Ber die – scheiss printer – byen Köln, familiens rejseblogkologne-format

om ‘scheiss printer’ i byen Köln

Kærlighedsby Köln,

Jeg tror, ​​det går i stykker!

Du brød næsten min Dubai-tur og forkælet en elegant indrejse i De Forenede Arabiske Emirater. Proceduren er en af ​​de letteste der! Et visum er gratis tilgængeligt for alle ved ankomsten i 30 dage! Da du kan – givet et gyldigt pas – intet galt.

Men desværre fik jeg regningen udført uden dig. Til dette indlæg accepterer jeg endda, at jeg er nødt til at komme ud her som ejer af et foreløbigt pas. For øvrig måtte jeg ansøge, fordi mit rigtige pas var udløbet (selvfølgelig), og jeg havde nøjagtigt en uge til at rejse til Sydøstasien, indtil jeg forlod Emirates for at ansøge om et nyt pas OG få et visum til Vietnam.

Om sommeren sluttede jeg mig derfor i køen af ​​heldige mennesker, der af forskellige grunde stod om morgenen i Köln-Lindenthal foran de lukkede døre på kontoret. Jeg er alligevel lidt bestemt, fordi wiedermal-bilen kun var parkeret halvt lovlig. Nej, desværre havde jeg ingen aftale. Det var ikke muligt at tænke så meget fremad. Men jeg var midt i hastigheden i sprinten til tælleren og fik ventebillet nummer 4. (Og skød endda et billede)

Faktisk gik det hele ret hurtigt. Pasfotos var fint, min embedsmand, den ganske høje regning for to pas (foreløbig og endelig) afviklede sig hurtigt. Og jeg var allerede forladt bygningen, da jeg ville se på det frygtelige pasfoto. Og så så jeg følgende:

"Dårlig vittighed" tænkte jeg.

Mit pasnummer var halvt sløret. For at være ærlig, skal du gætte snarere end læse. Så jeg gik tilbage uden at ansætte mig, fordi jeg troede, at passet var slået for hurtigt efter udskrivning eller noget. Den positive tænkeres teori.

"Beklager, dette nummer her … Ingen kan læse det! Jeg vil ikke svigte et ulæseligt pas, når jeg kommer ind i Vietnam. "

Ubevæget kigger embedsmanden op fra sin note til mig. Hylde mit reserverede, splinterny pas.

”Du skal klage til min chef. Han køber altid de billigste printere. "

Ah. Byen køber billig såkaldt printer og risikerede min indrejse i andre lande eller hvordan?

Heldigvis interesserede dette slørede antal i Vietnam ikke nogen, men jeg BLE BEGRUNDT takket være Emirates ‘VIP-behandling og turistdirektøren for Vietnam. Det var anderledes nu i Dubai. Den ekstremt seriøse herre var ikke opmærksom på mig, da jeg passerede mit pas. Og jeg havde allerede en dårlig følelse. (Og skudt et foto

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: