8 alternative ting at lave i hamburg, Tyskland om vinteren


8 seje og alternative ting at lave i Hamborg om vinteren

En af mine foretrukne byer i Tyskland er Hamborg. Mens mange mennesker muligvis ikke strømmer til Hamborg om vinteren, har det bestemt nok til at holde en til en weekendferie. Dette er en guide til ting at gøre i Hamborg om vinteren.

INDHOLDSFORTEGNELSE

8 seje og alternative ting at lave i Hamborg om vinteren

Jeg elsker at rejse til steder om vinteren. Faktisk foretrækker jeg det meget. Jeg kan ikke lide at svede, og i Tyskland, hvor aircondition er en luksus og vare, har jeg ofte svært ved at komme af, når jeg rejser i sommermånederne. Og mens jeg har en terrasseøl eller kaffe samt den næste fyr eller gal, vil jeg med glæde have en indeni for at undgå rejse i varme måneder.

Mange mennesker i Hamborg vil gerne bede dig om at komme tilbage i sommermånederne, og mens jeg er sikker på, at sommeren er slut. Der er så mange ting at gøre i Hamborg, Tyskland i vintermånederne. Nogle er temmelig indlysende, men andre tager lidt research for at blive planlagt.

Jeg er bare overbevist om, at Hamborg har meget at tilbyde turister og rejsende, uanset hvilken tid af året de rejser til byen dag i Hamborg eller meget, meget mere. Men Hamborg om vinteren vil ikke svige dig, hvis du planlægger i overensstemmelse hermed.

Hvad man skal pakke til Hamborg om vinteren

Hvis du rejser til Hamborg om vinteren, skal du forberede dig på mørke og grå dage. Så forbered dig på koldt vejr. Her er et par ting, jeg foreslår, at du bringer dig til Hamborg.

⇒ Mobil strømbank: Hamborg oplever ikke en tropisk vinter, og derfor ønsker det store vejr at udtømme din telefons batteri. Velkommen til Tyskland. På alle tidspunkter ønsker du bestemt at have en mobil powerbank med dig. Jeg anbefaler denne en smule tunge, men kraftfulde.

⇒ Europe power strip (til amerikanske stik): Et af mine yndlings tip til rejser til Europa er at medbringe en strømstripe med dig. Du kan enten bruge en adapter eller købe en med et andet stik, men så kan du sætte alle dine andre ledninger i det. USB-sektioner, der kan sættes ting i.

⇒ Tørre tasker fra den venlige svenske: Jeg kan altid lide min tørre taske fra Det venlige Sverige, når jeg er på farten. De holder mit udstyr tørt på ellers elendige vejrsteder (ahem … Hamborg). De er en stor investering for rejsende og koster ikke rigtig for meget. Klik her for at se de tørre poser, jeg bruger.

Tyskland Ressourcer til at bringe med dig

Hvis du tager til Tyskland for en pause, der er længere end blot en weekend, kan du muligvis investere i en rejseguide eller en phrasebook. Nedenfor er et par af vores anbefalinger til hver. Lonely Planet er populær for sine skjulte perler, Fodors populære for sine praktiske oplysninger om seværdigheder og Berlitz for sin store sprogindlæring.

Har du brug for rejseforsikring til Tyskland?

Ja, du har bestemt brug for at køre vejen til Tyskland. Mens Tyskland er temmelig sikkert, og det er usandsynligt, at du vil have det, ved du det virkelig aldrig. Vi anbefaler at få forsikring hos det norske selskab, SafetyWing. De har fremragende politikker og dækning i hele verden og er et fremragende valg for rejsende.

>> Tyskland rejseforsikring tilbud

Bedste ture i Hamborg

Hamborg er sådan en cool og finurlig by, men det er undertiden svært at se det hele. Der er vores anbefalinger i Hamborg, og her er vores anbefalinger:

Leder du efter en bil til din vintertur til Hamborg? At køre i Tyskland kan være sjovt, men alligevel lidt skræmmende for dem, der ikke er behagelige bag et hjul. Tyskerne er sikre chauffører, men ja, de kører ganske hurtigt! Jeg anbefaler kun at leje en bil, hvis du er komfortabel og ønsker at opleve motorvejen på sit fineste. Du har selvfølgelig ikke brug for en bil i Hamborg, men uden for byen ønsker du måske en.

>> Klik her for at leje en bil i Tyskland

Hamburg City Pass

En af vores topanbefalinger for at få mest muligt ud af en by er at få fat i bykortet, hvis et er tilgængeligt. Hamborg har et fantastisk bykort og tilbyder gratis og mange rabatter til dem, der besøger den tyske by.

>> Klik her for at købe Hamburg City Pass

Hvad man skal gøre om vinteren i Hamborg

Tag en pause i skoven

Jeg ved, at du bare er grunden til, at jeg først opførte ‘at gå til en skov’, men tro mig. Jeg kan godt lide skoven sandsynligvis 99% mere end den gennemsnitlige person, men jeg elsker at besøge og gå tabt i skoven i Nordeuropa om vinteren. Jeg finder dem uhyggelige og hjemsøgende og især fotogene.

Hamborg har en hel del grønne områder, parker og byskove … hvilket er noget, jeg var ekstremt overrasket og glad for, da jeg besøgte. Vi gled heldigvis gennem dem, da vi fandt dem, og tågen var tung, hvilket føjede til stedets mysterium.

En anden stor ting ved skove i Tyskland? Der er stor sandsynlighed for, at du vil se hunde i dem. Stort set en win-win situation, hvis du spørger mig.

Hop på et Hamburg-krydstogt i skumringen

Selvom denne aktivitet muligvis har været bedre om sommeren på grund af vejret, kan jeg varmt anbefale den også som en vinteraktivitet. Årsagen? Færre skarer, og du skal gøre det i skumringen (hvilket er som 15:00 i Hamborg om vinteren).

Skibet går gennem skibsbygningshavene og ser historiske tyske krigsskibe og massive containerskibe.

Nyd Hamborgs bedste caféer og kaffe

Kaffe- og caféscenen i Hamborg er blandt Tysklands bedste. Det er et godt tidspunkt at udforske Hamborg om vinteren, og det er det bedste tidspunkt at udforske det og udforske det grundigt. Jeg har en tendens til at foretrække specialkaffe, men byen henvender sig til alle typer kaffe- og teelskere.

Klik her for at finde ud af, hvilken Hamburg cafeer Jeg anbefaler til fantastisk kaffe.

Besøg Hamburg Planetarium

Vi gik ud for at besøge Planetarium, når vi var i Hamborg, og desværre blev vores billetter blandet, så vi havde ikke en chance for faktisk at gøre noget der. På den anden side var jeg virkelig glad for, at vi faktisk turdede ud på den måde, da vi har nogle seje parker undervejs.

Og … planetariet ser fantastisk ud indeni. Jeg er en nørd for alle ting plads og astro- og det ser ud som planetariet, jeg ville have nydt grundigt.

Hamburg Planetarium er et af de ældste i verden. De har flere shows og udstillinger, der ikke kun vil imponere børnene.

For at finde ud af mere information, tjek deres websted.

Forkæl dig med Hamborgs Craft Beer Scene

En ting jeg elsker ved Hamborg er, at det er episenteret for håndværksøl i Tyskland. Mange ville være hurtige til at sige, at Berlin regerer som konge, men jeg beder om at være anderledes. Jeg har altid fundet Hamborg på cusp af noget større og bryggerierne i Hamborg mere villige til at eksperimentere.

Måske er det den nordiske fornemmelse af byen? Eller måske har de lokale bare den opfindsomhed omkring det, der inspirerer dem til at gå stort eller gå hjem. Uanset hvad det er – jeg er diggin ‘det. Klik her for at læse om håndværksøl i Hamborg.

Ønsker du at lære mere om håndværksøl i Hamborg? I så fald tager denne tur dig rundt i byen. Absolut værd, efter min mening!

Tjek Awesome Hamburg Street Art, markeder og hverdagsliv

Hamborg har en unik fornemmelse af byen sammenlignet med den i andre dele af Tyskland. Der er et par weekendmarkeder i Frankfurt, men måske er intet så cool som dem, du uundgåeligt vil snuble over i Hamborg.

Gadekunst regulerer gaderne, og de lokale kæmper med deres hverdag på en sådan cool og uforsigtig måde. Nede, hvor jeg bor i Frankfurt, er livet stivt, og alle ser lidt mere stressede ud end vores naboer i nord. Jeg må sige, at jeg foretrækker nordens ubesværlighed.

Spor nogen efter et bedre liv på Emigrationsmuseet BallinStadt

Dette museum er noget, jeg altid har ønsket at tjekke ud i Hamborg. De fleste af mine forfædre kom fra Østeuropa på jagt efter et bedre liv over Atlanterhavet i USA. Faktisk kom nogle af mine forfædre gennem de samme haller, som jeg gik ind i, da jeg gik ind i dette museum.

Så mange mennesker leder efter nye og bedre liv for deres fremtidige generationer.

Emigrationsmuseet BallinStadt tager ikke lang tid at navigere igennem og fortæller ikke kun historier og memorabilia fra emigration for århundreder siden, men ting fra nyere migrationer. Hvis du er interesseret i at besøge, nås det let med offentlig transport fra byens centrum. Der er en restaurant / cafe på stedet.

For at finde mere information, se deres websted.

Gå til Miniatur Wunderland

Ude af stien? Ikke særlig. Tilsløre? Ja. Min partner gik til Minature Museum of Hamburg (Miniatur Wunderland) og fandt det meget overfyldt, men en god tid brugt på byen og andre byer rundt om i verden. Museet er opdelt i forskellige lande og har mulighed for at se scener fra dagen og natten i de forskellige områder.

Der er også et kontrolrum i fuld skala, hvor museet sikrer, at modelltogene og flyene alle er ude af vejen. Derudover er der en miniature lufthavn, der blev tilføjet for nylig.

Desværre forlod han museet temmelig hurtigt på grund af de ustanselige søndagsmængder, men hey sagde, at han havde været på en ugedag, og der var færre børn rundt (undskyld børn!)

Overnatning i Hamborg

Jeg kan varmt anbefale at bo på Movenpick Hotel i Hamborg til din weekend. Selvom det muligvis er lidt mere fornuftigt for nogle budgetter, udgør faciliteter og placering det.

Hotellet er så supercentraliseret og nær alt det, jeg nævnte ovenfor i denne guide – eller det er en hurtig sporvogn eller togtur væk. De har derfor forskellige niveauer af værelser, der udgør en mellemklasse, afhængigt af hvilket dyr du booker. Jeg anbefaler Movenpick Hotel i Hamborg.

Klik her for priser og tilgængelighed | Klik her for at se anmeldelser på TripAdvisor

Leder du efter noget, der er lidt mere budgetvenligt? I så fald har Hamborg flere muligheder, men vores favorit er Pajama Park. De har to lokaliteter, den ene i St. Pauli og den anden i Sternschanze. Det farverige vandrerhjem er indbydende og imødekommende og vil være placeret et fantastisk sted, uanset hvilket du vælger! Pajama Park.

Er Hamborg på din liste? Hvad er din yndlings ting ved byen??

* Jeg var gæst på Movenpick Hotel Hamburg i samarbejde med Come to Hamburg, mens jeg var i Hamborg i januar. Alle meninger er mine egne.

Related Posts

Like this post? Please share to your friends:
Christina Cherry
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: