Børnehave st

Børnehave St. Meinrad, Waldstetten

" has_count ="ingen" count_style ="parenth" nav_position ="top" has_thumbs ="ingen" thumb_position ="bund" >

Objektbeskrivelse Kindergarten St. Meinrad, Waldstetten:
(dette projekt er i øjeblikket under opførelse – færdiggørelse 2014)

projekt:
Børnehave St. Meinrad, Waldstetten
klient:
Kath. sogn St. Laurentius, Kirchberg 2, 73550 Waldstetten
placering:
Dreifaltigkeitsstrasse 23, 73550 Waldstetten

Opbygning af data:
Brugbar areal ca. 741,00 m²
Brutto rum kapacitet ca. 3.358,00 m³
Samlede bygningsomkostninger € 1.800.000

Tjenester: Servicefaser 1 – 9

Beskrivelse:
> Omfattende ombygning, generel renovering og energisk opgradering af den eksisterende bygning
> Delvis stigning for etablering af sociale rum
> Udvidelse til oprettelse af en lille gruppe
> Etablering af heldagspleje med et cateringområde
> Oprettelse af et udendørs legeplads

Kælder
I kælderen bygges en forlængelse på 1 etage på sydsiden, hvilken plads til de nødvendige værelser til den nytilkomne gruppe af småbørn.
Hovedindgangen til hele børnehavsbygningen vil også blive arrangeret i denne udvidelse i fremtiden.
Den indre forbindelse fra kælderen til de to øverste etager er skabt af en ny trappe, der er bygget i området af den eksisterende gårdhave. Denne trappe er generøst glaseret for at bringe så meget lys som muligt ind i kælderen.
Samfundsrummet, der tidligere var i kælderen, fungerer ikke længere og vil tilbyde muligheden for fremtidig heldagspleje for alle børnehavebørn gennem flere underafdelinger.
Til dette formål oprettes også et distributionskøkken med et lagerfaciliteter og en spiseplads.
Den resterende del af menighedshallen fungerer som et multi-purpose / øvelsesrum for alle grupper.

stueetagen:
De eksisterende grupperum tildeles hvert et lille grupperum, der kan adskilles med en foldevæg. Derudover installeres et andet spilniveau i hvert gruppelokale.
Den tidligere børnehaveindgang på østsiden er ikke længere tilgængelig, men der oprettes en barrierefri indgang ved siden af. En direkte udgang til det nye udendørs legeplads er arrangeret på vestsiden.
Børnenes toiletfacilitet bliver fuldstændigt redesignet og fornyet. Der er installeret et handicaptoilet, som også kan bruges som gæstetoilet for forældrene.
Køkkenudstyret er fornyet og designet til at være børnevenligt.

Overetage:
Afsnittet over toiletkernen har en forlængelse, der åbnes gennem den nye trappe. I dette nyoprettede område vil de nødvendige sociale lokaler huse, som hidtil næppe har eksisteret.

udenfor:
Et nyt udendørs legeplads oprettes på vestsiden. Der er tre forskellige niveauer med forskellige niveauer tråde (Handling + bevægelse / sand + mudder / samtale + hvile).
Direkte før udvidelsen til småbørnspleje oprettes et separat, lille udendørs legeplads til denne gruppe.

Materiale beskrivelse:
Tilføjelse af en lille gruppe i kælderen:
Massiv konstruktion med sandkalk murværk og fladt tag af armeret beton.
Ydervægge med termisk isolering komposit system i overensstemmelse med EnEV.
Fladt tag med hældningsisolering, folietætning og omfattende grøntning.
Indvendige vægge med mineralpuds, gulve med linoleumbelægning.
Vinduer i træaluminium.
Børneværelserne modtager gulvvarme.

Ændringer i den eksisterende kælder udføres i HLZ-murværk. Linoleum eller fliser bruges som gulvbelægning.
Den nye trappe bygges i isoleret armeret beton.

Ændringer i stueetagen i HLZ-murværk, pudset.
Nyt trappeoplæg med natursten.
Sydfasade i termisk adskilt aluminiumskonstruktion med udvendige persienner.
Alle dørelementer og rammer udskiftes.
Flisebelagte vægge på toiletfaciliteten halvvejs op. Grupperumgulve i linoleum.
Maleri på alle væg- og loftsflader. Korridorgulv med naturstenfliser.
Hele bygningen får ekstern isolering som et såkaldt termisk isoleringskomposit-system med gips og maling.

Gulv-topping i trerammekonstruktion som præfabrikeret elementkonstruktion. Loft som træbjælloft med isoleret fladt tagisolering, analogt med kælderforlængelsen. Isolerede vægge og pudset på ydersiden på en gipsbase. Plastvindue med frontrullelukke.
Trappe vinduer i aluminium stolpe og bjælke konstruktion.
Gulvkonstruktion med flydende afrettede og linoleumbelægninger.

teknologi:
Sanitets-, varme- og elektriske installationer fornyes fuldstændigt i hele bygningen i overensstemmelse med gældende regler.
Ligeledes alt møbler og belysningsarmaturer.
Varmtvandscentret er udstyret som en central forsyning med samlerstøtte.
Alle varmeoverflader fornyes.
Den eksisterende gaskedel (ca. 3 år gammel) vil fortsat blive brugt.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: