Familie: historier i hverdagen med et barn

To Kita-steder søges – og når de endelig findes?

Fra en studerende, der fik sit barn midt i erhvervsstudier, skrev Baby med SEO-bacheloropgaven og endelig blev Working Mom, er i mellemtiden blevet mor til to, der stadig kan lide at lave privat og professionel SEO og gør jobbet Berlin tegnes. Vores anden søn er endda en indfødt Berliner. Sammen med manden deler jeg forældre og husstanden og kan koncentrere mig om karriere og videreuddannelse.

Og børnene skulle gå i dagplejen?

Børnene er i børnehaven super. Efter min mening er der ingen grund til at have dårlig samvittighed. Selv hvis de er et par timer væk fra forældrene, drager de fordel af det fælles liv med de andre børnehavebørn. Faktisk er det næsten som en lille overvåget lejlighed: Børnehagelærerne er vagthunde og giver rammen for udviklingen af ​​vores børn. Og det er jeg meget glad for – jeg kunne ikke tilbyde børnene den sociale interaktion mellem børnene.

Børnene er en vigtig del af min mors blog, men vises ikke på fotos. De skulle senere selv bestemme, om de vil præsentere sig på Internettet. Af samme grund tænker jeg grundigt over, hvilke emner jeg skriver, og hvad jeg udelader. Selvom bloggen giver et groft overblik over vores familieliv, forbeholder jeg mig retten til ikke at rapportere nogle ting for at beskytte vores børn. Spørgsmålet er altid i rummet: hvor privat kan det være? Når jeg er i tvivl, skriver jeg ikke om et emne. Jeg tror, ​​det er i dit sind. :)

Andre indlæg fra denne kategori:

Erfaring: Småbarn ammes ved 2 år

Aldrig i mit liv ville jeg have troet, at jeg ville amme et af mine tre børn så længe. Over to år, endda 2,5 år, lader jeg min datter stille nu. Der er ingen ende i syne, selvom jeg nogle gange håber, at hun plejer for sig selv. Toget er væk. Langvarig amning vurderes desværre ikke altid positivt. Mangel på uddannelse og mejeriindustrien gør resten.

Schulstress: Når det andet barn kommer i skole

Hvor glad jeg var tilbage dengang, da mit første barn kom i skole. Vi var begge spændte sammen. Det er nu afgjort, værre: Jeg ved hvad jeg kan forvente min anden søn. Jeg har nu også tilmeldt mig skolen. Han er nu en børnehaver. Virkelig glæde kommer dog ikke op med mig.

Jeg er stadig første mor – trods 3 børn

Så mange første gang, du oplever med barnet: det lærer at forstå, krybe, løbe, tale, det bliver stort. Selv som mor oplever du mange første gang. Skift bleer for første gang, vænner sig til børnehaven, den første skoledag. Nu har jeg tre børn, og nogle gange er jeg stadig usikker på, når jeg begynder at begynde & Co. En ting glemmes ofte ofte: for min førstefødte er jeg stadig første mor. Puberteten nærmer sig, og jeg er nødt til at gennemgå mange flere første gange som mor.

Overdreven efterspørgsel i babytiden

Ved det første barn var jeg 23 år, på det tidspunkt tænkte jeg, jeg var bare for ung. Ikke underligt at jeg er overvældet. Så meget tid til baby med mine forældre. Når alt kommer til alt rejste min mand langt. Men så indså jeg: det er ikke alderen. Denne følelse kom tilbage til enhver baby: hvordan kan jeg gøre det hele??

Oplev Berlin med barn: Berlin-Mitte

Selvom vi har boet i Berlin så længe, ​​kender jeg stadig ikke alle de seje seværdigheder, som du kan finde i Oplev Berlin med barn kan. Vi turdede fra Lichtenrade i retning Berlin-Mitte og fandt store højdepunkter på Potsdamer Platz og Friedrichstraße.

Tip: Sæt tre børn i seng – aftenrutine

Mine tre børn er yngre end 10 år og er derfor stadig meget afhængige af os. At få tre børn i sengen er normalt meget spændende, spændende, til tider højt eller endda umuligt. Vi prøver den samme aftenrutine, men har fundet det ene eller det andet trick. Må barnet sove snart!

Om mig

Jeg er Sarah, 32 år, fra Berlin, min Mamablog Mamaskind siden 2010. Jeg laver SEO til en baby-onlinebutik. Jeg har tre børn (2010, 2014, 2017) og kan lide konsoller- & Computerspil, bøger, minimalisme & stifter.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: