Charlie-made: jofrokro – en krokodille går til cirkuset

Sidste torsdag var karneval i børnehaven. Hver karnevalfest har et motto der, og denne gang var det "cirkuset". Men jeg savnede det helt og havde det af en eller anden grund "zoologisk have" i hovedet.
Så jeg til Johanna: "Hvad vil du gå til karneval? Vælg ethvert dyr!"
Johanna: "Som en krokodille"
Jeg (allerede i hoved vende ideerne om, hvordan jeg kan komme ud af det): "Ja, men der er så mange gode dyr (at du kan sy bedre). Hvad med en løve?"
Johanna: "Nej! En krokodille!!"
mig: "En zebra ville også være stor. Eller en kanin? Måske også en får?" (Noget, der ikke behøver et ansigt? Hvor skal du kun sy på ørerne?)
Johanna: "K R O K O D I I I L. "
mig: "Ok, jeg leder efter noget. "

Og her er et lille uddrag fra vores samtale om Mardi Gras morgen.
Johanna: "Det er karneval i dag?"
mig: "Ja. Her er dit kostume!"
Johanna: "Er det krokodillen?"
Jeg: ja. Du prøvede det i går, og i dag kan du sætte det på i børnehaven."
Johanna: "Men jeg havde virkelig lyst til at være en stramme vandrere. "

Gør dig selv for.

Så bortset fra det faktum, at (heldigvis) der sandsynligvis er meget, meget få cirkusbegivenheder, hvor krokodiller vises, er jeg generelt ganske tilfreds med kostume.

Jeg var yderst tilfreds med det, indtil hætten blev syet på. Alt gik rigtig godt. Først fandt jeg en superimiteret krokodillehud. Derefter var jeg ekstremt motiveret, fordi det virkelig så endnu bedre ud end miniaturen på Internettet.

Jeg havde mønsteret i hovedet i lang tid. Jeg ville bruge Schnabelina jumpsuit-klippet. Desværre går klippet kun op i størrelse 116, og det er designet til elastiske stoffer. Johanna har nået størrelse 115, og krokodillestoffet er ikke elastisk.
Så jeg syede et prøveemne for at se, om kostume passer til mine ændringer.

Og det sidder! Så kostume. og barnet. På trods af halen. Jeg trak også halen og (overraskende nok) den passede med det samme. Naturligvis måtte pips også tilføjes, selvom jeg ikke var sikker på, om det også ville være "dragon moderat" er. Men det er næsten stadig, synes jeg.

Johanna elsker at smide halen rundt og slå alles ben med den "HEW".

I øvrigt var en forudsætning for fotoseansen, at konfetti måtte kastes.
En meget, meget god idé – det vidste jeg på forhånd. Men vi har en god støvsuger.

Jeg klipte med vilje kostume meget tilfældigt. Den skal sidde behageligt og ikke mens den løber rundt "snøre". Derudover kunne hun bære noget nedenunder, og kostume ville endda være rimeligt "store udendørs".
Så at Johanna ikke altid træder på mine bukseben, trak jeg en gummi ind der. Ærmerne passer også godt takket være manchetterne. Forresten, alle sømme (især dem i skridtet) sys igen fra højre, så intet går i stykker. Det var en masse ekstra arbejde, men jeg ville ikke tage nogen chancer, mens jeg spillede.
Måske er jeg heldig og det pasform selv næste år. Åh nej, der går hun som en stramme rullator (derefter sandsynligvis til mottoet "zoo").

Jeg kan se, at det bliver længere i dag. Så lad os komme til hætten.

Bagfra er alt stadig ok, så jeg tror. Nå, men fra fronten er det bare et frø-ansigt. (Ja, selvfølgelig mener jeg kostume!). Derfor JoFroKro: Johannas FroschKrokodil.

Kunne jeg have set det før? Ja, absolut!
Hvorfor ændrede jeg det ikke bagefter? Fordi det bare var for sent til det, fordi Johanna også synes, at kostume er så stort, og fordi hun ikke holder hætten åben alligevel.

Hold kæft, perfektionistisk hoved.

Helt i starten ønskede jeg faktisk at sy en rigtig snude. Jeg prøvede det! Men jeg var bare for dum til det. Jeg har aldrig fundet et mønster / mønster / hjælp til dette overalt. Så kun varianten med tænderne på hætten var tilbage. og mindst et par øjne – i dette tilfælde bare stirre øjne.

Når alt kommer til alt kan Johanna skrige virkelig uhyggelig. Brølende krokodiller faktisk?

Det er et kostum. Du kan se krokodillen. Johanna kan lide det eller kunne lide det. Og for mig som en karnevaldæmpning (jeg indrømmer det) meget bærelig. Ja, jeg er glad.
Og jeg elsker stadig stoffet! Jeg har endda noget tilbage. der kommer bestemt en stofkrokodille ud. eller en håndtaske. Nu har jeg bare brug for et snit til det.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: