Ava i testen – bedre forståelse af cyklussen med ava-familie nieimmerland

Ava i testen – Forstå cyklussen bedre med Ava

Da jeg kan tænke, har min cyklus kastet mig ud af sporet. Det startede i en alder af ti, da jeg havde en så stærk og smertefuld periode, at jeg begyndte at tage pillen meget tidligt for at få smerten under kontrol. I mere end ti år tog jeg ekstra hormoner og regulerede min cyklus kunstigt. Klagerne var mindre, og på samme tid havde jeg en præventionsmetode.

I godt tre år siden fødslen af ​​vores første søn er jeg nu uden yderligere hormoner, og min cyklus er faktisk meget regelmæssig, selv på trods af de tre graviditeter. Siden da har min hjertesorg, periodesmerter, humørsvingninger og hovedpine imidlertid ledsaget mig meget mere intensivt – min cyklus har en enorm indflydelse på min følelsesmæssige tilstand. Jeg er så lun, at min mand gerne vil låse sig delvist – eller alternativt løbe rundt i en krop i fuld krop, så alt dårligt humør rebounds på ham.

I mere end to cykler ledsager mig Ava-armbåndet, der sporer den kvindelige cyklus med en sensor om natten på mit håndled. (Den første cyklus annulleres, fordi min Ava havde en teknisk defekt og skulle udskiftes, men det var ikke et problem for mig, kundeservicen var meget venlig). Jeg håbede på at hjælpe Ava med bedre at forstå, når mine humør, klager og madtrang opstår. Sensoren måler forskellige parametre som hudtemperatur, hjerterytme, åndedrætsfrekvens og søvnrytme om natten og beregner, hvor jeg er i cyklussen – for eksempel viser det mig også ægløsning. Jeg synes det er meget behageligt, at alt hvad jeg skal gøre, er at tage armbåndet på. Kun lidt smalere kunne det være, fordi sensoren er en smule stor, og jeg føler den stadig nogle gange irriterende. Måske kan Ava arbejde på det, så armbåndet er endnu mere behageligt i fremtiden.

Om morgenen skal jeg kun tilslutte armbåndet til strømstikket og forbinde Ava med min app (der er gratis i Playstore / AppStore) og allerede er de data, som Ava har indsamlet om natten, overført. I mellemtiden har jeg også fået fat i det kun Tænd for lokalisatoren og Bloototh, og tilslut derefter Ava, ellers fungerer det ikke. Nogle gange sker det for mig, at jeg ikke har indlæst nok Ava, batterikraften er desværre ret lav og kun nok til en nat, så kan Ava ikke indsamle data. Men da jeg udtrykkeligt er opmærksom, fungerer det også med den fejlfri applikation.

I appen kan jeg så se og sammenligne alt nøjagtigt i forskellige visninger. Derudover kan jeg også tilføje noter og registrere, hvis og hvilke klager jeg har på den respektive cykeldag. Så jeg får et overblik over min cyklus og kan fremover svare bedre på klager.

I mellemtiden er det f.eks. Blevet klart, at jeg ikke kun har dårlige ægløsningssmerter omkring ægløsning, men også har alvorlige rygsmerter og hovedpine. På den anden side drikker jeg regelmæssigt urtete med granatæble, gurkemeje, tranebær og Co. som ingredienser og tager også et kosttilskud.

Ava har en god pris, og derfor kan jeg ikke anbefale dem fuldt ud. Men med hensyn til funktion og praksis er håndteringen enkel og ligetil, så hvis du vil bruge mere på visse ting, er Ava lige det rette for dig. Det skete for mig et par gange i starten, at jeg ikke indlæste Ava længe nok, før jeg satte den på aftenen, hvilket ikke indsamlede data. Når du bruger det, skal du derfor altid sikre dig, at du tilslutter det til netledningen et par timer, før du går i seng.

Hvis vi nogensinde vil have et tredje barn, så kan jeg også bruge Ava til at blive gravid hurtigere. For som nævnt ovenfor viser Ava mig mine frugtbare dage. Selvfølgelig kan du bestemme dette relativt godt med NFP, den aktive indsats er imidlertid lidt større, fordi du skal kontrollere livmoderhalsslemet og dagligt som muligt på samme tid for at måle den basale kropstemperatur.

Hvis du også vil prøve Ava, får du koden "Neverland20", når du bestiller 20 € rabat.
Hvad ville interessere mig nu: hvordan har din cyklus ændret sig siden din graviditet? Har du landet i total hormonkaos, eller er alt helt afslappet? Hvad laver du for at naturligt støtte din cyklus??

Relaterede indlæg:

> Fødselsrapport del 3"> > Fødselsrapport del 3" alt ="Vi får en baby i dag! >> Fødselsrapport del 3" højde ="150" w >

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: