En lille historie om venskab – venner er som sko

"Jeg er ikke en" god ven "eller" venner er som sko … "

..Jeg kan ikke lide at shoppe, selvom butikken er så flot.
..Jeg keder mig, når jeg skal lytte i en time for at se, hvor store de nyindkøbte møbler er, men på grund af leveringstiden næste Demonstrationsdato (besøg) vil ikke være der.
Jeg synes det er dumt at skulle høre, hvor gode andre er, fordi de har det eller det … selvom jeg slet ikke kender dem.
..Jeg synes også, det er irriterende at blive planlagt uden at konsultere og uden at overveje mit liv.
Og altid bare "tygge mine ører" med sutring, nej ikke min ting, især ikke når jeg sagde tusind gange at du ser godt ud, du har en fantastisk partner, du er sund .. du er ikke sulten og din nyligt erhvervet hus sikrer, at du ikke fryser.
Nej, jeg er ikke en god ven, fordi jeg spontant kommer til en kop kaffe, selv uden nye møbler, jeg ringer, selv for et lille hej, jeg handler endda med dig, men venligst kun hvis du har brug for noget nyt eller sidder med dig i gadencaféen, så vi kan tale om de mennesker, der går forbi (også kaldet blasfemi)..
Nej, jeg er ikke en god ven, jeg er kedelig, fordi jeg er glad og tilfreds, jeg har ikke brug for at shoppe, jeg har alt, jeg har ikke brug for en ny facilitet, Jeg kan godt lide den gamle. Jeg har ikke brug for en kæreste til underholdning, jeg har nok … og
at vores liv ikke er en ponygård, og at det eneste rigtige venskab kan opføre sig som en pakke fløde ostemasse: det var bare frisk, men pludselig er udløbsdatoen udløbet, og smagen er uaktuel og sur. Gå hurtigt væk, hvad en skuffelse, ja, det har jeg allerede oplevet.
Vi valgte vores venner selv. Det gør dem dyrebare
Det er næsten lidt som at have venner fra alle samfundslag som med "familien", men med færre forpligtelser. Forskellen er, at vi selv kan vælge dem. Naturligvis er blod tykkere end vand, familien kan ikke afsluttes. Men: "En loyal ven er værd så meget som ti tusind slægtninge," sagde den græske dramatiker Euripides. Men! Hvis den joggende ven ringer og allerede hører efter den første sætning, at vi haster med at jogge til den næste bar, fordi vi er nødt til at diskutere et af disse følsomme frisureproblemer: Så bliver det klart, hvor dyrebar en valgfri slægtning er. Skatte er ikke kendetegnet ved, at de kan udholde alt. Undertiden er de skrøbelige ting meget mere værdifulde. Så sidder du der i løbesko i baren, fniser som en teenager – og livet er bedre end nogen tv-serie. .. derefter er jeg en god ven …
Et ordsprog, som jeg kun blev opmærksom på med stigende alder:

”Venner er som sko: Når du er ung, kan du ikke have nok af dem; Senere finder du ud af, at de altid er de samme, som du har det godt. "
… selv uden nye møbler, uden designertøj, men med masser af latter, gråd og tillid.
Hvis du nogensinde har lyst til at løbe væk, så kom til mig !! Jeg vil ikke stoppe dig, men jeg vil køre med dig.

Nedenfor er et opkald – vi finder dette emne meget vigtigt – især da vi allerede har oplevet alt – hvordan har du været det, har du en bedste ven – eller blev du skuffet over din bedste ven i en krise?

Vi netto kvinder ser frem til dette dokument og håber, at mange kvinder vil kontakte os.

Længe bedste venner og tidligere bedste venner ønsket ZDF-dokumentar "37 grader"

Til en tv-dokumentar i ZDF-serien 37 grader leder vi efter kvinder, der er klar til at tale om deres venskabskriser foran kameraet.

Nære venskaber er især vigtige for kvinder. 92% af kvinderne kunne ikke forestille sig at gøre uden deres bedste ven. Hun er hendes vigtigste fortrolige i livet. Undersøgelser viser, at venskab holder dig sund og øger forventet levealder. Manglende venskab er en sundhedsrisiko, der kan sammenlignes med rygning og er betydeligt farligere end fedme eller mangel på motion. Men hvad nu hvis venskab kommer i en krise eller endda går i stykker? Der er mange ting, der kan ryste et venskab med kvinder – fra skæbneslaget til et tillidsbrud. Det være sig, at en af ​​de to har en livskrise (sygdom, arbejdsløshed, Kærlighedssyge eller, eller) skal klare sig, og den anden er overvældet af det? Eller føler en af ​​de to blive forsømt, misforstået eller endda forrådt? Eller starter de begge et projekt sammen og lærer hinanden at kende på en helt anden måde eller mislykkes på grund af det? Eller en af ​​de to venner forelsker sig i sin bedste vens mand / kæreste eller ex-mand?

Vi leder efter længe bedste venner, hvis venskab har eller lige er bestået en stor udfordring, og tidligere bedste venner, hvis venskab er bragt igennem. Eller du og din bedste ven er skændt, du ville elske at bøje det tilbage og ændre det. Ville det ikke være værd at prøve? Hvis du kan forestille dig at fortælle din historie på ZDF-programmet 37 grader, så send en e-mail til [email protected]

Med dette i tankerne ønsker vi dig bedste venner for evigt.
og en dejlig weekend

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: