Børneværelse, eva bader

Kriminalromaner, børn, haberdashery – forfatterblog

Når jeg sidder her ved mit skrivebord og tænker på det forgangne ​​år og stirrer på væggen over min skærm, bemærker jeg, at det er hvidt. Så muren. Ikke almindeligt for mig! Jeg kan godt lide lyse farver omkring mig. Jeg tilbragte juleferien i en vanvid med farver med præk. Der var alt fra “Amarena Kirsch” til spisepladsen til “Gylden bambus” til forældrenes soveværelse, og til sidst tapetserede jeg en ridderborg i børneværelset. Jeg! Tapetseret! Jeg ville have svoret sten og ben for et halvt år siden, tapetsering er indbegrebet af borgerskabet, omtrent på et trin med bjælkesko. Men jeg kunne ikke videregive det ikke-vævede tapet à la Ritterburg fra AS Création i hardware-butikken. De er bare perfekte til den udtværede, klippede væg bag en seksårig seng! Tapetet var desværre meget sjovt for mig. Okay, jeg er filistin nu. Denne ridder’s slotvæg blev ikke så slem, og jeg vil tage mine syfotos foran den nu … apropos-syning: Da jeg har lært at værdsætte fordelene ved lige hems til tøj, har jeg strydet nu og da. Dobbelt spidsborger! Mange tak til min kære mor for billederne. Min smartphone kamera er ikke et hit, men min mor er altid.

I reklamebranchen, hvor jeg plejede at hænge rundt som studerende, er den hvide væg noget som sindets smørede brød. Intet der med “Gylden bambus”, ridderborgets tapet eller endda sjove øjebliksbilleder af hunden. Det skal være den bare hvide kontormur. Uden dem tænker reklamesjef og kreative direktører, og hvordan de alle kaldes intet. Tog jeg det ubemærket på, ubevidst? Der er kun to ting, der hænger på den hvide væg over mit skrivebord: et stykke papir med noter om den aktuelle bog og en tegning fra teenageår, "horrorens tommelfinger".

Tommelfinger op, jeg havde en bisarr sans for humor, da jeg var femten. Tommelfinger nede, det var næsten tyve år siden, åh gud, gud … men jeg trækker igen. Jeg ønskede at gennemgå 2016! Jeg gjorde meget, jeg var i stand til at gøre endnu mere: et træk med tre børn, måneder med renoveringsarbejde, stadig udgivet den anden bog og næsten færdig med den tredje. Mand kræver i mellemtiden at arbejde i det nye job i cirka tyve timer om dagen. Alle var igen syge, bilen brød sammen. En tante bliver begravet, og en niese gives. Kort sagt, bugner livet. Det var sååå udmattende og vildt og smukt og trist og farverigt og – whoops! – igen.

I eftertid er mit yndlingsantøj dette: min husdragt, der består af alle slags rester. De tre kosede dele, som jeg blandes med i børnehaven om morgenen. De er delvis dårligt sammensat og derfor måske ikke egnede til at vise sig, men fremragende til det sjæl opvarmning. Vores tomcat Klaus mener også det, som du kan se. den gammel rampensau!

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: