Endelig spurt graviditet – baby, hvor er du, mor ocllo blog

Endelig spurt graviditet - baby, hvor er du, mor ocllo blog

Endelig spurt | Snart kommer ventetiden til ende

SSW 38, hvordan tiden flyver! Utålmodig venter vi på den store dag, indtil vi endelig kan omfavne vores lille kæreste. Klinikposen er pakket, fødselsmeddelelsen på hospitalet er planlagt til overmorgen, og jeg føler, at babyen bevæger sig mod udgangen.

Spekulerer på naturen

Ofte vågner jeg og reflekterer først min mave for at se, om jeg rent faktisk bærer et nyt liv eller bare en drøm.

I begyndelsen af ​​min graviditet var jeg konstant nødt til at huske, at en baby vokser op i mig. For hverken kvalme eller mærkelige ønsker eller andre klager hjalp min hukommelse med hoppene. Det var først, før jeg kunne mærke de første spark, at det var lettere for mig at tro, at et lille menneske voksede op i mig. En ubeskrivelig smuk følelse! Pludselig er der altid nogen, du kan tale med, som lytter til dig (uanset om han kan lide det eller ikke :)) og som elsker dig. Ikke at jeg ville gå glip af dette i mit liv, heldigvis er jeg i stand til at blive omgivet af mange kærlige mennesker. Men følelsen er anderledes. Mange af jer kender måske følelsen af ​​at vågne op om morgenen og føle en mærkelig tomhed i jer. Du føler dig pludselig så alene, og alt virker meningsløst. Dette ubehag forsvinder hurtigt, når opgaver og udfordringer skifter opmærksomhed i en anden retning. Men stadig kommer / kom følelsen igen og igen og ud af det blå. Denne frygt, depressiv stemning eller hvad du end kalder den, er forsvundet, siden jeg så en krumning af livet på den første ultralydscanning.

søge efter mening

Hvad er meningen i livet? Hvad lever vi for? Alle forsøger at besvare dette spørgsmål på sin egen personlige måde. Nogle søger deres mening i religion, i et godt liv, som i sidste ende åbner himmelens dør for dem eller gør dem i stand til at komme ind i nirvana. Andre finder deres formål i en faglig udfordring, andre i sociale aktiviteter.

For mig ligger meningen med livet og ligger ganske banalt i reproduktionen. For hvad skal man lære så meget, hvad man skal kæmpe for, hvis man ikke kan videregive alle de erhvervede skatte (især viden)? Naturligvis giver det mening og er også et godt aktiv at gøre godt i løbet af din levetid, for at prøve at gøre andre væsener glade, men til sidst bidrager vi bedst til en positiv udvikling af menneskeheden, når vi bringer frugterne af vores personlige udvikling ind i en ny generation kan bære.

Et puslespil passer sammen

De frugter, som jeg fik lov til at høste som barn, var v.a. dem, som min mor har givet mig: et positivt syn på livet og den faste overbevisning om, at alt i livet passer på det rigtige tidspunkt, at nye døre åbnes, og at de mange stykker i puslespillet før eller siden bliver en At sammensætte helheden. Det eneste, vi skal gøre, er at gå gennem verden med åbne øjne og ører, se muligheder som muligheder og gribe mulighederne. Det kan være overraskende, at en litterær lærer anbefaler en esoterisk-inspireret eventyrroman på dette tidspunkt, men James Redfields bog "The Prophecies of Celestine" illustrerer meget godt, hvad jeg prøver at udtrykke med mine ord. For øvrig er scenen Peru!

For mere end 15 år siden læste jeg denne bog, der allerede var i Peru. I løbet af mine studier holdt jeg en præsentation om Inca-grundlegenden. Dette åbnede igen vejen for mig til et specielt forskningsprojekt, hvor jeg fik lov til at skrive min speciale og derefter overraskende åbnede muligheden for at rejse til Peru i form af to semestre i udlandet. Desuden var jeg heldig som en praktikplads hos Amnesty International såvel som hos en stor quinoa-eksportør i Peru. Alle oplevelser, der bragte mig i direkte kontakt med Mama Ocllo, enten direkte eller indirekte. For det er sådan jeg lærte landet, de mennesker, der kender spor fra fortiden, og Mama Ocllo blev mere og mere en realitet for mig.

Sidst men ikke mindst, Jeg var heldig nok til at lære kærligheden i mit liv at kende i dette vidunderlige land. Og dermed vejen til uafhængighed, starten af ​​Mama Ocllo og nu vores fælles baby, der vil sammensætte dette enorme puslespil til en helhed.

Ja, og de, der nu tror, ​​at jeg lever i en drømmeverden, har lov til det. Men gør vi ikke alle det? Drømme er der for dig at realisere. At vejen der ofte er meget stenet, kan forbindes med mange skuffelser og tårer, er uden tvivl, men vi har tid og som vores managementkonsulent engang sagde "Det er ingen skam en gang på næsen til efterår. Det er bare en skam, hvis du ikke gør det rejser sig igen. "

souvenir fotos

Den kære Kathrin havn (D’Buidlmacherin), Takket være vores Mama Ocllo-fotograf har vi smukke babymavefotos, der altid vil minde os om de sidste par måneder. Om få år vil vi være i stand til at vise vores lille billederne og sige: ”Se, det var 9 måneder dit hjem!” Glæder os til, hvordan han vil reagere.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: