Den lille feltmus temmer vilde dyr – godnatshistorier

Gratis guide:

Sådan opdrager du stærke børn

Det var en vidunderlig, mild sommerdag. Den lille feltmus og hendes venner spillede hele dagen på banen ved dammen. De spillede fangst, skjul og søgning og løb.

”Jeg har en idé!” Da markmusen startede sådan, var vennerne altid meget begejstrede. ”Vi spiller cirkus!” ”Cirkus?” Spekulerede på den lille lyserøde gris. "Ja! Cirkus. Jeg er træneren, og du er de vilde dyr. "" Hvad skal jeg være lille frø? "" Du er et segl. "" Hvad? "Frøen kunne ikke tro det. Et segl! En sådan ostemasse. ”Og mig?” Spurgte pindsvinet. "Du er …" Markmusen tænkte et øjeblik. ”Du er en hest.” ”Jeg er ikke en hest,” modtog pindsvin. ”En hest har ikke pigge.” ”Vi spiller bare. Og du, gris, er en løve. "" Ja! Jeg er løven. Huarrrrg! ”Brølede grisen.

Kort efter sad de tre "dyr" omkring markmusen og "truede" den. Markmusen svingte et langstrakt blad som en pisk. ”Vilde dyr! Obey! Gør hvad jeg siger! ”Og bladet susede over hovedet. ”Roaaarrrr!” Brølede grisen. "Hui hihihihi hej. Brrrr." Lavede hesten og kastede hovedet frem og tilbage. ”Urk Urk Urk.” Sælen glædede sig, indtil den så løven nærme sig.

Frøen sprang væk. ”Lad mig være, piggy. Du er ikke en løve. ”Men grisen løb bag forseglingen. "Grrrrr. Jeg er sulten! ”“ Stop løven! ”Råbte træneren. ”Overhold mig! Sæt dig ned og lad sælen være i fred. ”Løven satte sig, men fortsatte med at grumle for sig selv.

I mellemtiden ville hesten løbe væk. Pindsvinet galopperede til markens kant. Nå, faktisk pindsvin potte meget afslappet, ligesom en pindsvin poter. Men i spillet sprang hesten hurtigt hen over banen som vinden. "Hest! Stå stille. Brrrrrr! “Lavede markmusen. Um … træneren. Og i det mindste bremste hesten.

Seglet sad nu lige ved siden af ​​dyreholderen og åbnede konstant munden. ”Urk Urk!” Sagde hun. Og markmusen spurgte: "Hvad er lidt sæl? Er du sulten? ”“ URK URK! ”Råbte sælen lykkeligt og ventede på en fisk. Markmusen rakte ud en maiskolbe, der havde været på kanten af ​​marken. ”Uh!” Lavede seglet og rystede på hovedet. ”Gå spis!” Råbte træneren. "Så du kan hoppe gennem det brændende dæk, når jeg siger det!"

”Hvad skal jeg gøre?” Begejstrede frøen. "Jeg hopper ikke gennem et brændende dæk!" Manno! Fantasi kræves her. "" Fantasi. Quark alt. Jeg vil ikke være et segl. "" Okay, så er du bare en … nøjagtigt! En zebra. ”” Bedre allerede, ”sagde frøen. Og så tilfreds med sine imaginære striber. Så begyndte han at hoppe, åh … galoppere som pindsvin. Pindsvinet sluttede sig til dem og hviskede noget ind i zebraens øre.

Derefter galopperede de to side om side mod markkanten mod paddock. "Stop! Stop. ”Udbrød træneren. Men hesten og zebraen syntes at komme sammen pragtfuldt og havde ikke til hensigt at adlyde. De fortsatte med at trave mod paddocken. "Hej I to! Hvad sagde jeg dig Stop og galopp tilbage. Nu! "" Pah! Vi tænker ikke engang på det. Fang os igen. Din løve kan hjælpe. "

Præcis! Sådan ville træneren gøre det. "Leo! Vær dystre og fange de to galopperende dyr med mig igen! ”GRROARRR var svaret, og løven sprang til paddock, hvor de to elskende ryttere allerede var ankommet. "Grrrrr! Huaaarr! ”Lavede løven og faldt på zebraen bagfra. ”Ouch!” Råbte frøen og slog løven i bagdel. ”Du kan ikke bide mig! Du kosede legetøj. "" Men jeg er en løve. Og løver spiser zebraer, "" Men ikke ude af spil! I tre høje ost. ”Så valgte løven hesten. ”Ne ne ne ne ne!” Pindsvinet råbte, da han så løven nærme sig. ”Hvis du stikker min bart selv, binder jeg en knude ind din Lion krøllet hale. "

Grisen stoppede fornærmet og begyndte at sulte. En lille tåre løb ned ad hans venstre kind. ”Å, piggy! Jeg mente det ikke på den måde. ”Grisen begyndte at smile lidt. ”Okay, du kan bide mig. Men ikke dukke! ”Og løven tog trøjen fra pindsvinet ind i barten og flinede op til begge ører. Pindsvinet rullede øjnene. ”Men nu er det godt. Giv trøjen tilbage! ”Og pindsvin tog sin trøje op igen.

”Du er den skøreste gruppe vilde dyr, der nogensinde er temmet!” Sagde den lille feltmus fuld af Pride. ”Og nu er du en krokodille, og jeg er træneren,” sagde frøen til den lille markmus. Han tog ”pisken” og svingede den over hovedet. ”Vilde dyr! Lyt til min kommando: lav hanner! ”De vilde dyr forsøgte at gøre hanner. Og så vrede de sig af latter. Det var den sjoveste cirkusakt, der nogensinde havde fundet sted i paddocken.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: