Endelig ordre: magisk rengøring for begyndere! Moms blog, den praktiske familie blog!

Endelig ordre: Magic Cleaning for begyndere!

Magisk rengøring: Konmari-metoden blev simpelthen forklaret!

I går fik jeg den første episode af det nye program på Netflix Ryd op (alias T > -> mit eget minimalismeprojekt Jeg vil gerne henvende dig i dag i en feltrapport til de vigtigste punkter Konmari metode forklare. Du lærer i dag:

 • Sådan fungerer Magic Cleaning Method
 • Hvad du skal være opmærksom på, når du rydder op
 • Hvorfor rydde op kan ændre dit liv

Forhistorien:

Jeg har altid tænkt vores Kaos ville ikke genere mig meget. Nogle gange kunne jeg endda lide det hyggeligt mellem alle de ting, der lå rundt i huset og ikke havde nogen fast plads. Det ændrede sig for 1,5 år siden, da jeg fik min helhed personlig minimalisme-projekt har startet. Hvad dette projekt har gjort, kan du gøre i -> dette indlæg læs her. Jeg har derved u.a. lærte, hvor positiv du var ydre struktur Det påvirker mit velbefindende, og hvor godt jeg fokuserer på ting, der virkelig betyder noget for mig.

Konmari-metoden er kort & simpelthen forklaret:

Grundlæggende handler metoden til Marie Kondo om det, at du kun skal eje ting, der gør dig virkelig glad (-> Marie Kondo kalder disse ting "ting, der udløser glæde"). For at nå dette mål, skal man 1 x SAND OG FINAL RENGØRING!

Jeg vil sammenfatte de 6 grundlæggende regler som følger:

 1. Værelser én gang & endelig på!
 2. Først lægger ALLE ting i én kategori (f.eks. Tøj, bøger, minder) i en bunke!
 3. Spørg dig selv hver del, du ejer, hvis det gør dig lykkelig!
 4. Adskill dig selv fra de ting, der ikke gør dig glad! -> I dette indlæg viser jeg dig, hvad du kan gøre med de sorterede ting.
 5. Søg efter et permanent sted for hvert element, du ejer.
 6. Opbevar tøj så "stående" som muligt i skuffer for at få et bedre overblik. Der er en speciel foldeteknik, som jeg viser dig i denne video:

Jeg holdt mig til disse punkter og tilføjede 4 kasser trick (eller 3 kasser + en skraldespose) påført. Selvom han ikke er fra Marie Kondo, men stadig anbefales:

Nemmere at rydde op med 4-boks trick

 • I den første boks kom alle de ting, jeg gjorde holde ønskede.
 • I det andet kom ting, som jeg donere ønskede,
 • I det tredje kom der ting, hvoraf jeg (i det mindste) Frakobl ikke kunne. Denne boks kom ind i kælderen og blev set igennem igen efter en bestemt tid.
 • Resten kom i affaldspose.

Sådan gjorde jeg det, trin for trin at declutter hele vores hus. Kun i kælderen har jeg hidtil fejlet. Det er nu, men 2019 øverst på min liste. I øvrigt har jeg taget de individuelle trin i billeder. Hvis du er interesseret, kan jeg i løbet af de næste par dage give et bidrag til emnet 18 måneders minimalisme Skriv! Nu har jeg nogle tip til dig, som du skal være opmærksom på, når du rydder op.

Ting at huske på, når du rydder op:

 • Tag ikke for meget tid! nogensinde hurtigere og mere konsistent du rydder op, jo større er dine chancer for succes!
 • Opbevar ikke tingene bare fordi de engang koster penge eller en gave. Dette returnerer ikke pengene!
 • Hvis du ikke er sikker på, om noget gør dig glad, kan det gå væk!
 • Bruger muligheder for Gem hukommelser digitalt! Fotograferer børnebilleder eller memorabiliaer, der minder dig om specielle mennesker eller øjeblikke i stedet for at lade dem rådne i en kasse i kælderen. Med apps som Evernote du kan finde dem når som helst.
 • Gentænk ideen om, at du vær altid forberedt på enhver situation. Jeg mener, har du virkelig brug for 35 kaffekopper? Eller retter til 20 personer? Hvornår brugte du sidst alle de elektroniske værktøjer? Og: Vil du virkelig bære de 20 år gamle skistøvler, når du går på ski igen? I mellemtiden kan du låne næsten alt på få minutter og for lidt penge.

Hvorfor en konsekvent oprydning kan ændre dit liv

Til sidst vil jeg gerne nævne to ting, jeg får gennem dette konstant oprydning har lært. Dette er svarene på spørgsmålene: Hvad er virkelig vigtigt for mig?? OG: Hvordan kan jeg give slip på ting, der ikke gør mig noget godt?? Det er ikke bare det Plads i huset oprettet, men også i mit liv. Jeg føler også, at jeg har meget mere tid, selvom jeg bruger mindre tid på at rydde op. Perfekt eller?

Åh så: Hvis du nu synes, at det nu altid ser lige så ryddigt ud med os, som på billedet ovenfor, kan jeg berolige dig: Der er også dage, hvor det ser ud som en bombehit. I modsætning til tidligere, er dette imidlertid ikke længere permanent.

Nu, som altid, interesserer din mening mig. Har du spørgsmål? Egne oplevelser? Eller forslag? Jeg ser frem til dine kommentarer. Hvis du ejer en blog, kan du også bruge kommentarfeltet til at linke dine egne indlæg!

Super Saver: Lydbogen Magic Cleaning er også tilgængelig Spotify! Desuden kan du nemt lytte til det gratis, hvis du tilmelder dig en Hørbart prøveabonnement beslutter (-> uønsket reklame).

Flere artikler om Minimalisme / Magisk rengøring kan findes her på min blog:

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: