Er der mennesker, der laver noget ud af uselviskhed? Hvor er du, klog yahoo

Jeg er kristen og tror på princippet om velgørenhed. Jeg har troet på det hele mit liv. Jeg troede, at ingen kunne være så koldhjertede, at de svækkede mig. Men det gør det.

Min mor har paranoid skizofreni (det kan behandles godt med tabletter), hun truede mig altid med en kniv, da jeg kom hjem fra skolen. På et tidspunkt blev hun smidt ud af sit arbejde (ud af koldhjertethed)> ingen syntes synd på os. Jeg var chokeret. Derefter ansøgte hun om arbejdsløshedsunderstøttelse og intet blev betalt til os (Østrig ikke Tyskland)> dvs. Sulten i 1 måned. Folk på arbejdsformidlingskontoret, socialvæsenet var ligeglad. Nu leder hun efter job overalt, og ingen vil tage dem, fordi hun er over 50 år.

Så landede vi på gaden> hjemløse. Ingen bekendtskab, ingen ønskede at hjælpe os.

Nu: endelig: vi har en lejlighed igen. (ved et uheld)

Jeg har fortalt denne historie til mange mennesker.

Resultatet var: ingen medlidenhed, ingen medfølelse. Nul interesse. Selv mobiltelefoner blev ikke hentet.

Jeg har engang fortalt et par mennesker, og de siger alle, at jeg er selv bla. Eller de troede ikke på mig.

Hvordan kan du ikke have medfølelse med mennesker??

Alle er kun ude af sig selv og gør intet ud af medfølelse, eller har jeg forkert?

Jeg plejede at donere, fordi jeg var ked af de hjemløse osv.

En taxachauffør fortalte for nylig, at hjemløse er skylden for deres lidelser.

Kan du tro det??

Jeg er i øjeblikket i en krise: Hvordan kan jeg have medlidenhed med mennesker, der ikke føler medfølelse med andre? Hvordan kan jeg elske sådanne skabninger?

Jeg ville elske at møde nogen, der virkelig gør noget ud af uselviskhed. Ud af medfølelse. Men ikke for at opføre sig som store helte med andre, men fordi hans hjerte og sjæl græder for den stakkels person.

Hvor er der sådan en person??

Derfor bliver jeg næsten aldrig forelsket. Hvordan så? I hvem, hvis alle er så dårlige :(

På grund af mine forfærdelige oplevelser har jeg ingen skam med nogen i denne verden. Bortset fra måske for en person, der blev født i Afrika med en hjertedefekt, blev solgt af sine forældre, skulle arbejde som børnesoldat, senere blev tvunget til at gifte sig med 10 børn og dør i sidste ende af dødelig sygdom efter en lang periode med elendighed og hungersnød. Måske ville jeg have medlidenhed med SO. Men alt ved det, vil jeg sige, at manden var relativt heldig.

Undskyld, hvis jeg skriver det hele, og det lyder så koldhjertet. Men desværre er det tilfældet, og det er derfor, jeg ikke længere er mig selv. Jeg har glemt evnen til at elske andre mennesker (bortset fra min familie). Kan naturligvis også være, at jeg forestiller mig det hele (jeg er stadig meget ung).

Fortæl mig, at der er gode mennesker et sted i verden, så jeg endelig kan styre min krise igen.

Fordi min måde at tænke på i øjeblikket er denne: Læger bliver læger til at tjene penge og opnå høj social status (ikke for at hjælpe folk).

Folk donerer for at gøre deres samvittighed lettere eller ikke gå til helvede. (Så ud af ren egeninteresse og ikke for at hjælpe andre mennesker fra bunden af ​​mit hjerte og uselviskhed).

Jeg tror, ​​at alle mennesker bare vil have et behageligt liv ud af sig selv, og hvis noget er, at de prøver at drage fordel af det. fx Når jeg f.eks. Har problemer og fortæller det til nogen, lytter personen først til mig, men vender sig kort efter mig for at fortælle alt. En af mine venner var altid dejlige mod mig, indtil det senere viste sig, at han gjorde det for egeninteresse, nemlig for at komme i seng med mig. Alt konverteres, så det resulterer i en fordel for den anden. Jeg kunne fortsætte med hele denne liste, men jeg har ingen styrke tilbage. Hvad nu for livet, hvis jeg alligevel ikke snyder noget om alle? Og hvorfor hjælpe andre, når jeg ved, at de aldrig ville gøre det for mig?

Jeg er nysgerrig efter dine reaktioner, som sandsynligvis ikke vil være positive. Jeg ville elske at tro på velgørenhed, men hvordan kan jeg gøre det, hvis jeg ikke bemærker det??

I øvrigt tror jeg også, at du ikke besvarer nogen spørgsmål her for at give andre råd, men fordi du simpelthen har et behov for at give din mening, for at være mere i den forstand at være til stede i stedet for at hjælpe her.

Har jeg ret eller har jeg ret?

@hans: haha, det var hævn for mit indlæg på dit spørgsmål var det ikke?

godt: ateister behøver ikke at skrive her.

Jeg har brug for nogen med et kristent verdensbillede.

26 svar

Jeg kunne nu oplyse, hvor, hvornår og hvem jeg ubetinget har hjulpet i årevis, op til grænse af de mulige, men desværre er jeg en ateist! Hav en dejlig aften.

  • Log ind for at svare på svar

Jeg kunne nu fortælle dig om nogle af de kolleger, jeg mødte, mens jeg arbejdede for et internationalt humanitært agentur. Der var også læger, der boede og arbejdede under enkle forhold i baglandet i lande syd for Sahara (som os alle) for meget få penge. Selvfølgelig kan jeg ikke sige, at jeg kender alle disse menneskers motiver, men de gjorde bestemt ikke det for den beskedne løn. De ville bestemt hjælpe de mennesker, der på ingen måde er så gode, som vi er her i Centraleuropa (der er overhovedet ingen beskæftigelse og sociale tjenester).

Men da jeg er en ateist og mange af disse kolleger, som du siger så smukt, ingen "Kristent verdensbillede" (selvom der også var nogle kristne blandt dem), vil du ikke høre min stemme.

Hvorfor tror du faktisk, at uselvisk handling kun er mulig med kristne??

  • Log ind for at svare på svar

Ja, der er der. Kun du bemærker næppe det eller slet ikke, fordi du er for travlt med dig selv.

  • Log ind for at svare på svar

"uselviskhed" leves og intet "lavet af det". Det faktum, at det er ekstremt sjældent og altid har været trist, er et faktum. Det er også en kendsgerning, at ingen har ret til uselviskheden af ​​dem omkring dem. – På den anden side er dit spørgsmål på den ene side meget generelt; i detaljerne går du dog ind i din meget personlige situation og klager massivt. Du henvender dig til brugerne her, som ikke har skylden for, hvad der skete med dig. – Hvordan tror du, at man kunne give et svar på det, der ville være til din tilfredshed?

Desuden er det sandsynligvis ikke en forbrydelse, hvis "alle mennesker er ude for at gøre et behageligt liv. " – Og hvad en sådan bestræbelse skal have at gøre med det, de ting, som du afslører fra din private sfære, fra tredjepart "weitererzaehlt" Jeg kan ikke rigtig forstå. Du kan ikke gøre dit miljø ansvarligt for alt, du skal selv tage ansvar; Så også for hvilke oplysninger om dig eller ej, der kommer til offentligheden. – Som du kan se fra dit indlæg, lider du åbenlyst af et sygeligt informationsraseri.

Du klager på forhånd: "I øvrigt tror jeg også, at du ikke besvarer nogen spørgsmål her for at give andre råd, men fordi du simpelthen har et behov for at give din mening, for at være mere i den forstand at være til stede i stedet for at hjælpe her. ", uden at vente på et enkelt svar uden at overveje, at ingen kan hjælpe dig HER, fordi du har brug for langt mere støtte end kun et "råd". – Bortset fra det er fjendtlighed, som du viser det, heller ikke et afprøvet middel til at vække hjælpsomhed hos nogen person. Det modsatte er tilfældet!

  • Log ind for at svare på svar

Du har min medfølelse.

Er din mors sygdom arvelig? ?

Så har du mere sympati fra mig.

Din historie ovenfor er voldsom.

Ingen lille, jeg er voksen. Jeg ser ingen grund til at hævne sig på et forvirret barn.

Det er det "Christian" Tænker ikke min.

Og jeg arbejder hver times tid på tavlen og i husly – men ikke til "Gud"-Løn. Hos os vil ingen følge "religion" spurgte og "min" Dyr der er ateister i sig selv. Du har brug for opmærksomhed, ingen "Gud"

Jeg er glad, hvis jeg kan hjælpe og et smil eller et som "farlig" klassificeret "kamphund" der kun kan røres af mig, fordi han er bekendt for mig, er mere værd end penge eller "guder".

  • Log ind for at svare på svar

Dejligt at du skrev det fra din sjæl.

Elsk din næste ligesom dig selv.

Elsker du dig selv Først da vil du være i stand til at gøre noget uselvisk for andre.

Og med selv kærlighed mener jeg ikke egoisme, selvcentrering eller narcissisme, men følelsen af ​​at være komfortabel med dig selv og din eksistens.

Din tekst siger noget andet om dig, og ligesom du er med andre, så er andre også med dig.

Der er stadig – mennesker, der handler uselvisk, f.eks. afhente noget til en ældre person, der næppe kan bøje sig, eller åh for nylig i metrostationen den middelaldrende mand, der hjalp en anden person med 2 krykker i bilen.

Så ikke klager, men arbejd på dig selv – så fungerer det også med naboerne.

P. S. : Ja, du har ret, jeg er her, fordi det er et dybt behov for mig at præsentere mig her i min åh så uendelig visdom / dumhed, og jeg er så afhængig af DH

  • Log ind for at svare på svar

Ingen religiøs tilknytning kræves for at være uselvisk og hjælpe andre uden egeninteresse.

Du kan finde dem over hele verden.

  • Log ind for at svare på svar

Hvem fortalte du din historie? Du bor i Østrig, et katolsk land. Så er jeg overrasket over, at du ikke fandt nogen blandt dem, der ville hjælpe dig og din mor, når de strømmer over af ren kærlighed til din nabo? Så efter min mening kan der ikke være nogen mangel på nogen med kristen verdensstand. Mit spørgsmål, som du selvfølgelig ikke har brug for at svare på: Hvorfor hjalp de ikke? Måske ville du have det bedre med nogen, der ikke kun lukker hænderne i bøn, men har dem fri til at hjælpe.

Desværre er du uenig i din rene, hadefulde beskyldning! Alle vil vende sig væk fra dig, fordi din måde er frastødende. Derudover er der noget galt med din historie. Du er stadig meget ung, mens du skriver, men du har hjulpet sooooooooooooo så mange i dit liv. Lægger du noget til?

  • Log ind for at svare på svar

Der er nogle uoverensstemmelser i dit indlæg, hvilket vil gå ud over detaljerne. For eksempel skriver du, at du har lavet en donation, men et par linjer senere beskylder folk, der donerer for samvittighedsrelief.

Du tror på kristen velgørenhed og benægter ateister menneskelig, social handling! Ja, hvad sagde kirken, Caritas, den lokale præst / præst om dit problem? Hvor var de??

Tror du for eksempel, at alt hvad du håbede på hjælp fra var ikke-troende??

Hvis din hvin var sand, ville jeg tænke i dit sted, at menneskeheden ikke har noget at gøre med troen.

Du leder bare efter en skyldige i stedet for at tage kontrol over dit liv,

@Alice T: det er det, og garanteret ikke at vælge, hvad nogen tror eller ikke tror.

  • Log ind for at svare på svar

Hvad sker der i dit hoved Jeg er ikke overrasket, hvis ingen vil lytte til dig. Du er urolig snoet.

Din mor bliver frigivet og modtager ingen penge fra kontoret i en måned. Dette sker kun, hvis du sættes skyld i skulder eller afslutter dig selv. Dette er en lock-up periode. Så endte du på gaden; betaler du ikke husleje i en måned? Jeg tror ikke det! Ingen lejer flyver så hurtigt på gaden! Det må have været noget svært. Bestemt ikke en mor med et barn, for på grund af barnet er der nok hjælp fra staten. Kirken vil også hjælpe i en sag, hvor en mor med et barn – un v u r c h u l d e t – er faldet i problemer. Selvfølgelig, hvis du frivilligt går under broen ?! Du får ikke nogen hjælp fra bommen. Du behøver ikke at fortælle dem en historie, for de er ligeglad. De, der sagde: bebrejd dig selv! ”Vil have set det på samme måde. Hjemløse er normalt ikke interesseret i at have en permanent bopæl, fordi de også ønsker at have det. Vær fri! Outlaw! Hvis de ville, kunne de have en lejlighed, der betales socialt. Så hvad er du oprørt over??

Din såkaldte krise kan være begyndelsen på skizofreni, fordi sygdommens top ligger mellem puberteten og det 30. leveår. Så da din mor har en endogen psykose, ville det ikke være forkert, fordi den arvelige faktor er betydelig. Det passer også, at du ikke ser ud til at lægge mærke til, hvis nogen ligger ned fra himlen som den dreng, der ville komme under dine dæksler. I øvrigt er dette temmelig normalt, hvis du har en smuk pige er. Det har intet at gøre med "udnyttelse". Det er simpelthen levet biologi og viser, at vi endda er evolutionære "dyr" er. Hvis du ikke er præget af demenspraecox, skal du se det positivt, når du er ønsket, og du kan normalt gøre det.

Donerer folk kun for at undslippe helvede? Dette gælder sandsynligvis kun for fundamentalistiske katolikker, fordi de kun køber sig frit, som alle ved. Dine fjollede argumenter kan virkelig kun ryste på hovedet. Jeg ville heller ikke hente min telefon, hvis jeg kunne se dit nummer på skærmen og vidste nøjagtigt, at der i endnu en times tid blomstrer en uendelig litany med voldsomme beskyldninger, uregelmæssig Depri-skidt og verdensafsky for mig igen..

Ingen kan udholde dig i det lange løb. Du ser kun dårlige mennesker omkring dig, alt er *******, hele livet, hvad det stadig er til, når ingen kan lide dig og ingen har skam. Alle vil bare drage fordel af dig, alle mønter alt for at drage fordel af dig:

For mig lyder det paranoid. Gå til psykiateren, for det er her, du mest sandsynligt får den hjælp, der giver mening for dig.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: