Diy ansættelsesbestyrelse for børn! #Ikeahack – moms blog, den praktiske familieblog!

DIY beskæftigelsesbord for børn! #ikeahack

Instruktioner til et DIY-ansættelsesudvalg aka Aktivitetsudvalg / Busy Board

I dag viser jeg dig, hvordan du er en gammel Ikea hylde (Trofast) inden for en time i en kølig beskæftigelse Board kan transformere. Med sådan en Aktivitetsudvalg (også kaldet Busy Board) børn kan ikke kun bruge timer på at arbejde på dem – de forbedrer også deres motoriske færdigheder – og har masser af sjov! &# 128.578;

Det er det, du har brug for for Beskæftigelsesrådet / Aktivitetsrådet

  • En overflade, hvorpå du kan montere de enkelte elementer (f.eks. Siden af ​​en Trofast- eller Kallax-hylde)
  • Forskellige elementer til at spille: lysafbrydere, ruller, lukninger, lommeregnere, låse, Kle >Twercs-kuffert brugt)
  • En elektrisk bore

omkostningerDa jeg brugte vores gamle Trofast-hylde og var opmærksom på lave priser ved valg af elementer (eller brugte ting, som vi alligevel havde hjemme), har jeg kun i alt ca.. 15 € udgang!

Udformningen af ​​ansættelsesrådet

Når du designer, kan du lade din fantasi løbe vild! For at spare penge ( -> Her er mine bedste sparetips ), Jeg først ind kælder søgte efter passende objekter. Så har jeg ind Handlebutikker eller 1 € butikker gennemsøgte og søgte efter inspiration. Hvad der da manglede, har jeg i isenkræmmer købt. Sådan så mit udbytte ud:

Jeg havde set sockets-idéen på Internettet – men så udeladte jeg dem, fordi jeg troede, at denne idé var for farlig!

Sådan bygger du Aktivitetstavlen

Først skal du få en grov idé plan gøre. Til dette kan du de enkelte dele f.eks. Cirkel forsigtigt med en blyant eller stick med selvklæbende puder til det ønskede sted. Hvis du er tilfreds med opdelingen, de enkelte elementer med skrue knyttet til bestyrelsen. Du skal absolut sørge for, at skruerne er stramme og ikke kan løses af børnene!

Sådan har jeg knyttet hvert element:

Under alle omstændigheder kunne min nevø ikke vente med at se den nye Beskæftigelsesudvalg / aktivitetsudvalg prøve:

Og også min niece havde det sjovt at åbne og lukke de enkelte elementer:


Vigtigt: Jeg købte de ting, som jeg brugte til brættet i hardware-butikken eller i forhandlingsbutikken (Action). De er ikke "børnesikre" og burde derfor være det må kun bruges under opsyn!

Så nu håber jeg, at du nød dette indlæg. Hvis du har andre ideer eller endda har schonmal opbygget et beskæftigelses- eller læringsudvalg, er du velkommen til at skrive eller linke dine indlæg i kommentarerne.

PS: Jeg har dette projekt sammen med mit svigerinde implementeret. Du kan finde din Instagram-konto her . Flere kreative projekter for børn følger snart på bloggen!

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: