Børn eller karriere, yahoo smart

Hvornår skal du foretrække det andet fremfor det første??

21 svar

Hvis det ikke fungerer godt, eller hvis du ikke vil, skal du fokusere på et godt job og en karriere.

Jeg kender ingen i min vennekreds, der har haft en karriere på trods af at have et barn. Min kæreste havde altid et godt stykke arbejde og fik derefter et barn. Nu arbejder hun deltid i et lokalt anlæg og er træt af lange bilture, messer, overarbejde osv., Hun foretrækker at tilbringe sin fritid med barnet.

  • Log ind for at svare på svar

i princippet bør du foretrække, hvad du mest sandsynligt gør "udpege" føles. så inde i dig selv-"høre". ;-))

  • Log ind for at svare på svar

Jeg læser "enten eller" Du kan også lave en karriere med et barn :) Men bare forresten.

For mig personligt er der ingen grund i verden til, at jeg foretrækker karriere (m) frem for et barn. Penge og arbejde er ikke alt, men latter er en barn allerede!

  • Log ind for at svare på svar

Jeg synes, du først skal fokusere på din karriere og derefter få børn senere! Fordi jo ældre du bliver, desto vanskeligere er det at lave en karriere.

  • Log ind for at svare på svar

@ Dörte H. så er det meste allerede karrieretoget tilbage!

Svær beslutning, at uanset hvad du beslutter at gøre, vil du bestemt fortryde!

  • Log ind for at svare på svar

hvis børnene er gamle nok til at leve deres eget liv, kan du starte din karriere.

  • Log ind for at svare på svar

Når børnene har deres egen lejlighed og tager sig af sig selv kan

  • Log ind for at svare på svar

du kan endda kombinere begge dele. men kun på siden

  • Log ind for at svare på svar

efter min mening helt klart børnene..

hvis du har nok penge er du børnene meget vigtigere end at lave en stor karriere..

penge alene gør dig ikke glad.

  • Log ind for at svare på svar

Hvis du er meget dybt nede inde og dette diskuteres også med din partner om, at du ikke ønsker børn, kan du vælge en karriere. Karriere skal aldrig gå på bekostning af børn. Jeg arbejdede u. lavede en lille karriere, før det første barn kom. Før det første barn tog jeg imidlertid beslutningen om, at karriere skulle sættes på vent, og at jeg kun vil være der for barnet, og jeg ville ikke jonglere mellem karriere, barn og husholdning. I mellemtiden har jeg 2 børn, den ældre er nu i skole u. jeg er stadig hjemme u. se også, hvor vigtigt det er, at jeg er der, for ofte åbner hoveddøren dig. han bobler allerede over historier, og jeg er en lytter og også en rådgiver. Hvis jeg var på arbejde, ville jeg ikke have bemærket meget af mine børns udvikling. Jeg vil også være meget ked af det.

Men jeg synes stadig, det er fantastisk, når en kvinde bevidst vælger børn og karriere. Hvorfor ikke, alle skal leve, som de vil.

Relaterede emner

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: