Burgerbe blog om mig

Burgerbe.de

Om mig

Gamle mure med deres historier og myter synes jeg er fascinerende. Vi har arvet en arv, der skal bevares aktivt. Vi skylder eftertiden. Derfor navnet på denne blog.

Jeg elsker at gå på slotsture & give noget info her. Hvis det er muligt, ikke for akademisk. Når alt kommer til alt, er historie ikke kun en række datoer og skiftende dynastier. Vores cirka 95 procent bondefedre var også der. De byggede disse fæstninger og tilbragte deres liv i skyggen af ​​slottene.

Kriger rasede omkring disse planter, besluttede skæbnen. Det minder kun om bønderkrigen, tredive års krig og senere den franske invasion af Pfalz (med ødelæggelsen af ​​Heidelberg Slot). Uden slotte ville den tyske romantik i det 19. århundrede og begyndelsen af ​​turisme være svært at forestille sig.

Men også det 20. århundredes historie afspejles i forskellige faciliteter, der blev "aryaniseret", brugt som nazi-kvarter eller tvangsarbejdslejr.

Og i det 21. århundrede vender vi tilbage til slutningen af ​​det 19. århundrede og tænker over, hvad der skal genopbygges i ødelagte paladser og kulturelle aktiver – og især hvordan (for eksempel byernes slotte for de preussiske konger i Berlin og Potsdam …)

Jeg vil ikke efterlade uendelige lister med datoer eller blot et par downloadede billeder, men fortælle historier til de respektive slotte og belyse historiske baggrunde, rapportere om den aktuelle udvikling, give tip og vise deres egne fotos.

Ellers samler jeg spøgelseshistorier &# 128.521;

Også til bøger, presseartikler, film og andre nyheder fra slottsverdenen & Låse (og monumentbeskyttelsen) Jeg vil gerne sige et par ord.

Professionel: Jeg studerede moderne / oldtidshistorie og medievidenskab og dimitterede med en kandidatgrad. Jeg arbejder som redaktør i Düsseldorf.

Selvfølgelig er jeg meget glad for kommentarer og links!

For kommentarer er ingen registrering nødvendigt.

Besøg mig på Facebook på http://www.facebook.com/Burgerbe.de

Brug gjerne mit banner:

.
Jeg tillader annoncebannere (Google Ads) på denne side:

80 tanker om "Om mig"

Kære Mr. Satoshi Kosugi,

Mit navn er Werner Brenk, jeg er 59 år gammel og bor i 66482 Zweibrücken. Professionelt beskæftiger jeg mig (blandt andet) konstruktion og reparation af mur af natursten.
Jeg vil gerne tale med dem om deres borg Katz. Ville det være muligt?

Med venlig hilsen: Werner Brenk
Mail: [email protected]

Hej Mr. Brenk,
Jeg er bange for, hr. Kosugi ikke læser dette.
Bedre skrive ham et brev til slottet … &# 128.521;

Hej Burgerbe,
Tak for tipset Desværre lærte jeg også i dag, at han kun er tre eller fire gange om året i en kort tid på sin borg Katz. Ellers bor han i Japan.
Der er dog en postkasse, som du kan skrive om.

Tja, er mere en sådan investering …

For penge får du i Deutschland GmbH endelig alt, også tanke til (blandt andet) Tyrkiet og hurtige brandgeværer til Mexico.

Virkelig dejligt sted – desværre fandt jeg ikke vores slot Bladenhorst i det smukke miljø.
Jeg vil gerne e-maile dig en smuk slotspøgelseshistorie; fortæl mig din e-mail-adresse. Tak og venlig hilsen
Bodo Möhrke

Meget flot sted … kun et slot jeg savner på listen fra Sachsen Anhalt … Westerburg i LK Harz. En af de ældste vandslotte i Tyskland☝

Hej, fordi jeg ofte kører over motorvejen i retning Dortmund, kommer jeg hver gang forbi slottet Arensburg. Nu ville jeg se, hvad det drejer sig om. Hvad jeg læste (på internettet) var ret trist. Da "kiggede" kom jeg til din side "Burgerbe.de", og jeg søgte først i nærheden af ​​mit opholdssted (Hannover), og naturligvis stødte jeg på Welfenschloss "Marienburg". Den snappy (og efter min opfattelse hjertevarmende) tone i teksten, jeg virkelig kunne lide. Jeg tror, ​​at jeg også vil arbejde gennem andre tekster og håber at have det sjovt (udover at akkumulere og / eller bekræfte viden), selvfølgelig.

Hej, her er et tip til en måske interessant slotstur.
Vedrørende artiklen "http://www.burgerbe.de/2013/04/27/das-kleine-gespenst-spukt-auf-schloss-wernigerode/"
Citat: "Der er ikke noget Eulenstein-slot, men måske var de schlesiske uglebjerge historiens gudfar?" Måske er det ikke 100% korrekt.
Otfried Preußler havde en baghistorie med oprettelsen af ​​værket "Det lille spøgelse": "… Når den hvide dame engang kørte den frygtede svenske general Torstenson ud af slottet for sine fædre …" https://de.wikipedia.org/wiki/Das_kleine_Gespenst #Entstehung

Hvad alt dette har med slottet Sovinec (Eulenburg) i Tjekkiet at gøre, vil jeg gerne fortælle dig i en personlig meddelelse, hvis du kan lide.
LG Carolin

Hej, jeg endte ved en tilfældighed med en søgemaskine på siden i dag og er meget ophidset. Virkelig godt klaret, tak!

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: