Børnehjelm til 2020 – vælg det rigtige valg, sammenlign cykling

Vores udvalg af toddler-cykelhjelm:

 • Visirlignende forkant for bedre ansigtsbeskyttelse
 • Nederste kantbeskyttelse beskytter mod skader forårsaget af brug typisk for børn
 • LED-lys i justeringshjulet for ekstra sikkerhed i mørke og skumring
 • Se mere .

 • Præcis justering af din egen hovedomkrets takket være det aftagelige uvex IAS-system
 • Trinløs tilpasning til din egen hovedform takket være det hurtige tilpasningssystem til webbingen
 • Enhåndsåbning af hjelmen takket være det anatomisk formede uvex monomatiske komfortstik
 • Se mere .

 • Skummet fluenet
 • Zoom – fint justerbart justeringssystem med let og kompakt justeringshjul
 • Regnkappe fås som tilbehør
 • Se mere .

  • CERTIFIERET TIL BØRN BØRN FRA 1 ÅR – Udviklet og testet i henhold til CPSC 1+ år.
  • VÆKER MED TODDLER – Baby Nutty hjelmen har 3 eller 6 mm polstring, så den altid passer perfekt
  • LETT INDEPECTABLE TILSLUTTET BOWL – Babynødden er inde i ekspanderet polystyren (EPS).
  • Se mere .

  uvex unisex ungdom, k >

  TOP 10 nogle af de bedste småbarnshjelme i øjeblikket:

  Trespass cranky, mørkeblå, 44/48, cykelhjelm til børn / unisex / piger og drenge, 44 48 cm hovedomkrets, blå

  Passer til min 2,5 årige. Hjelmen glider ikke rundt og er let at justere til at passe (i modsætning til tidligere hjelme, jeg købte til mine børn). Køb denne hjelm igen i større størrelser!

  Jeg har et par af dem til børnene, og jeg er virkelig tilfreds med dem. De føles temmelig solide og pæne, jeg har de hvide, og de er virkelig dejlige. Jeg kan godt lide låsen på ryggen, der strammes, så den passer godt rundt om barnets hoved og ikke som nogle, der ikke passer godt. Dette føles som om det beskytter den lille. Jeg skal også sige, at jeg fik den mindre i et tre og et halvt år gammel, og det passede helt fint, og på grund af den måde, du stramning på, vil det sandsynligvis vare et par år. For et barn, der starter på cyklen, er dette perfekt .

  Købt til min næsten 2 år gamle og passer godt. Det var den mindste hjelm, jeg kunne finde. Det tilpasser sig let, og jeg er sikker på, at det vil tage et par år. Flot farve og god beskyttelse.

  Ser godt ud, og den lille knap på bagsiden, som du drejer eller drejer for at ændre størrelsen, er strålende! Nu behøver jeg ikke bekymre mig om, at min 8-årige ikke selv er i stand til selv at samle sin hjelm, når hun er væk. Vidunderlig hjelm vil meget anbefale det.

  Fantastisk for mine under tre årige, bedre end andre, jeg købte til hans ældre søstre.

  Peppa Wutz sikkerhedshjelm til piger S Rose

  ejendele endnu ikke forsøger at købe den som en gave – ser robust ud og er sikker på at blive et hit, da barnebarn elsker Peppa!

  Min 2 år gamle barnebarn elsker denne hjelm og kunne ikke tage den af, da hun først fik den. Vi måtte pris på det ved sengetid, og hun havde det igen til morgenmad næste morgen. Det passer godt, og hun kører aldrig uden sin scooter.

  Jeg købte dette produkt til min 20 måneder gamle datter, hjelmen tilpasser sig, så jeg kan passe perfekt til min lille pige, som er ganske petite, men jeg tror, ​​det vil tage et par år. Dette produkt kom hurtigt og i perfekt stand, og jeg vil meget anbefale det til Peppa Pig fans!

  Ser godt ud og robust. Det leveres med to sæt skum (et tykt og et tyndt). Størrelsen på XS 38-42 er lidt for stor i mine 2 år, men den er ganske lille. Hun elsker absolut sin Peppa Pig-hjelm og vil endda bære den derhjemme.

  Stor hjelm. God værdi for pengene og gør det meget lettere for datteren at bære hende, når der er peppa svin på det. Den justerbare ramme passer lige fra starten og kan tilpasse sig, når den vokser.

  Ser godt ud, så julegave er ikke forsøgt endnu. Leveres med aftagelige bløde puderør for at justere størrelsen, så det skulle ikke være et problem. Vores barnebarn vil elske denne hjelm med sin Pepe Pig 3-scooter. Gode ​​gamle julemand.

  SKL børn skateboarder hjelm cykel hjelm hel ansigt hjelm scooter hjelm til cyklister skateboard scooter cykel sikkerhedshjelm

  Købt dette til min eneste 3 år gamle dreng! Normalt har du et problem med at finde den rigtige størrelse og har brug for at øge nogle størrelser i hatte osv., Men dette var en perfekt pasform! Jeg vil anbefale at gå efter størrelsen større for dit barns alder.

  Dette er en meget god hjelm. Det ser meget godt ud, det passer meget godt og let. Min datter (2,5 år) elsker det.

  Dejlig hjelm, der passer til mine fire år gamle stropper er lidt fiddly at indstille korrekt, så hjelmen sidder ordentligt på hovedet, men så snart de er færdige, er de fine

  Enestående værdi og fremragende kvalitet. Den polstrede hakestrop er også en god tilføjelse. Fit var perfekt til vores 2 årige pige.

  Det var lidt for stort for min 2-årige, men hun vokser ind i det, og vi er meget glade. Med følelsen og styrken deraf ser det ud til at være behageligt.

  Første klasse for små hoveder. Få sukkerholdigt lim, og tilpas det med dinosaur-tip!

  Virkelig tilfreds med denne hjelm. Det er let at justere og virker bedre end andre, jeg har købt i fortiden. Det er også en dejlig mat rød nuance.

  Dejlig tilføjelse med den bløde velcro omkring hakestroppen. Dette synes meget lettere at justere end de officielle mikroscootere, som vi aldrig havde, og som vi aldrig kunne finde sikkert

  Kan nemt justeres og passer godt. Jeg tror, ​​han bærer en BMX / scateboardhjelm snarere end en normal cykelhjelm, så jeg er glad.

  Ser godt ud, passer godt. Sørg for at købe stort nok, da du kan tilpasse dig mindre, men ikke vice versa :). Har ikke (endnu) revnet med små buler.

  Perfekt til min 7 år gamle søn med et tilsyneladende lille hoved med en justerbar urskive på bagsiden. God værdi også. Jeg er glad for, at vi fandt en god, sikker og stilfuld gel til ham. Stærkt anbefale

  Thomas & Venner drenge sikkerhedshjelm, blå, S

  God hjelm, ideel til Thomas Roller, som jeg også bestilte. Kom med udskiftning polstring indlæg og matchede min 3-årige stor

  Min barnebarn elsker denne hjelm. Han bærer endda det inde. Det er vigtigt, at han synes, det er cool.

  Købt dette til min nevø, der var begejstret for, at Thomas tanken elskede det så meget

  Købt til min to år gamle store niece, som er Thomas fanatiker til at fortsætte sin lille cykel. Hun ville bære det i sengen, hvis hun kunne.

  Min lille tre år gamle store nevø elskede det. Thomas tankmotoren er hans favorit. Han har nu en hjelmfar.

  3Style Scooters® K >

  Fantastisk hård hat til mit lille barn, når jeg kører på en scooter eller cykel. Meget let at justere og samle. Pænt designet

  Lavet lidt billigt. holdt, fordi jeg kunne godt lide mønsteret. Købt som en gave, slid og pasform skal overvejes.

  Meget flot hjelm. Jeg kunne godt lide designet (rød marihøne), da det ikke er for pænt. Det er let at tage på og tage af.

  Denne hjelm var fantastisk, den passer som en handske på hovedet af mit barnebarn og hans sikkerhed, hvilket er vigtigt

  Meget flot hjelm. Går godt med min 3 1/2 år gamle. Forhåbentlig behøver vi aldrig at bruge det fuldt ud, så vi kan ikke sige, hvor godt det beskytter.

  Jeg har lige sendt en anmeldelse af den forkerte vare! Det var fremragende og elsket af den nye ejer. Det er 2 1/2 og med justeringer passer det godt.

  Dette er en fantastisk hjelm. Det passer godt og forbliver på plads (ikke vælter) Jeg købte det til min barnebarn, og hun elsker designet. Vil bestemt anbefale denne hjelm.

  Meget god værdi for pengene & doser hvad der er på pakken! Absolut velegnet til 3 år.

  Meteor cykel sikkerhedshjelm til baby, børn, drenge, størrelse S., krokodille, 48 52 cm

  Som det ser ud på billedet, kan størrelsen justeres i henhold til beskrivelsen, så båndet på hagen kan justeres så langt som i området bag på hovedet med en roulette i den senere del. Måske er det eneste, der mangler, at passe båndet perfekt pasform, der passer på hagen, en pude til de små i huset, men ellers perfekt

  Meget god Perfekt til en 12 måned gammel pige. Jeg tror, ​​det vil tage fra små til to år.

  Størrelsen passer perfekt, La Nia har nu 2 år. Det er smukt og godt lavet. Jeg anbefaler det

  Kaskaden er justerbar på hætten. Det vejer neglebånd, at barnet ikke gider for meget. Det eneste, jeg ikke kan lide, er det hvide bånd, der omslutter sagen, en slags hvid allant tape.

  Great! Komfortabel og sikker. Min datter er glad for sin hjelm. Kvalitet / pris 10. Jeg kan bestemt anbefale det!

  Jeg elsker hjelmen, bare at den har en hvid stribe, der dækker tegningerne lidt, så den er perfekt til min 9 måneder gamle pige

  Det er fantastisk til et barn på 3 år, har regler, der passer til dit lille ens hoved. Han kunne godt lide det meget og havde ikke noget imod at tage det i lang tid. Et godt køb

  Nutcase Baby Nutty, cykelhjelm til babyer og småbørn, ydre rum

  indtil videre fantastisk. Min søn er lige blevet 1, det passer ham, men han vokser ikke ud i et stykke tid. Han er meget glad for at bære den og se verden gå forbi på sin Thule cykelsæde !!

  Passer meget bedre end det førende scootermærke. Min 11 måneder gamle baby ser godt ud, og min ældre småbørn ønsker, at det ville gå med hende.

  Problemet med at babyens hoved skubbes fremad, mens man kører på et cykelsæde eller trailer, reduceres kraftigt. Dette er en stor forbedring i forhold til en traditionel hjelm. Det er vanskeligt at forestille sig, hvordan en magnetlås ville fungere, men den fungerer rigtig godt. ser godt ud. Jeg kan måske sige, at størrelsen er lidt større, min søn er 50th centil 12 måneder og det er stadig lidt travlt

  Dette er en fantastisk lille hjelm. Vi købte den til vores søns første fødselsdag, så den kan sidde på cykelsadlen på bagsiden af ​​cyklen, når vi går på familiecykelture. Jeg havde læst den og fundet, at babyer ikke skulle gå på cykelsæder før deres første fødselsdag. På grund af dette kæmpede jeg med at finde en cykelhjelm, der ville passe til hans lille hoved. Nu hvor han har det årlige stempel bag sig, har han haft glæde af at cykle, og denne hjelm er perfekt til ham, da den er ekstremt let og derfor ikke lægger ekstra belastning på hans hals. Lukningen er sikker, hjelmen er let at tage på og tage af og leveres med ekstra polstring og en god pasform. Designet er også pænt – vi valgte pladsrakettene, som er lidt ellers er. Alt i alt en perfekt første hjelm, kan jeg varmt anbefale det.

  Den bedste babyhjelm derude. Jeg havde ledt efter en babyhjelm til min 18-årige i lang tid efter at have prøvet og næsten opgivet. Jeg fandt dette. Det er fremragende, passer perfekt, og jeg elsker den magnetiske lås.

  Pænt udført og funktionelt. Min lille mand ser godt ud – vil bestemt anbefale det!

  Helt fantastisk. Jeg har aldrig set en hjelm så godt lavet. Let at justere, hurtig at tage til og fra. Barnets hoved er helt dækket og ser strålende ud!

  meteor® cykelhjelm børn ungdomshjelme: cykelhjelm cykling skateboard inline skate BMX scooter Udviklet til sikkerhed for de yngste brugere

  Det er en super cool hjelm, den vejer meget lidt, og jeg dybest set kunne godt lide den meget. Jeg har ikke prøvet det på min lille pige endnu, men det er en gave fra Reyes

  Hjelmen er som den er, selvom jeg kan lide mere i hånden … min lille elsker … Jeg behøver ikke engang at sende den til mig :) .. Jeg sender den perfekt og til tiden som altid.

  HJELMEN KOMMER PÅ PERFEKT PAKKET OG I BILLEDER. Det er meget godt for min datter, og baghjulet er nødt til at justere det, størrelsen går godt. FARVER OG GENIUS-DESIGN. Det har nok åbninger til ventilation. Jeg er vant til at skate og cykle. MEGET KONSTANT MED KØB.

  Samme som på billedet. Det er temmelig cool og gør sit job meget godt. Stærkt anbefalet Godt produkt

  Mingzheng børnemotorhjelme (haj, S)

  God hjelm, det eneste, der fjerner skummet, der er dækket på indersiden (et par små strimler). Du skal lime dem på plads.

  Hjelmen er god til et lille barn. Meget sjovt Finnen er lavet af gummi for at undgå skader.

  Min 3 år gamle søn elskede det. Han bruger den til at cykle. Den indvendige polstring er god, og den justerbare rem er perfekt. Den er faldet et par gange, den går ikke i høj hastighed, og hjelmen har tjent sit formål og er ikke ødelagt eller deformeret. Tilfreds med købet. Levering af ordren uden problemer.

  Casco børnecykelhjelm Mini Generation Racer 3, neutral, 44 50 cm, 16.04.2352.XS

  pour nous, le casque pour enfants le meilleur et le plus sûr qui soit. nous avions déjà le même modèle en xs et notre fils avait plus de 2 ans og demi de joie avec lui og surtout une tête parfaitation réglée. nous avons bû sûr choisi ce casque à nouveau. beskyttelse mod arriere af importboer. notre fils l’utilise pour le roller et le skateboard pour toutes les activités sportives. même pour le ski, vous pourriez bruger ce casque, mais nous avons décidé d’utiliser un modèle modifié avec protection auditive.

  C’est un très bon casque pour ma fille. elle a 3 ans et il lui va bien. Jeg er berørt af et rapids et tout va bien.

  Man fils est amoureux du casque, moi aussi. J’avais peur qu’il fasse trop chaud vedhæng l’été, mais le casque était parfait.

  Le casque ét destiné à mon fils, âgé de 3 ans à l’époque, il s’adapte bien à la tête, le verrou sous le menton est rembourré og let at ajuster, pas de longues tâtonnements et le casque est aussi beau que pour un pilote de course &# 128.521;

  Notre fille a une petite tête et d’autres casques ne lui allaient pas très bien, corn celui-ci, parfait et elle l’adore.

  Après avoir commandé le casque, la déception était grande, le casque avait une couleur différente, c’est-à-dire qu’il était blanc, je ne le pensais pas…. Après avoir parlé au vendeur, il s’est avéré qu’il y avait différents numéros d’article pour le modèle et qu’ils ne correspondaient pas à l’image. Malusureusement la chance avec ce casque n’a pas duré longtemps et le verrouillage du casque était bris, mais évidemment un

  Le casque n’est pas encore utilisé (il y en à l’anniversaire au volant), mais fait une très bonne indtryk! Il a l’air tout aussi criard que sur la photo, mais je trouve bon, donc vous voyez le nain mieux. Je ferai un nouveau rapport après la première udnyttelse, mais je pense que le casque tient ce qu’il promet.

  Casque est superbe et je pense qu’il s’adapte très bien aussi. les mentonnières sont très pratiques au début. vous pouvez les mettre larges et serrées pour ne pas pincer votre petit cou lors de la fermeture. le petit aussi est évidemment cool avec le casque et aime le porter. je pense qu’il y a peu de casques dans un si petit bord. notre arkiverer en 7-måneders-periode og kom til at komme. puisqu’il n’y a pas de soleil pour les sièges de roue (comme par exemple quand on le porte), le parapluie est très utile pour l’ensemble.

  # undersøgelsen produkt udsigt
  1 Abus piger Smiley 2.0 cykelhjelm, Rose Princess, 45-50 cm

  Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: