Ber sarah – abu dhabi rejsetips, din ærlige – detaljerede rejseguide

Ber sarah - abu dhabi rejsetips, din ærlige - detaljerede rejseguide

Abu Dhabi rejsetips | Din ærlige & detaljeret rejseguide

Tips fra turister til rejsende, der leder efter Abu Dhabi? På min rejseblog har du helt ret! Kom med mig – jeg viser dig alt om det fascinerende Emirat!

Om Sarah

Velkommen, kære besøgende! Her er du død lige, hvis du ved mere om mig og min Rejseblog fascination-abu-dhabi.de vil vide det. Hvordan skete det, at jeg lærte at elske Abu Dhabi? Hvad driver mig? Hvor skal rejsen med denne guide gå i fremtiden? Og hvad har du som læser af det?

Jeg hedder Sarah, jeg bor sammen med min mand i Ruhr-området, og jeg har et par usædvanlige hobbyer: fjerede dyr, kartoffelchips, citrusplanter og … Åh ja! Ferie i De Forenede Arabiske Emirater, selvfølgelig især Abu Dhabi, det er nøjagtigt min ting! Siden jeg var der for første gang i 2009, har landet ikke ladet mig gå.

Derfor kommer Abu Dhabi fortsat tilbage

Ganske vist har Dubai først og fremmest mere begejstret mig. Abu Dhabi har dog gennemgået en forbløffende udvikling i de sidste 10 år og kan nu konkurrere. Byen er ikke længere bare stedet at stoppe på vej til Thailand & Co. indsætter. I dag oplever feriegæster hele Emiratet snarere end et perfekt Turistdestination, der ikke går glip af noget. Fordi der er sol, hav og en smuk ørken. Luksus, fred og privatliv. Men hvis du også vil have travlhed, skal du altid have nye attraktioner og et strejf af eksotisme gennem den fremmede kultur. Tid for dig til endelig at pakke dine tasker og udforske regionen selv.

Stol på mig: I mellemtiden har jeg været der 6 gange, forresten inklusive min bryllupsrejse 2013. Resultatet er dette Blog fuld af værdifulde rejsetips og en længsel efter at vende tilbage! Heldigvis er rejse nummer 7 allerede booket til 2019 …

Sådan blev jeg tilfældigvis blogger

Mit første ophold der var ikke rigtig planlagt. Jeg stod mellem studie og indrejse i arbejdslivet og engagerede mig spontant i et rejseprojekt fra mine forældre. Bare fordi jeg ønskede at komme ud, før "livets alvor" begynder. Ville nogen have fortalt mig, at jeg et par år senere skulle køre en velbesøgt rejseguide, der ville bringe mig i kontakt med mange dejlige mennesker: Jeg ville ikke have troet ham.

Da jeg kunne lide turen så meget, besluttede jeg efter at vende tilbage til at oprette en informationsside om Abu Dhabi til livet: Dette var bloggen faszination-abu-dhabi.de født! Da emiratet var en ukendt turistdestination på det tidspunkt, og det blev klart for mig, at jeg var landet der ved en tilfældighed, håbede jeg at kunne gøre destinationen velsmagende for andre interesserede alene del mine vidunderlige ferieoplevelser.

Missionen: ikke helt uselvisk

Mit mål var og er at opmuntre dig til at vælge dette sted på jorden til dit næste eventyr og / eller afslapningsferie. Med de oplysninger, som jeg giver dig, vil du være perfekt forberedt til dette projekt. Derfor arbejder jeg konstant på det, alt sammen mine Oplevelser her ganske autentiske at spille og svare på alle læserspørgsmål. Det er også meget vigtigt for mig at nedbryde fordomme – som jeg forresten også førte inden i mig.

Den store bivirkning, som denne opgave indebærer, opdagede jeg først, da jeg sad midt i projektet: Ved regelmæssigt at arbejde med Abu Dhabi har jeg ubevidst skabt en genial metode til at bygge bro over tiden indtil den næste flyvning der. Så dukker ikke op for meget længsel, og jeg bliver altid ajour, så jeg har aldrig brug for meget tid på at undersøge min næste turplanlægning.

Min oplevelse for dit perspektiv

Hvad der kvalificerer mig for alle mennesker gode insider-tip til et ophold i Abu Dhabi og de andre emirater? Det er simpelt:

  • Jeg skriver meget detaljeret og let at forstå. Fra min egen erfaring ved jeg, at der er mange store og små usikkerheder, der skal bremses, når jeg rejser til den arabiske verden for første gang.
  • Jeg skriver ærlig og ikke pyntet. Når jeg har oplevet en slikning, rapporterer jeg på samme måde – selvfølgelig prøver jeg stadig at bevare en professionel objektivitet.
  • Jeg skriver alle mine indlæg uden at blive betalt. Hvis jeg linker i mine tekster til mine samarbejdspartnere, er dette altid markeret som gennemsigtigt.
  • Jeg kan godt lide at skrive et detaljeret svar på dine spørgsmål pr. Mail eller – hvis det skulle være hurtigt – på en privat Facebook-besked. Det koster ikke noget, men jeg ville være meget glad for en lignende.

Nu er det din tur!

Nu er jeg nysgerrig, hvorfor du besøgte min side. Har du allerede reserveret, eller er du stadig uafgjort? Er du også fan? Lad mig vide, hvad der bevæger dig rundt i Emiratis hovedstad, og hvornår det betyder for dig: "Fra til den glitrende ørkenmetropol!"

Du har spørgsmål om Abu Dhabi, eller vil du have, at jeg rapporterer noget specifikt? Du har ros, kritik eller ønske om selv at bidrage med noget om Abu Dhabi?
Forlad derefter en kommentar Jeg er på dit spørgsmål matchning Blogindlæg, trin op Facebook kontakt mig eller send mig en E-mail til [email protected]
VIGTIGT: Ved at indsende din anmodning accepterer du behandlingen af ​​dine specificerede data med det formål at behandle anmodningen. Se også: Privatlivspolitik og ansvarsfraskrivelse.

Før du skriver til mig, Læs også de følgende afsnit grundigt:

Jeg er meget glad for enhver kontakt. Men det frustrerer mig, når jeg bliver spurgt om ting, som jeg allerede har dækket detaljeret, eller som det er let at finde ud af om en søgemaskine. Hvor langt er det fra X til Y, men du kan kun finde ud af om Google Maps, ikke? Så brug venligst tag skyen "Word Sandstorm" i den rigtige navigation eller blogsøgningsfunktionen i det mindste først.

Hvis du sender mig dine spørgsmål, svarer jeg altid bedst efter min viden og tro, men jeg kan ingen garanti for rigtigheden af ​​svaret giver. Selvfølgelig kan jeg ikke altid have en rettidig ændring på skærmen, der sker i Abu Dhabi og Emiraterne. Derfor ser jeg virkelig frem til dit input!

Alle, der skriver mig en e-mail eller Facebook-besked, forklarer det Jeg er enig i, at jeg kan stille spørgsmålet, se tag "læserspørgsmål". Så jeg sørger for, at gode og vigtige spørgsmål og svar også kan komme andre læsere til gode. Jeg kopierer ikke dine anmodninger 1 til 1, men gengiver kun analogt. Naturligvis vil ingen personlige data blive offentliggjort af dig.

Jeg er glad for at besvare alle henvendelser, nogle gange kan det tage et stykke tid, indtil jeg har fundet tid til at rapportere tilbage til mig. Så hvis du flyver i overmorgen og har noget andet på sindet, kan det være, at jeg ikke kan give dig de ønskede oplysninger til tiden. Endelig vil jeg ikke sende tankeløse standard svar …

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: