Endelig træning, ♡


Endelig træning!

Endelig tilmelding! Ideer til den store dag

– og tiden efter …

I uger ser du frem til denne specielle dag med børnene – tilmeldingen. Jeg husker så godt tilmeldingen af ​​min (nu) store datter, hvor jeg mere end én gang har presset en tåre. Farvelet fra dagplejen var så hård dengang, den nye livsfase desto mere. Vil hun finde venner? Vil hun være god i skolen?? Hach, jeg havde så mange spørgsmål og tanker, der omkranser mit hoved om natten – men (stadig) ingen svar. Vi har fejret deres tilmelding stort, for os lejligheden i overensstemmelse hermed. For mig var det mere end bare skole, det er og var en milepæl. Et "billede" er brændt ned for mig gennem alle disse år – det øjeblik, hvor den lille pige med en følelse af et kæmpe rygsæk og den kjole, der er lidt for stor (og for lang) løber alene til skolebygningen, fordi forældre ikke var velkomne efter porten , musene skulle jage dem selv ….

HOWL! Jeg vil gerne have virket som en løvemor bagefter og ville have kaldt: Ikke mig! Jeg ledsager mit barn ind i klasseværelset og sætter mig ned på et andet skød, basta! Men det gjorde jeg ikke, og så fulgte jeg snarere reglerne. Ny skole og så, du vil ikke gå glip af den helt, på den første "rigtige" skoledag. Det var godt. I dag er hun ved at fejre sin 16-årsdag, hun gjorde det hele selv, og jeg havde bekymret mig for meget på forhånd. Er altid sådan …

Træning er bare en oplevelse – for alle

Et år har vi stadig, så tilmeldes vores mindste. Og emnet er mere til stede for mig end nogensinde, fordi mange af hendes venner allerede kommer i skole. De smukkeste gaver, den mest lækre kage og mest kreative, morsomste og smukkeste skoletasker nogensinde (!) Jeg viser dig i dag. Hvad man ikke må gå glip af: Den største dagbog for børn af min ven Christine Hippelein, der animerer børn til at tale om følelser snarere end bare at føle dem. Lang tale .. her er nogle gode tip til din tilmelding – så børnene, ja – du ved …

Christine Hippelein fra Sonntagskinder introducerede mig for hendes bogprojekt for et par måneder siden, og jeg var så imponeret over hendes lidenskabelige beskrivelse – uden at have set bogen indtil videre. Nu er den her – jeg holder den i mine hænder, denne smukke perle, en gavebog, en dagbog til børn, der er så anderledes end alt andre er. med "En uge fuld af lykke" Christine har bragt en magisk bog til børn på markedet! Denne dagbog fungerer lidt anderledes end dagbøger ellers, som man lydløst udfylder med sig selv … I "En uge fuld af lykke" dit barn leder efter en dagbogspartner. Dette kan være forældre, tante, onkel, venner eller bedstemor og bedstefar. Denne dagbogspartner fylder derefter dagbogen med barnet hver uge. Spørgsmålene til barnet er sat på en måde, der tilskynder dem til at tale om følelser. Mens du som forælder ofte har tendens til at spørge, "Hvordan var skolen??"Og som regel kun en"god!”Som svar lykkes Christines bog med at sætte fokus på følelser med andre, børnevenlige spørgsmål. Min bogtrailer havde tårer i mine øjne, da en pige omsider indså, at hun syntes det var rart at tale om sine følelser. Jeg linker videoen her igen. Og tag bogen til dit hjerte! Åh, det er reklame nu. Helt uopfordret ud af overbevisning – og venskab. Her kan du bestille "En uges held og lykke".

Andrea Potocki fra WLKMNDYS // VI LIGER MANDAGER er en sand kunstner i alle sager. Hendes DIY, hendes ideer – åh, jeg er bare helt begejstret for det, hun laver. Jeg kan ikke vente med at endelig bestille deres håndtaske til skoletaske næste år, som jeg allerede har vendt det blinde øje til, men mannen fandt derefter "Um, det er lidt tidligt for Schultüte, er det ikke?" Og ja, ja, han har – desværre – ret, så jeg venter og tænker så og nu "Bestil nu hurtigt? Sikre det smukkeste nogensinde? Til tilmelding næste år? " Nej, kom nu, jeg ved, Andrea kommer hvert år med endnu flere gode ideer, jeg venter – og misundes i mellemtiden alle de andre, der kan bestille skoletaskehåndboks til 2019 hos Andrea NU. Se på hende her – det er godt!

"Wat ønsker for date barn?"

Der er så tilbagevendende begivenheder: forår – sommer – efterår og vinter, for eksempel. Eller også: påske – fødselsdag – tilmelding til skolen – jul. Og alle bedstemødre kan lide dette: "Wat ønsker for date barn?" – eller som vi svabere siger: "Har eebbes ikke brug for det?" Jeg er nu forberedt og skriver ideer ned i min Wunderlist-app nu og da. Når det kommer til skoletilmelding, har børn brug for mere, end du tror, ​​og nogle køb, som satchels, blyanter og co, går ret godt på euroerne, uiuiui. Lille – og lidt stor – til den skoletaske, jeg havde samlet her: et indlæg om gaver til skoletilmelding.

Og hvis du vil se på hvilke noter klasselærerne distribuerer efter tilmelding, og hvad børnene har brug for for at begynde på skolen, her er en oversigt.

"Lad os først spise desserten!"

Hvad ellers mangler? En kage til skoletilmelding! Jeg lavede denne regnbue-kage for nogen tid siden med "Schultüte", og jeg er altid glad, når du viser dine kunstværker på Instagram i henhold til min opskrift. Ja, denne kage er en visuel drøm, let fremstillet – højst er du nødt til at tage nogen tid på at sortere smarterne efter farve &# 128.521; Gør børn meget glade, så meget jeg kan fortælle af erfaringerne.

Og nu; Glad skolestart til alle børn derude og mange lommetørklæder til mødre, far, bedstemødre og bedstemødre!

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: