De kosede køer


De kosede køer

Køerne kan være meget interessante, jeg har allerede set i Tyrol, hvor en ko har set meget længe i mit vindue og har observeret, hvad jeg laver, fordi alting. Hun var så nysgerrig. &# 128.512; Men koen var relativt langt væk. Vi adskilte ca. 10 meter, en mur og et hegn. Ved bredden af ​​søen Kochel har jeg gjort en helt ny og vidunderlig oplevelse med køer til mig:

Der var en græs, hvor flere køer græssede. Stien førte lige gennem deres område. Den første ønskede ikke at vide om os og var kun interesseret i hendes græs. Hun vendte sig altid bort, da jeg kom nærmere hende og ville tage billeder af hende. Hun var enevænende og ville ikke vide noget om de andre.

Efter et par meter kom vi til de andre køer. Da vi begyndte at løbe, blev kvæget allerede henvendt til os og hilste os velkommen. Den ene var særligt livlig: Han kom derefter lige op til mig og puttede mig med sin våde snute-interesse og snuste mig. Jeg troede, han var så sød! Så elskværdig. Derefter blev hans venner også med. I begyndelsen havde jeg stadig en vis frygt for kontakt, fordi folk virkelig er virkelig smarte. Men de overbeviste mig hurtigt om deres mildhed. Atter og igen løb de omkring os og snuste os og nuzzede os med deres snuder og kosede indbyrdes.De gnugede deres hals og hoveder sammen. De var i sådan et behov for kærlighed! &# 128.578; Tre køer har også besteget hinanden igen og igen, hvilket har ført til, at de har kastet og vendt sig. Så morsomt! Den ene oksekød smagte på mine bukser. Hun lagde det kort i munden, men indså derefter, at det sandsynligvis ikke var noget at spise. Hun undersøgte også mine sko.

Fænomenalt fandt jeg også køenes frakke. Frakken var så blød og fluffy! At stryge hende var bare vidunderligt på grund af den fluffy bløde pels. Jeg ville ikke stoppe. Jeg har aldrig følt noget så blødt og blidt. I modsætning til får, hvis uld er ret hård og børstet.

Kvæget finder jeg altid øjnene så smukke. Hendes øjenvipper er så store. Det ser så smukt ud, synes jeg. Hendes store mørke øjne og hendes snude er lige så smukke.

Dette var første gang, jeg kom så tæt på køer og mødte så søde og nysgerrige dyr. Jeg var så positivt overrasket og så begejstret. Jeg ville ikke rejse, fordi jeg syntes, det var så godt. &# 128.578; At være sammen med dig var som at bade i solskin eller i kærlighed. Det var så godt!

Jeg har ofte observeret denne mildhed hos store dyr. Hvaler er for eksempel også meget blide med mennesker og deres små både, når du er tæt på dem. De er opmærksomme på, at de ikke vælter båden.

Et par af de andre kvæg, der sandsynligvis ikke var så pæn. De sad bare ved siden og så ængsteligt på os. Nogle få så lidt stumme og ret bange. &# 128.512; Til mine venner, der så på os hele tiden, gav jeg nogle friske tuber med mælkebøtte at spise, som de tydeligvis kunne lide.

Jeg ville ikke rejse. Det var som et bad i solskinnet, i behagelig varme, som jeg måtte forlade igen. Men på et tidspunkt måtte vi sige farvel igen. Så jeg skiltes med et tungt hjerte fra mine nye venner, kvæg. I de næste uger huskede jeg ofte mødet. Kontakt med dyr fungerer altid utroligt godt.

Billederne bringer godt tilbage den følelse af kærlighed, som dyrene har udsendt:

Related Posts

 • Vores weekend eller

  #Denkst i billeder! I dag deltager jeg igen i handlingen weekend i billeder , hvor næsten alt handlede om min første deltagelse i # denkst16 vendte. Så…

 • Forældre stolthed – fra gode forældre

  forældre stolte Mine forældre læste mine blogindlæg. Og de finder altid alt godt, som de ofte fortæller mig sprudlende. Nogle gange tror jeg, at de kunne…

 • Den n – herin

  (sandsynligvis anden halvdel af 1894) . Det var april året 188. Jeg blev tvunget til at skifte lejlighed. Min udlejer havde solgt sit hus, og den nye…

 • Hoftel föhr – den perfekte indkvartering til en familieferie

  family4travel Hoftel Föhr – den perfekte indkvartering til en familieferie [Opdatering 2019: Hofel Föhr er i mellemtiden lukket permanent. Jeg bemærkede…

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: