Dfb-trøjer til verdensmesterskabet 2014 – Tyskland vinder titler i Brasilien

Tyskland vandt den længe ventede fjerde VM-stjerne ved verdensmesterskabet i 2014. I finalen holdet af nationaltræner Joachim Löw 1: 0 n.V. ved. Som med enhver større begivenhed præsenterede leverandøren af ​​det tyske landslag Adidas også sin nye kollektion sammen med verdensmesterskabet i DFB i 2014 til turneringen på Sugar Loaf Mountain.

Tysk verdensmesterskab (Foto AFP)

Indholdsfortegnelse – du kan finde den her

I hvilke DFB-trøjer spillede det tyske landslag ved verdensmesterskabet i 2014?

Den tyske verdensmesterskabstrøje 2014: ser ud

Som altid blev det tyske landsholds hjemmetrøje holdt i hvidt og har farvede accenter over brystet i form af tre røde nuancer, som konvergerer diagonalt fra begge sider ovenfra og mødes i midten. Desuden har den en sort V-hals, som på begge sider er underlagt med en lille rød stribe. Manschetterne er fordoblet i farverne sort og rød, og på hjertesiden er begge DFB-foreningens logo og over det 3 verdensmesterskaber i guld. Som en nyhed blev sølvskrivningen "Landsholdet" inkorporeret i nakkeområdet. Desuden er trøjen forsynet med innovative marquisetteindsatser på siderne og ryggen.

DFB-trøje 2014 med 3 stjerner

Siden det vandt verdensmesterskabet i 2014 har det tyske landslag båret den samme trøje med to ændringer. På den ene side blev de 3 stjerner over foreningens logo en 4. stjerne til de fire verdensmesterskaber, der blev vundet i 1954, 1974, 1990 og 2014 tilføjede på den anden side det midterste FIFA verdensmærke-badge med DFB’s gyldne trofæ-logo flankeret til højre og Adidas-bogstaverne til venstre.

Hvide bukser og for det meste hvide sokker blev båret med den hvide hjemmetrøje på verdensmesterskabet. På de hvide bukser er der sorte Adidas-striber på siderne og farverne sort og rød foran på bukserne foran. På højre ben findes DFB-foreningens logo og de 3 verdensmesterskaber. Efter verdensmødet pryder bukserne også en 4. verdensstjerne over foreningens logo. Stikkene er sort ovenpå med de tre Adidas-striber og røde nedenunder med en tynd gylden stribe.

Poldi med en fire-stjernet trøje og EM 2016-emblemet på ærmet (foto AFP)

VM-kampene i 2014 i DFB-hjemmetrøje

I den første runde kamp mødte det tyske landslag Portugal. Det blev tidligt klart, at Portugal ville søge held og lykke i kontrastspillet og overlade Tyskland til den største del af banen. Den første store chance havde Sami Khedira, der var for overrasket og ikke ramte det tomme mål fra 20 meter. Et par minutter senere faldt Mario Götze efter et stop i straffefeltet, og den på grund af straffe Thomas Müller (12.) konverterede helt sikkert til 1-0-føringen. Nu lader DFB-valget dygtigt bolden og modstandere løbe og øges i det 32. minut efter et hjørne af Mats Hummels til 2: 0. Derefter var Müller i fokus igen, først fik han et slag fra forsvarer Pepe og derefter skulle tage hovedpine. Rødt for Pepe var den logiske konsekvens. Kort før halvtidsfløjten blokerede Müller et forsøg fra Bruno Alves i det portugisiske strafområde og sænkede til 3: 0. Mens Portugal kun ville styre resultatet med genstarten, havde Tyskland stadig et par chancer ved høje temperaturer og brugte en igen i det 78. minut af Müller til at gøre det 4-0.

Mesut Özil i trestjernet trøje i finalen (Foto AFP)

Mod Ghana i anden runde-kampen så alt meget anderledes ud, fordi mændene fra det sorte kontinent satte det tyske hold tidligt under pres og forhindrede udviklingsspil. Tyskland havde brug for noget at tilpasse sig, men efter det udviklede sig en åben udveksling af slag med mange muligheder på begge sider. Kort efter pausen flankerede Müller fra højre ind til midten, hvor Götze ramte bolden fra hovedet til knæet og i mål til 1-0-føringen. Men Ghana mødtes straks for at udligne (54.), kun for at tage føringen kort derefter (63.). Men ørnebærerne havde et svar på Miroslav Klose til 2: 2 klar. Begge hold kunne have vundet, men uafgjort var bare.

De tyske knockout-spil i hjemmetrøjen

I runden af ​​16 mødte Tyskland Algeriet som den klare favorit i deres hjemmetrøjer og bragte Liberos genfødelse tilbage. Fra starten forsvarte DFB-teamet meget aggressivt, hvilket gav Algeriet masser af plads til at imødegå. Manuel Neuer var nødt til at haste ud af sin boks et par gange i alvorligt behov, og da en libero stoppede angreb fra nordafrikanerne på en spektakulær måde. Tyskland prøvede det normalt fra anden række, men ramte endnu ikke. Det var kun ti minutter før slutningen, at Löw elleve kort blæste tilbage for at angribe. Ikke desto mindre gik det ind i ekstra tid, hvor Schürrle straks scorede 1-0 (92.). På trods af gode chancer for den foreløbige beslutning forblev det spændende, og kun kort før slutning indløste Mesut Özil Tyskland 2-0 (119.). I ekstra tid formåede Algeriet stadig at gøre det 2-1, men det var kun kosmetiske resultater.

I kvartfinalen spillede Tyskland også i de hvide VM-hjemmetrøjer med de 3 stjerner og mødte de stærke franskmænd. I varmt vejr var Hummels nødt til at redde Karim Benzema tidligt på (4), kun for at gå mod 1-0 føringen kort efter et frispark fra Toni Kroos (11). Frankrig forsøgte derefter at udligne, men Tyskland var godt i forsvaret og tilladte sjældent noget. Selv efter sideskiftet forsøgte Equipe Tricolore at udligne, men kom sjældent til en konklusion. På den anden side spillede det tyske hold deres modangreb for langsomt til at opnå tællelige resultater. I det sidste kvartal pressede franskmændene udligningen, men fandt deres mester i Neuer. Ligesom Benzema, hvis Neuer-skud var mesterlig i skadetid og Tyskland reddede sejren.

Frankrikes Paul Pogba (L) mod Sami Khedirabe i VM-kvartfinalen 2014 på Maracana Stadium i Rio de Janeiro den 4. juli 2014. AFP FOTO / PEDRO UGARTE

Mens Tyskland bar verdensmesterskabet i udebane 2014 i den legendariske semifinale mod Brasilien (7: 1), spillede du finalen som et "hjemmelag" og løb ind i hvide DFB-skjorter i finalen i Rio de Janeiro mod Argentina. Da spillet startede, udviklede man et afbalanceret spil, hvor begge hold kun havde få muligheder for at score. Den største var Argentinas Gonzalo Higuain, der dukkede op alene foran målmanden efter en styrtet Kroos-tilbagevenden til Neuer, men skyndte skudt langt ved siden af ​​målet (22.). Gaucho-angriberen klarede sig bedre otte minutter senere, men målet blev med rette fløjtet tilbage til offside. Tyskland kom i slutningen af ​​første halvleg, og efter at Schürrle (37.) og Jerome Boateng (40.) ikke havde nogen succes, mislykkedes Benedikt Höwedes efter et hjørnespark i stolpen (45. + 2). I anden runde var begge forsvarslinjer stort set sikre, så beslutningen måtte træffes på overtid. Her havde Schürrle føringsmålet på foden efter kun 60 sekunder, men vingebilen skød lige ind i den argentinske keepers arme. Argentina havde også chancen for at bestemme spillet, men Palacios løftede bolden over Neuer ved siden af ​​målet (97.). Så det var derefter op til Götze at bestemme slutspillet til fordel for Tyskland, da han i det 113. minut accepterede en Schürrle-flanke perfekt med brystet og volleyede ind i det lang Skudt ind til den fjerde verdensmestertitel.