Di blomster krans, ♡


DIY blomst krans

DIY blomster krans #sayitwithUHU

#sayitwithUHU – dette er sådan en super kreativ kampagne, der ikke kun kræver håndværk, men også og frem for alt overraskende en elsket. Jeg har altid ønsket at lave en blomsterkrans og glæder mig virkelig til at dele ideen med dig i dag. Det passer vidunderligt til emnet, jeg giver det til min teenagedatter, for det er endda i stressede tider allerede turbulent, og jeg vil bare fortælle hende på en anden måde, hvor flot hun faktisk er!

#sayitwithUHU

Teenagere er meget bedre end deres omdømme, det har jeg allerede skrevet om. Men som mor kan det også ske, at du automatisk er mere opmærksom på de mindre børn, fordi de ikke er så uafhængige som en teenager. Ikke desto mindre prøver jeg at tage timeout med de voksne, tilbringe tid sammen og meget at chatte. Jeg overraskede hende i denne uge.

Og med denne blomsterkrans kan du klirre dig glad. Ideen: Du har brug for vimpler, uld, håndværk, små stykker papir til dine beskeder med dejlige ord, et par kunstige blomster, papirblomster, crepe-papir, balloner, saks, UHU universalklæbemiddel ekstra og UHU-stick. Jeg havde også lidt eukalyptus, som jeg straks brugte.

DIY blomst krans

Efter at jeg havde gjort alt muligt ud af mine håndværksbokse, startede det. Som base havde jeg en vimpelkæde og uld, så jeg havde et stillads til krans. Så har jeg mini-deco-papirblomster fra bryllupsartiklerne sammen med UHU universalklæbemiddel ekstra limet på vimplerne og skrevet små, lyserøde noter med søde ord. Disse foldes derefter, skæres, med UHU-stick hold sammen og mærk.

Jeg ville virkelig have papirblomster, der gik så hurtigt, jeg er så begejstret for det. Alt hvad du behøver er noget uld og crepe papir. Jeg har skåret papiret ca. 7 cm bredt og placeret hver bane på cirka en meter. Så lagde jeg bare crepe-papiret rundt som en slags rose og fikserede med uld – færdig.

Derefter hang jeg krans og gradvist knyttet alt til den, det er godt med UHU universalklæbemiddel ekstra. Det er dryp-fri, så du behøver ikke at bekymre dig om at dryppe på gulvet eller noget.

Jeg ved ikke om dig, men jeg kan ikke få nok af det. Find hende så sød!

Måske har jeg inspireret dig, og du har også lyst til at melde dig ind i #sayitwithUHU. På Instagram kan du også opdage andre ideer under hashtaggen. I denne forstand: der er altid en grund til at sige TAKK. Tak til UHU for denne gode idé!

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: