagen!

Jeg ønsker dig lykke, godt helbred og endnu en gang penge &# 128.521; – Jeg ønsker dig held og lykke, godt helbred og penge igen &# 128.521;

Hav en dejlig dag, få mange fine gaver og meget sjov! – Jeg ønsker dig en god dag, fuld af gaver og meget sjov!

Jeg ønsker dig held, lykke og rigdom i dag, imorgen og videre. – Jeg ønsker dig held og lykke i dag, imorgen og bagefter.

Tillykke med fødselsdagen! Jeg ønsker dig godt helbred og lykke. – tillykke med fødselsdagen! Jeg ønsker Dem sundhed og lykke.

Jeg håber, at solen skinner lige så lyst på dig i dag, som din kærlighed altid har skinnet på mig. Bedste Bday. – Jeg håber, at solen skinner på dig i dag lige så lyst som din kærlighed altid skinte på mig. Har den bedste fødselsdag nogensinde.

Smil altid og griner, og lad aldrig op give dig. Du gør os alle lykkeligere. Især på din fødselsdag. – Smil altid og griner, giv aldrig op. Du gør os alle lykkeligere. Især på din fødselsdag.

Jeg ønsker dig en munter fødselsdag. Må alle dine drømme og ønsker gå i opfyldelse. – Jeg ønsker dig en heldig fødselsdag. Må alle dine drømme og ønsker gå i opfyldelse.

Jeg håber, du har den bedste fødselsdag nogensinde. Du er sådan en sød person, og jeg ønsker kun det bedste for dig på din specielle dag. – Jeg håber du har den bedste fødselsdag i livet. Du er så sød, og jeg ønsker dig alt godt til din specielle dag.

Livet er godt, og du er en af ​​de store grunde til. Nyd din fødselsdag i år og i de næste 100 år og en dag. – Livet er godt, og du er en af ​​grundene til, hvorfor. Ser frem til din fødselsdag i år og de næste 100 år og en dag til.

Jeg ønsker dig at fejre alle de vidunderlige ting, der gør dig så speciel, ikke kun på din specielle dag, men på hver dag i året! – Jeg ønsker, at du fejrer alle de ting, der gør dig så speciel, ikke kun på denne dag, men hver dag i året!

Det er ikke nok at fejre kun en dag, så fejr HVER dag for resten af ​​dit liv. Men start i dag. Tillykke med fødselsdagen. – Det er for kort til kun at fejre på en dag, så fejr HVER dag i hele dit liv. Men start i dag. Alle de bedste.

Ønsker dig alle de store ting i livet, håber, at denne dag giver dig en ekstra andel af alt det, der gør dig lykkeligst. Tillykke med fødselsdagen. – Jeg ønsker dig alle de vidunderlige ting i livet og håber, at denne dag bringer dig alt, hvad der gør dig lykkeligst. Tillykke med fødselsdagen.

Jeg ønsker, at for hver ekstra stearinlys på din kage får du en ekstra grund til at smile. Tillykke med fødselsdagen til dig! – Jeg ønsker, at du med hvert ekstra stearinlys på din kage får en yderligere grund til at smile. Tillykke med fødselsdagen!

Ønsker dig en dag fyldt med kærlighed og muntre. Må du blive omgivet af alle dine kære. Måske dette år give dig velstand, formue og venskab. Tillykke med fødselsdagen til dig. – Jeg ønsker dig en dag fuld af kærlighed og glæde. Vær fra din Omgiv næste. Måske dette år give dig succes, lykke og venskab. Tillykke med fødselsdagen.

Må din fødselsdag og hver dag blive fyldt med solskinens varme, smilens lykke, lydene af latter, følelsen af ​​kærlighed og deling af godt humør – Må din fødselsdag og hver dag være fuld af solskin, smillykke, lyde af latter, følelse af kærlighed og skæbnes favor

På denne specielle dag ønsker jeg dig alt det bedste, al den glæde, du nogensinde kan have, og må du blive velsignet rigeligt i dag, i morgen og de kommende dage! Må du have en fantastisk fødselsdag og mange flere der kommer … LYKKED FØDELSEDAG! – På denne specielle dag ønsker jeg dig alt godt, al glæde, som du kan opleve i dit liv og blive velsignet rigeligt i dag, i morgen og i fremtiden! Ha en dejlig fødselsdag i dag og i fremtiden … LYKKEN FØDSELSDAG!

Hvert lys på din kage er et andet år, jeg har været heldig at kende dig – Hvert lys i din kage betyder et år, hvor jeg var glad for at kende dig

Nå, du er endnu et år ældre, og du har ikke ændret dig lidt. Det er fantastisk, fordi du er perfekt, lige som du er. Tillykke med fødselsdagen. – Nu er du et år ældre og har ikke ændret dig. Dette er fantastisk, fordi du er perfekt, som du er. Tillykke med fødselsdagen.

Tillykke med fødselsdagen! Nyd din vidunderlige dag og fejr den. Bliv sund og få alt det, du ønsker. – tillykke med fødselsdagen! Nyd din vidunderlige dag og fejr den. Hold dig sund og få alt, hvad du vil.

Lad antallet af år, du har levet, ikke være en påmindelse om, hvor gammel du er, men se det som en medalje for alt hvad du har været igennem i livet. – Lad ikke antallet af år, du har levet, huske, hvor gammel du er, men betragt det som en medalje for alt hvad du har gennemgået i livet.

Må dine minder i dag være varme, må dine drømme i dag være kære, må din glæde vare igennem året. Ha en dejlig fødselsdag! – Må dine minder være varme i dag, må dine drømme være lykkelige i dag, må din glæde vare hele året. Ha en dejlig fødselsdag!

Har en fantastisk fødselsdag. Det kommer kun en dag om året, så gør noget for at gøre det mindeværdigt! &# 128.578; – Hav en god fødselsdag. Det kommer kun en dag om året, så gør noget for at gøre det uforglemmeligt! &# 128.578;

Det er en dejlig følelse, når du ved, at nogen kan lide dig, men det føles meget bedre, når du ved, at nogen aldrig glemmer din fødselsdag. Jeg ønsker dig alt godt! – Det er en dejlig følelse, når du ved, at nogen kan lide dig, men det føles meget bedre, når du ved, at nogen aldrig glemmer din fødselsdag. Jeg ønsker dig alt godt!

Det er så dejligt at have dig som min bedste ven. Jeg vil gerne dele mit hvert øjeblik med dig. Tillykke med fødselsdagen! – Det er så dejligt at have dig som min bedste ven. Jeg vil gerne dele med dig hvert eneste øjeblik. Tillykke med fødselsdagen!

Flyv i ambitionsplanet og land i succes lufthavnen, held er din, ønske er min, må din fremtid altid skinne. Happy bday! – Flyv ambitionsflyet og land i succes lufthavnen. Lykke er din. Jeg ønsker, at din fremtid altid lyser. Tillykke med fødselsdagen!

Livet er meget kort, så nyd hvert øjeblik, ikke miste din selvtillid, gå altid videre, tillykke med fødselsdagen. – Livet er meget kort, så nyd hvert øjeblik, ikke mist din tillid, gå altid videre, tillykke med fødselsdagen.

Særlige venner er et sjældent fund, men er jeg glad for, at du er en af ​​mine! Bedste dag til en ven jeg aldrig vil glemme! – Der er ingen specielle venner let at finde, men jeg er glad for, at du er en af ​​mine venner! Tillykke med fødselsdagen til en ven jeg aldrig vil glemme!

Tillykke! Du er nu officielt gammel nok til at sige hvad du vil, fordi alle tror, ​​at du er senil alligevel &# 128.578; – tillykke! Du er nu officielt gammel nok til at sige, hvad du vil, fordi alle mener, at du alligevel er senil &# 128.578;

Tillykke med fødselsdagen

Tillykke med fødselsdagen til dig,
Tillykke med fødselsdagen til dig,
Tillykke med fødselsdagen kære … (navn),
Tillykke med fødselsdagen til dig!

Tillykke med fødselsdagen,
Tillykke med fødselsdagen,
Tillykke med fødselsdagen … (navn),
Tillykke med fødselsdagen!

Fødselsdag ønsker på engelsk del 2

Lang fødselsdag ønsker på engelsk

Fødselsdagsdigt på engelsk

Hvis du kender andre fødselsdagsønsker på engelsk, skriv dem i kommentaren, og vi placerer dem på vores side.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: