Fødsels kærester – fra gode forældre

Fødsels kærester - fra gode forældre

Fødsel veninder

Som jordemoder fik jeg lov til at ledsage mange fødsler. Hver af dem var unik, rørende og vidunderlig – på sin måde. Men så er der de helt specielle fødsler, som jeg var involveret i, ikke kun jordemødre. Fødsler af mennesker, der er tæt på mig.

Jeg vil aldrig glemme, hvordan jeg kunne fange min nevø. Lige med tiden var det lykkedes os at jet fra Berlin til Niedersachsen til min søster, efter den fødsel, der var annonceret med de første sammentrækninger. Jeg græd, da hovedet lige blev født i mine hænder. Når alt kommer til alt var dette barn min nevø. Og den vidunderlige kvinde, der lige fødte ham, min søster. Mere følelser er næsten umulig …

Mit første gudebarn var så travlt, at det blev født, da jeg ankom til fødestedet. Men magien i de første timer efter en fødsel var stadig i luften. Derefter den smukke hjemmefødsel på en solrig forårsmorgen af ​​min kære ven, der gik så hurtigt, at jeg var taknemmelig for, at vi kun boede rundt om hjørnet. Den fælles spændende tur med min kæreste til fødhuset, hvor den lille dreng blev født umiddelbart efter ankomst. Der var min kæreste, som fødte sit andet barn i stedet for fødslen i operationsstuen, men denne gang med en intensiv bonding lige efter fødslen. Hvad rører de første timer sammen.

Særlige tider

Så var der fødslen af ​​mit andet gudebarn i det hyggelige fulde og ganske varme badeværelse i nærværelse af anspændte søskende. Og til sidst den lange, men smukke fødsel af sønnen til en ven i klinikken, efter at jeg fik lov til at ledsage hende de første fødte timer hjemme.

Det var alle fødsler af børn, der nu ikke er nogen nyfødt, ingen småbørn og endda ikke noget barn. Lille små mennesker, der voksede og voksede lidt mere hver dag. Mennesker, hvis måde jeg håber jeg kan gå sammen i lang tid. Dette er fødsler, som jeg sandsynligvis vil huske i livet. De små, fine detaljer, som du ikke glemmer, fordi du snakker om det igen og igen. På vejret den dag, hvad vi spiste eller hvad der gjorde godt under arbejdskraft. Ting, som vi var i stand til at grine om i disse timer på trods af alle vores anstrengelser. Og så, selvfølgelig, til det øjeblik, hvor barnet bliver født i verden, i sin familie og hans forældres vennekreds.

Særlige situationer

Jeg havde tre venner af mine børn ved siden af ​​Christian, selv med veninder – mine fødte veninder. Min kæreste, der kørte ekstra 350 kilometer, da fødslen startede med et boblehopp. Og den der blev hos os i hele 36 timers fødsel, og i de første kaotiske dage var vores hedenske fe og frem for alt fortrolig for alle vores begynders forældres bekymringer.

Min kæreste, der gik til fødslen ved anden fødsel for at være der for hende, men også for mig og os sammen med vores store lille datter. Hun ventede tålmodig og tålmodig med vores førstefødte på skødet ved siden af ​​fødestanken. Gennem sin stille tilstedeværelse har hun fået mig til at føle, at alt er og vil være godt. Og min kæreste, der ledsagede mig hele natten og var i den tidlige morgen med vores nyligt vækkede døtre i armen, da vores søn så dagens lys foran vores sofa.

Med venner vil du helt sikkert opleve mange specielle situationer, der forbinder dig for evigt. Men for mig er fødslerne noget meget specielt og noget helt uforglemmeligt. Jeg må ofte tænke på de specielle timer, når jeg ser på alle vores vidunderlige børn. Disse tidløse øjeblikke tilbragte vi som venner under fødslen. Som fødekammerater.

Related Posts

 • Forældre stolthed – fra gode forældre

  forældre stolte Mine forældre læste mine blogindlæg. Og de finder altid alt godt, som de ofte fortæller mig sprudlende. Nogle gange tror jeg, at de kunne…

 • Foretrukne mennesker – fra gode forældre

  foretrukne mennesker I dag har to mennesker fødselsdag, hvilket er især tæt på mit hjerte. Da vi forpligtede os til at blogge for næsten fire år siden,…

 • Nødstilstand – fra gode forældre

  undtagelsestilstand Den sidste weekend begyndte med et ophold i akutthuset på et stort Berlin-hospital. Sønnen var så uheldig mod opvarmningen, da han…

 • Sommerbaby – fra gode forældre

  sommer Baby Kære vordende mor, lige nu har du afholdt den positive graviditetstest i din hånd. Du ser frem til dit barn , der kommer i juli eller august…

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: