Chicobag – genanvendelige poser lavet af genanvendte PET-flasker

ChicoBag – genanvendelige poser lavet af genanvendte PET-flasker

Tasker for at reducere affaldet!

Jeg mødte firmaet ChicoBag på Veggieworld 2016 i Düsseldorf (du ved det, hvis du har læst min rapport &# 128.521; ). Den genanvender gamle PET-flasker og returnerer dem som nyttige poser i enhver form i forbrugercyklussen.

Jeg synes, ideen er virkelig god ved hjælp af poser til at reducere plastaffaldet. Derfor skriver jeg en meget speciel artikel om ChicoBag. Med mit arbejde ønsker jeg at støtte sådanne projekter og produkter mere og mere i fremtiden, så de får et bredt publikum. Bæredygtighed, økologisk tænkning og grønne innovationer skal efter min mening skubbes såvel som den grøntsag / veganske livsstil!

Virksomhedens filosofi for ChicoBag

Virksomheden ChicoBag er forpligtet til at gøre jorden til et bedre sted, hvor vores børn stadig kan leve godt. Deres bidrag er at genbruge brugte PET-flasker og returnere dem til forbrugercyklussen som nyttige poser. Dette er for at sikre, at så meget af plastaffaldet som muligt bruges, og at det ikke kommer ind i oceanerne og naturen.

For at gøre folk opmærksomme på plastposen Müllberg, opfandt virksomhedsejeren af ​​ChicoBag plastposemonsteret. Plastposemonsteret bevæger sig rundt i landet med sjove handlinger, der løser problemet med det voksende plastikaffaldsberg. På https://www.facebook.com/Plastiktuetenmonster/ kan du se, hvor monsteret gør det (FN).

Hvilke produkter gør ChicoBag så speciel ?

Virksomheden ChicoBag har et stort udvalg af gode poser på www.chicobag.de, listen går fra flaskeposer på indkøbsposer, rejseposer til snackposer. Taskerne har seje farver, og designet ser ud i høj kvalitet. Det specielle ved alle poser (bortset fra de genvundne PET-flasker) er, at hver enkelt lille "sidetaske" på lommerne tjener til at gøre dem mindre i størrelse. Dette giver dig fordelen, at du altid kan tage ChicoBags med dig overalt for at spare plads. Den lille, lavet af genanvendt aluminium, snapkrog, der hænger på alle lommer, gør det muligt at klæbe poserne overalt. I øvrigt er de alle ultralette.

Jeg har valgt tre forskellige poser, som jeg har testet og gerne vil introducere her:

Rejse pakken

Travelpack er en super let rygsæk med et fantastisk format, den passer selv til DIN A -Heftmappen. Der er et hovedemne, der inkluderer et mindre emne på bagsiden. Foran det er et andet lille rum, der ikke kun er egnet til en tegnebog, men også til at få hele den tomme rygsæk til at forsvinde i den, så du kun har en lille pakke foran dig. Travelpack kan vaskes i maskin. Rygsækstropperne er åndbare og let polstret, og der er også en praktisk brystrem.

Min konklusion for Travelpack:

Jeg synes rejsepakken er virkelig cool! Jeg kan virkelig godt lide udseendet og præsentationen og bærekomforten er fantastisk! Jeg finder det særlig praktisk, at du kan gøre ChicoBag-rejsepakken så lille og tage den overalt uden at tage meget plads! Det eneste, jeg spørger mig selv, er hvor længe en sådan rygsæk vil vare. På grund af det ultralette materiale ser det lidt "tyndhudet ud" ud, hvilket ikke betyder at det ikke er robust – jeg vil rapportere, hvordan han brugte det i et par uger.

The VeggieBags

VeggieBags findes i 3 forskellige størrelser S, M & L- Jeg har den største variant – L. Hvis du køber VeggieBags, får du tre poser, som du kan trække med et løbebånd. Derudover får du en lille taske separat, der tjener til at opbevare poserne der, hvis de ikke er fyldt. Så du har pakket dem for at spare plads og nemt kan tage dem hvor som helst, med snapkroken kan du nemt klemme posen til en anden taske – posen er lys rød og minder mig noget om et jordbær :-).

Af de tre poser er to lavet af genanvendt PET og har farven grøn (en af ​​dem har et "nylonvindue" foran) og en er lavet af hamp og beige – formatet er det samme for alle (så du kan ikke tre poser i forskellig størrelse i en Bestil pakning – måske ændrer det sig &# 128.521; ). I størrelse L er en taske cirka 2 gange så stor som et DIN A4-ark. Sømmene sys to gange og giver et stabilt indtryk – 2-3 kg æbler holder dem løs.

Min konklusion til VeggieBags:

Jeg er glad for endelig at have fundet en god løsning til at købe mine frugter og grøntsager pakket godt. Af miljømæssige årsager tager jeg aldrig plastposer til vejning. Normalt har jeg købt alt løst, men med 3 kg æbler er vejning nogle gange svært … Og papirposer er på en eller anden måde bare et doven kompromis for mig.

De genanvendelige VeggieBags er store, og jeg er meget taknemmelig for, at de endelig findes! Absolutt købsanbefaling til dem, der ønsker at undgå affald! (Betingelsen er naturligvis, at du køber i et (økologisk) supermarked, hvor det meste tilbydes løst og ikke allerede er pakket i plast!

Snack tasker

Juhuu, jeg synes også, denne opfindelse er rigtig god, og jeg har længe været forelsket i den, mig zuzulegen. Nu er de endelig foran mig :-))).

SnackBags, der faktisk kaldes SnackTime, ser ikke kun smukke ud, men er resistente over for vand og snavs. De kan let rengøres med en svamp (jeg har prøvet det) eller i vaskemaskinen. De er lavet af 78% genanvendt materiale, og du kan variere deres størrelse, så de er lette at stuve overalt. Hvis du folder dem små, er de lidt større end et postkort, og hvis du lader dem udfoldes, fordobles området teoretisk – men snackposen skæres diagonalt, så deres område ikke er helt på 2 postkort. Men der er plads nok til en stor kos &# 128.578; eller andre godbidder. Luk SnackBag med to velcro stropper.

Min konklusion for SnackBags:

En god opfindelse og absolut anbefaling! Især godt for teenagere, der elsker smørede dåser, der er helt ubehandlede :-). Selvfølgelig også for dem, der kan lide at tage deres barnesenge med hjem, på kontoret, til vandreture eller hvor som helst ;-). Derudover er SnackTime-taskerne et godt alternativ for dem, der ønsker at komme væk fra de pladskrævende plastik dåser. Praktisk, affaldsundgående og affaldsreducerende ;-).

Endelig vil jeg gerne sige, at jeg synes det er helt fornuftigt at integrere genanvendelige containere (uanset hvilken form) der er i deres liv og fokusere på affaldsforebyggelsesstrategier. Hvis du endda kan reducere affald ved at bruge genanvendte produkter, som det firma Chicobag producerer, kan jeg kun helhjertet anbefale og støtte.

Mange tak til Sebastian og firmaet ChicoBag, som venligt leverede de tre præsenterede produkter til mig!

Jeg ser frem til din feedback i kommentarerne!

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: