Dukkehus i planteskolen: oplevelsesrapport og ideer


Dukkehus: Dekorer børnenes værelse med merværdi

Først og fremmest mange tak for at have givet mig muligheden for at fortælle dig noget om min hobby her. Det skal i denne artikel gå til dukkehuse, som er yderst dekorative til børneværelset og en fantastisk gave oven på det. Men det skal ikke handle om dukkehuse lavet af plast, men smukke dukkehuse lavet af træ.

Efter at min datter blev fire, besluttede vi at give hende et dukkehus til jul, fordi hun elsker at lege med dukker. Efter at have kigget rundt i et stykke tid, blev det hurtigt klart for mig, at jeg ikke ønskede et plastik dukkehus til min datter.

Hvorfor ikke et dukkehus lavet af plast?

For det første kan jeg overhovedet ikke lide plast. Verden har ikke brug for mere plast, der findes i børnerum i en vis tid og derefter ender i affaldet senere. For det er før eller senere skæbnen for hvert plast legetøj. Og i sidste ende ender så plasten op enten som et forurenende stof i luften eller endda værre end plastaffald i havet.

For ikke at nævne de mange negative forurenende stoffer, der findes i plast. Børn kan også lide at tage legetøj i munden. Og for at plast skal være så blød og fleksibel, er blødgørere meget populære i plast. At dette ikke kan være godt for barnet, er uden tvivl.

Okay, så ingen plast, men et trædukkehus burde være.

Selvfølgelig troede jeg først, at sådan et trædukkehus må være ret dyrt. Men tænkte forkert, fordi det ikke er så dyrt. Et godt og smukt dukkehus lavet af træ får du for omkring 100 til 150 euro.

I sidste ende besluttede jeg at gå med Dollhouse Savannah fra KidKraft. Det koster knap 150 euro. Det er meget smukt, har fire etager, og du kan lege med større dukker i dukkehuset.

Jeg kan især godt lide, at alle møbler til dukkehusets værelser er inkluderet i leveringen. Så min datter kunne lege direkte med det.

Fra hvilken alder er et dukkehus velegnet?

Hvis nogle af jer måske også tænker på at købe eller give bort et dukkehus, vil jeg gerne dele nogle flere oplysninger med dig her.

Jeg tror, ​​at børn under tre år ikke har brug for et dukkehus endnu. Dette er også producentens aldersanbefaling. Den ideelle alder er fra min erfaring, men fra fire år. Men det kan selvfølgelig variere fra barn til barn. I det mindste var min datter så god til at spille dukkehuset i en alder af fire.

Hvorfor et dukkehus kan være uddannelsesmæssigt værdifuldt

At et dukkehus bestemt er en fantastisk gave, er allerede ude af spørgsmålet. Men at du endda gør noget godt for dit barn, vidste du sandsynligvis ikke det endnu.

Så at lege med dukker til børn er meget værdifuldt, fordi det giver børn mulighed for empati. Børnene kan genaktivere hverdagssituationer med dukkerne og behandle begivenheder bedre.

Har du for eksempel haft en kamp med dit barn, så kan barnet lege denne situation med sine dukker på en sjov måde. Måske vil du også opdage din datter, da hun klager over moren, der trøster babyen eller barnet. Og netop denne oplevelse er meget værdifuld for barnets udvikling.

Hvornår skal du give et dukkehus??

Måske har du nu ønsket om at give et dukkehus også.

Selvfølgelig kan du give et dukkehus, når du vil. Men klassikeren til et dukkehus er sandsynligvis til jul. I hvert fald gav vi vores dukkehus væk til jul, og jeg kender en masse veninder, der også gav deres børn en til jul. Så måske tror du det i slutningen af ​​året. Men selvfølgelig er fødselsdagen en dejlig tid.

Jeg håber, jeg kunne fortælle dig lidt mere om dukkehuse.

Da jeg fandt meget lidt information på Internettet under min søgning efter dukkehuse, besluttede jeg at oprette et websted om trædukkehuse. Fordi dukkehuse også er meget sjovt for mig, og jeg kan også lide at lege med min datter med dem. Jeg synes, de er meget dekorative, og de gør børnehavet endnu mere behageligt og giver det en meget speciel charme.

Hvis du vil vide mere, skal du bare kigge på min side. Jeg ville være glad. Indtil da, husk dig, din Doreen.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: