Feberen baby, ferie

Ligegyldigt hvor meget du forbereder dig til en ferie med deres Littles. At gøre ting ender altid med at ske anderledes, end du ønsker. Eller introducer dig selv.

Det er som den uskrevne regel om forældreuniverset. Hvornår vil disse forfærdelige skæbne Lords allerede ophøre med at plukke på os fattige forældre??

Jeg kan ikke sige, at jeg var helt naiv over mulighederne, vi tænkte bare, at vi måske havde fundet det ud. Eller noget.

Dumme forældre, ikke?

Fordi naturligvis babyer bliver syge og smeltede sammen og / eller andre forfærdelige hændelser, der husker at holde potentialet for at ignorere dem. I det mindste var jeg det. Det var jeg alt pakket og bevæbnet med mit småbarn og babyarsenal omkring dem underholdt, fodret og chillax.

Desværre startede Lil ‘Abner med en let feber dagen før vi rejste, og det er ikke tilbage siden hendes dårlige side. Det blev værre (103) den dag, vi rejste (i går), og hendes øjne græd meget, så vi gik til lægen igen med recept på ørebetændelser. Hvad gør tanken om at flyve og al denne turbulens virkelig spændende? Overraskende syntes ændringen i lufttryk for start og landing ikke at genere hende eller hendes bror. Pyha. På den anden side har jeg altid svært ved at gøre det. Nævnte jeg, at hun pukede på mig? Normal, ja? Afslut min ved at presse den, ved jeg.

Alt i alt – bortset fra et kort øjeblik (en periode med temmelig kraftig smeltning af, pukes og episk poonami i et meget stramt rum), mellem Mr. og jeg, hvor vi kiggede på hinanden og begge sagde, "Jeg er så over det". Begge vores kuld gjorde det godt. Troopers.

Men er det værd at vælge vores ultimative destination på en altomfattende i Mexico? Bomben diggity. Jeg mener, lige nu blogger jeg fra mit dæk med udsigt over en dekadent pool og uendelige sværdige palmer. Musik til mine ører. Det er en meget familievenlig udvej, skønt det var som at få tænderne ud. (Selvom de mødt os med iskold champagne for at vinde). Da vi ankom nær midnat, måtte vi vente i over en time på Abby Crib, hvilket heldigvis – hun følte sig lidt bedre end tidligere på dagen og var glad for at udforske rummet med sin bro. Sover de? Naaaaay.

igen. Dumme forældre, rigtige?

Har du brug for en kedel for at koge vand til Abbys formel? Behandlet som om jeg var fra Mars. Det tog 3 runder med concierge-personale at bringe mig andre whoozits og tingies (sammen med mig, der deltog i charades og akrobatik), før de hentede det, jeg fikseret. Elektrisk. Kettle. Jeg er sikker på, at sprogbarrieren havde noget at gøre med det, men stadig. Min Bebe skulle spise.

Også? Selvom jeg ikke rigtig kan bebrejde personalet for at ville holde os godt smurt (ølhø!), Er det evige bank på døren og telefonen ringer (højlydt) ikke vores ven i Nap-perioden. Jeg klager virkelig over den type roomservice, jeg drømmer om? (Konstant kold ølleveringsdel). Jeg tror jeg er det. Da vi bestemt ikke bliver smadret hver dag med vores kuld under fødderne, Mmk? Det tog et par spørgsmål, men jeg fik endelig et Vil ikke forstyrres Kort fra personalet, og hey-hun vågnede bare op til feber baby og hendes bro to gange. Ikke et stort problem. At sætte dem tilbage er en leg. Lidt blæsende. kage at gå. Sådan er de nødt til at tænke.

Dumme ikke-skal-være-forældre, ikke?

Mere om dem her.

Babyer, reglen: Chubster Edition
10 modbydelig, sjove & mærkelige fakta om moderskab
Åbent brev til (overdrevne) tavse laktivister

Følg min geekery på min blog , den kvidrer – eller besøg mig på Facebook , pinterest eller Instagram.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: