De bedste drone-apps: disse flyveledere hjælper dig


De bedste drone-apps: Disse flyveledere hjælper dig

Apps til smartphonen kan hjælpe os meget, når vi flyver en drone. Et kig på en drone-app skal være en del af enhver flyforberedelse. Hvad drones-apps kan gøre for os piloter, og hvilke apps der virkelig kan anbefales, beskriver jeg i denne artikel.

I mellemtiden er der utallige tilbud i app-butikkerne, der er rettet mod dronepiloter. Desværre er der også mange drone-apps, der tilbyder meget lidt merværdi eller ikke fungerer overhovedet. Senere i artiklen vil jeg introducere dig for de bedste apps, der fungerer rigtig godt.

I begyndelsen vil jeg gerne forklare dig, hvad der er især vigtigt for mig med en drone-app.

Hvilke funktioner en drone-app skal have

Først og fremmest vil jeg være en kort kan se, om jeg har lov til at flyve i en bestemt position. Er der på dette sted luftrumsrestriktioner? Er min ønskede placering i et naturreservat? En god copter-app skal kunne svare på sådanne spørgsmål. Jeg bruger ikke bare denne funktion lige før jeg vil starte. Selv når jeg planlægger en flyvning, inkluderer jeg sådanne oplysninger.

Men endnu en vigtig note: Du kan ikke kun stole på dataene i en app. På grund af den nye droneforordning trådte mange forbud i kraft i Tyskland, som i øjeblikket ikke betragtes som nogen app. Sørg for at tjekke vores artikel om droneregler for uafhængigt at tjekke miljøet for forbud.

Ud over kortfunktionen er der et par flere funktioner, som jeg ønsker i en drone-app:

 • logbog: Med en logbogsfunktion kan du dokumentere dine flyvninger og bevise din oplevelse som dronepilot. Som en del af logbogen ønsker jeg følgende to funktioner:
  1. Administration af Copterns: Vi ejer flere droner. Da det er nyttigt, hvis du kan deponere forskellige modeller i logbogen.
  2. Administration af piloter: Under flyvningerne skifter vi begge nu og da. Derfor synes jeg det er fantastisk, når du kan styre piloterne i en app.
  3. Vejr Historie: En prognose for den forventede vindstyrke, temperatur og nedbør er nyttigt.
  4. KP Index: KP-indekset angiver solens aktivitet. Et højt KP-indeks kan forårsage problemer under drone-flyvningen (mere om det, du lærer i vores copter camp). Derfor er det fantastisk, når appen peger på et højt CP-indeks.

  Nu ved du min påstand om en god drone-app. Nogle apps giver ekstra funktioner. Så du kan se, om andre piloter allerede flyver i en region for at undgå kollisioner. Men da denne funktion kun bringer noget, hvis alle piloter bruger den samme app, stoler jeg ikke på det i øjeblikket. Det er alligevel en nyttig yderligere information.

  Vores anbefalinger: De bedste drone-apps

  Nok forord, nu vil jeg gerne introducere dig til mine foretrukne apps. Jeg tog mine kriterier og vurderede apps i overensstemmelse hermed.

  Anbefaling 1: AirMap

  AirMap er en drone-app fra USA, som nu fungerer meget godt i Tyskland. Da vi rejser meget med vores drone, er denne app min favorit, fordi jeg kan bruge den over hele verden. Men AirMap er ikke kun min yndlingsapplikation på grund af dens funktionalitet – designet er også meget tiltalende.

  Når jeg åbner AirMap, får jeg mit miljø vist på et kort, hvor områder med flybegrænsning er farvekodet. Som med et trafiklys får jeg straks feedback om farverne grøn, gul og rød, uanset om jeg måske flyver på dette sted eller ej. Med blot et enkelt klik / fane kan du se mere information om begrænsninger. Derudover angives telefonnumre (for eksempel til tårnet i den nærmeste lufthavn). Desværre mangler kontaktoplysningerne på mange heliporter.

  Fordele ved AirMap:

  • Vurdering af regionale forhold med trafiklysfarver.
  • På kortet kan forskellige overlays (forskellige luftrum, heliporter osv.) Vises.
  • Brug af appen på verdensplan mulig.

  Ulemper ved AirMap:

  • Ingen registrering mulig for forskellige piloter i logbogen.
  • Aktuelt KP-indeks vises ikke.

  AirMap i App StoreAirMap på Google Play

  Anbefaling 2: Kopter professionel app

  Den gennemtænkte app fra Kopter Profi GmbH var i lang tid kun forbeholdt de brugere, der havde afsluttet en copterforsikring hos mægleren. I mellemtiden kan du låse fordelene ved appen op via et køb i appen. Dette fungerer allerede på Android-smartphones. For iOS-enheder er dette dog snart muligt. Hvis du først vil få din egen mening om appen, kan du bruge en uges gratis prøveperiode.

  Selve appen er meget godt struktureret. På instrumentbrættet har du alle de oplysninger, der er relevante for en flyvning (for eksempel forventet nedbør og vind, KP-indeks, luftrumforespørgsel osv.), Der er levende opført. Kopter Profi-appen er mærkbart tilpasset det tyske marked, hvilket giver en stor fordel. Direkte i appen kan du se telefonnumrene på politistationerne og tårnene (lufttrafikstyring) i umiddelbar nærhed. Denne funktion er unik for drone-apps.

  Hvis du ikke altid ønsker at transportere alle dokumenter i papirform med Kopter Profi App, kan du også gemme forskellige beviser i en digital dokumentmappe. Dette er praktisk til at have promoveringstilladelser, "drone-kørekort" og lignende bevis.

  Fordele ved den Kopter professionelle app:

  • Relevante dokumenter kan gemmes i en digital dokumentmappe.
  • Fremragende forberedelse af kontaktdata (politi, lufttrafikstyring).
  • Klart instrumentpanel til forberedelse af flyvning med trafiklysfarver.
  • Kun en af ​​de apps, der er anført her med KP-indeksvisning.

  Ulemper ved den Kopter professionelle app:

  • Betalt (for forsikringskunder er det muligt at bruge gratis brug).
  • I øjeblikket er ikke alle begrænsede områder (såsom naturreservater) angivet på kortene. Kontrollerede luftrum vises imidlertid pålideligt.
  • I logbogen skal Copter og piloter indtastes med fritekst. Felterne er standardindstillet med standardværdier (forsikringstager som pilot og sidst anvendte copter som model). For de fleste piloter burde dette være nok, men personligt foretrækker jeg en ledelse af coptere og piloter.

  Kopter professionel app i App StoreKopter professionel app på Google Play

  Specielt tip: Omio

  Hvis du vil rejse med din drone til en meget speciel skydeplacering, kan vi anbefale appen fra Omio. I denne app bestemmer du hurtigt og nemt de billigste forbindelser til din destination. Du angiver, hvilken rute du vil rejse, og appen viser dig straks, hvad den bedste forbindelse er for dig. Så du kan hurtigt finde ud af, om toget, en bus eller endda flyet er den bedste mulighed for dig. Når du har besluttet en mulighed, kan du nemt bestille billetterne i appen. Alle dine billetter gemmes direkte i ansøgningen. Så du behøver ikke længere at downloade din egen app til hvert rejsebureau. Med Omio har du alt på ét sted.

  Bare prøv appen: Omio-app på iTunesOmio-app på Google Play

  Anbefaling 3: myFly Zone

  Den sidste app på min henvisningsliste er myFly Zone, som også blev udviklet til det tyske marked.

  Brugergrænsefladen er temmelig enkel, og du forventer færre funktioner i denne drone-app. Du får et kort med luftrumsdataene. Yderligere information mangler dog, f.eks. Jeg savner vejrdata og også visningen af ​​CP-indekset.

  Når logbogen er, er det heller ikke muligt at give oplysninger om den anvendte copter, som personligt generer mig meget. Selvfølgelig har mange dronepiloter flere koptere. Til dette kan pilotens navn specificeres via en fritekst. I stedet for en fritekst, ønsker jeg dog en rullemenu, hvorfra jeg kan vælge tidligere definerede piloter for at kunne logge flyvninger hurtigere på vej.

  Fordele ved myFly Zone:

  • Klar præsentation af luftrummet.

  Ulemper ved myFly Zone:

  • Ingen oplysninger om vejret og CP-indekset.
  • Ingen kontaktoplysninger om lufthavne og heliporter.
  • Ingen administration af forskellige droner i logbogen.

  myFly Zone i StoremyFly Zone-appen på Google Play

  Nu kender du vores anbefalinger til drone-apps. Måske har du allerede brugt det selv? Fortæl os derefter i kommentarerne til din oplevelse med de respektive apps. Bruger du også andre apps til at forberede dine Copter-flyvninger? Vi er nysgerrige! Vi er glade for at medtage de bedste tip i denne artikel.

  Kan du lide artiklen? Del det derefter med dine venner!

  Hey! Dejligt at du går forbi os. Vi er Bina & Francis – globetrotters, eventyrere og drone-freaks. Siden januar 2015 rejser vi med kameradron i bagagen rundt om i verden. Vi elsker at udforske vores jord fra et nyt perspektiv!

  Følg vores eventyr

  Om forfatteren

  Hej, jeg er Francis – globetrotter, blogger og drone pilot. Siden januar 2015 rejser jeg verden rundt med Bina. Altid i bagagen er en kameradron, som vi fanger de smukkeste steder fra luften. På vores blog deler vi med dig de bedste tip til din næste rejse. Har du stadig spørgsmål om denne artikel? Skriv os derefter i kommentarerne!

  Lær mere om dette emne

  Diskussioner om emnet

  Hej Francis! Ønskede at takke dig for den gode artikel og tip. Jeg har downloadet Kopter Pro-appen og er meget tilfreds med den

  Hej Gerhard,
  Jeg er glad, hvis artiklen hjalp dig! Med venlig hilsen Francis

  Kan jeg kun slutte mig til Gerhard LG Hans

  Meget god information,
  tak!

  Jeg kan kun være med! thx

  Hej,
  Jeg kan godt lide at bruge app-musen til forberedelse og eksekvering. Gibts til iOS og Android.
  funktioner:
  – Airmap installeret
  – Flyv logbog
  – Vejr- og KP-indeks
  – Nyhedsside (som jeg synes er overflødig)
  – Timer

  Derudover bruger jeg også map2fly (https://map2fly.flynex.de) Der kan du se specifikt for Tyskland (andre lande, som jeg ikke har prøvet), hurtigt NSG- og LSG-områderne, såvel som trafikruter og kraftledninger. Lufthavne og heliporter og alt det. Absolut værd at kigge på.

  Hej Willie,
  Tak for din kommentar. Hover var også den første app, vi brugte. Appen virkede ikke et stykke tid, så jeg slettede den på et tidspunkt. Jeg vil kigge på det lejlighedsvis.

  Map2fly er virkelig en cool applikation til forberedelse af flyvninger. Ville være sejt, hvis de ville få en appversion ud.
  Solrige hilsener, Francis

  er der en anbefaling til 2019? tak

  Bidraget er stadig opdateret;)

  DFS-droner-appen skal også nævnes her. Det tager hensyn til alle vigtige love i Tyskland og kontrollerer dem.

  Men det skal forbedres kraftigt igen. Der er så mange fejl i det, som ikke kan tilbydes en pilot med god samvittighed.

  Hej Chris,
  Jeg ser det ligesom Willie. I øjeblikket er DFS-appen ubrugelig for mig. Jeg synes, det er fantastisk, at der nu er officielle data. Men i går prøvede jeg igen at arbejde med appen – dette er endnu ikke muligt. Så snart der er forbedringer, kan jeg gerne liste appen.
  Solrige hilsener, Francis

  Jeg har også fundet en meget god app, der er meget velegnet til Tyskland. DFS-droner viser nøjagtigt, hvor du kan flyve, og hvor ikke. På den anden side kan du føre en logbog og specificere din drone. Så alt hvad du har brug for, og det er gratis

  Hej Michael,
  appen var ikke så god ved min sidste test, at jeg ville have anbefalet den. Jeg vil se nærmere på dem i de næste par uger. Tak for din kommentar! Med venlig hilsen Francis

  Så hvad angår luftrum, er dfs-appen bestemt uovervindelig. Det ændres årligt. Og dfs udsteder også det juridisk bindende ICAO-kort til Tyskland. Naturligvis nyt hvert år.

  DFS har bestemt en fremragende database;)

  Først og fremmest tak for tipene, jeg downloadede f.eks. Airmap og fandt ud med min Huawie P20Lite, at fjernbetjeningen til DJI Mavic Air ikke længere kommunikerer med dronen.

  Uden en mobil flyver hun, men jeg kan ikke kontrollere, hvilket billede jeg laver.

  Jeg kastede Airmap ned igen, så alt tutti.

  Ikke desto mindre mange tak for tipene.

  Hej Suzie,
  Jeg hører om denne fejltagelse for første gang. Meget mærkelig opførsel. Dette skyldes en forkert holdning, fordi DJI-droner nu kan styres direkte med AirMap-appen. Måske vil antydningen hjælpe.
  LG Francis

  Jeg har generelle spørgsmål om airMap og vil sætte pris på din støtte: Det kører også offline?
  Er det nødvendigt at registrere / registrere for at få fuld adgang til Airmap??

  Related Posts

  Like this post? Please share to your friends:
  Christina Cherry
  Leave a Reply

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: